KOMPLEKSI :)

Ne znash ti shta ja pricham. Ako tvoj kompleks o nizhoj vrednosti zaista postoji ti bi i pored toga shto chujesh drugaricu i sestru negirala njegovo postojanje. Ako zaista priznajesh da imash kompleks, prevazishla si ga. ,Mrzeti sebe' je samo jedan od izgovora koji pravimo za nashe strahove.

Moon Child:
samo to?heh.... :)

kod mene,pa ne znam,jedan dan imam goooomilu komplexa a drugi dan sam narcis.... :roll:

ali uvek sam preopterecena izgledom kose...ko da mi je to najbitnija stvar na svetu :roll:
a ponekad imam komplexe tipa-ja ne vredim nista,svi su bolji od mene,nista ne umem itd... :cry:

meni se nekada deshava isto...
a imam osecaj da mi od izgleda kose zavisi raspolozenje :shock:
ali znash kako lechim komplekse, kazem sebi "Jeste da sam niska (162) ali zato imam super grudi" :-D

Pa moja keva je visoka i nikad joj nije smetalo.Uvek je imala decka i veliko drustvo.Samo je stvarno bezveze kad stane pored mog caleta,za glavu je visoka,xexe.Ali ja bih bas volela da budem visoka sta je tu lose?

MadonnaGirl:
Pa moja keva je visoka i nikad joj nije smetalo.Uvek je imala decka i veliko drustvo.Samo je stvarno bezveze kad stane pored mog caleta,za glavu je visoka,xexe.Ali ja bih bas volela da budem visoka sta je tu lose?

pa pazi ja mogu isto to da kazem za niske devojke... da imaju momke..drustvo.. i da ima dosta riba niskih u mojoj skoli.........

Nisam bas za ovaj deo foruma, ali ipak moram da se javim...komplekse nisam imala nikad. Jako su losi. Treba covek da shvati da dok god voli sebe, volece i druge. Ne primecuju ljudi lepotu, oni primecuju energiju. Sve se to izbalansira na ovu ili onu stranu kada se izadje iz adolescentskog perioda.
Ja konkretno sam visoka 168cm i mnogi kazu da je to savrsena visina za zenu, taman onako da ne bude previsoka, a ni preniska. Ipak ja bih rado smanjila 3 cm. Al imam mala stopala i sake i to mi je uvek prelepo da vidim na zeni. 36 - 37 broj i mala ruka. Skroz simpaticno :)

Back