chek ... shta fali teretani 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MadonnaGirl:Ruzna sam ko grob,debela kao stoka,kosa mi je uzasna,grbava sam,imam ruzne usi,GABOR sam.Mrzim samu sebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daj cemu ta negativnost tolika i ja sam mrzela sebe i sve na sebi i u sebi...ali su me ljudi ubedili u suprotno...i nisam znala kako me ljudi drugacije vide nego sto ja zamisljam sebe...tako malo se savetuj sa prijateljima videces da je drugacije...ja verujem da niko nije ruzan i uvek ce se naci neko kome si ti najlepsa na svetu...Pa zar nije tako?MadonnaGirl:Ruzna sam ko grob,debela kao stoka,kosa mi je uzasna,grbava sam,imam ruzne usi,GABOR sam.Mrzim samu sebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tash :):koliko optimizma na jednom mjestu :shock:
ne valja ti to...
srecna lalica:daj cemu ta negativnost tolika i ja sam mrzela sebe i sve na sebi i u sebi...ali su me ljudi ubedili u suprotno...i nisam znala kako me ljudi drugacije vide nego sto ja zamisljam sebe...tako malo se savetuj sa prijateljima videces da je drugacije...ja verujem da niko nije ruzan i uvek ce se naci neko kome si ti najlepsa na svetu...Pa zar nije tako?