KOMPLEKSI :)

VIDI KOLIKO LJUDI IMA KOMPLEKSE ZA PAR NEDELJA KOLIKO STRANA ISPISANO....
JA SAM BILA PUNA KOMPLEKSA, ALI SAD SAM ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM, A I SHVATILA SAM DA TE SITNICE SU TOLIKO NEVAZNE!!!!!! Jedini nazovimo kompleks je da nisam dovoljno komunikativna. A jedna od mana da iako ne zelim kada mi se nesviđa nečiji personaliti to se vidi.

Komplex najveci mi je TEZINA. Nemojte da mislite da mislim da sam debela. Naprotiv ja sam mrsava. To me ubija! Moj jedini komplex. Osim onih sto ti traju dan-dva tipa ja sam najruznije stvorenje u univerzumu, mene niko ne voli i sl...

ja sam do nedavno imala kompleks..ahem...precenjene pozadine...posle mi je decko rekao da ne bi zeleo nijednu drugu (nisam htela da razmisljam da li je to rekao samo da bi prestala to da govorim ili stvarno) - i upalilo je...
ma sve je to nedostatak samopouzdanja (nekog levog kad tad)

wild_child:
Hahhaha nemam komplexa.............da se nerviram zbog svake nepravilnosti na sebi vec bih se bacila pod voz............komplexi su glupost
a uzak struk i izrazeniji bokovi? aaaaaaa na to si se zalila pre godinu i po........iskopala sam, iskopala...
a084.gif

salim se. ja bih volela da sam malo niza, a najveci komplex mi je sto, nazalost, nemam prirodno ravnu kosu. zato je redovno mrcvarim.

Back