KOMPLEKSI :)

MadonnaGirl:
Ruzna sam ko grob,debela kao stoka,kosa mi je uzasna,grbava sam,imam ruzne usi,GABOR sam.Mrzim samu sebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daj cemu ta negativnost tolika i ja sam mrzela sebe i sve na sebi i u sebi...ali su me ljudi ubedili u suprotno...i nisam znala kako me ljudi drugacije vide nego sto ja zamisljam sebe...tako malo se savetuj sa prijateljima videces da je drugacije...ja verujem da niko nije ruzan i uvek ce se naci neko kome si ti najlepsa na svetu...Pa zar nije tako?

srecna lalica:
daj cemu ta negativnost tolika i ja sam mrzela sebe i sve na sebi i u sebi...ali su me ljudi ubedili u suprotno...i nisam znala kako me ljudi drugacije vide nego sto ja zamisljam sebe...tako malo se savetuj sa prijateljima videces da je drugacije...ja verujem da niko nije ruzan i uvek ce se naci neko kome si ti najlepsa na svetu...Pa zar nije tako?

Pa jeste,ali ko zna dokle cu da cekam da se nadje neko kome cu ja da budem najlepsa na svetu??? :neutral:

cekaces koliko treba pa cemu zurba...jos si mala,pa i ja sam i zato me briga,sad se zezam...
veruj mi da se i ja nekad izbedacim i mislim da taj nikad nece naici,da il sam sama il sam sa kretenima,dok je moja sestra vec sedam god. sa deckom i i dosta ljudi oko mene imaju duge veze...ali sta me briga...ima vremena(ja se bar nadam)

uwek ima wremena, ja sam ukapirala da ljudi shto wishe traze dechka/dewojku samo se wishe bedache poshto nikako da naidju na tu jednu osobu sa kojom ce imati duzu wezu, i onda u jednom trenutku odustanu od trazenja i PUF ta osoba se stwori kad najmanje ochekuju.

Back