KOMPLEKSI :)

DaNa_Pa:
Ma nije da me ne vole, vole me, nego mi je strashno dosadno kad sam sa njima. Al' stvarno ne znam dal' da idem na ono, da se stopim sa vecinom ili da budem u konstantnoj potrazi za tom srodnom dushom, poshto nemam dechka.

Takodje. Ja u odeljenju imam samo jednog najboljeg druga i to je sve. Svi ostali me zezaju, svima smetam... Naravno, na to se ne obazirem. Danas su mi ovi losiji rekli da sam streber dok sam se preslisavala istoriju. Kada kazem losiji mislim na propalitete koji nece da upisu srednju.

naancy90:
popizdecuuu!!!!!!!!!!!1mrzim ceo svet!
znaci, nema osobe kojoj sam verovala a koja me nije zajebala! ne mogu to da shvatim...zasto neko ima potrbu da unistava tudje zivote???

Potpuno te razumem. U slicnoj sam situaciji. Za mene kazu da sam mnogo osetljiva i da mnogo brinem kada mi neko nesto kaze. Od kako su zbog jedne devojcice svi promenili misljenje o meni, sve ih teram u ...... Boli me uvo za njih. Ej, 7 godina me znaju i nista nam nije falilo dok smo se druzili. Na pismenima i kontrolnima sam im uvek pomagala. Sada su se otkrili. Jedva cekam srednju!!!!!

Sindy92:
Tvoj kompleks je visina shto ima i lepih strana,veruj mi!Sa tom visinom bi mogla manekenka da budesh,zato shto manekenka i treba da bude visoka!Dok je kompleks mnogo veci,a to su bubuljice,kojih ne mogu da se otarasim...kada izadjem napolje imama utisak da me svi chudno gledaju i sazaljevaju...SHTO JA MRZIM!!!!! :mad:

I ja sam imala kompleks zbog bubuljica do pre neki mesec. Svi su me zezali. Sada nemam ni jednu. A ovi koji me zezali padaju u depresiju.

Fizicar:
Potpuno te razumem. U slicnoj sam situaciji. Za mene kazu da sam mnogo osetljiva i da mnogo brinem kada mi neko nesto kaze. Od kako su zbog jedne devojcice svi promenili misljenje o meni, sve ih teram u ...... Boli me uvo za njih. Ej, 7 godina me znaju i nista nam nije falilo dok smo se druzili. Na pismenima i kontrolnima sam im uvek pomagala. Sada su se otkrili. Jedva cekam srednju!!!!!
Ako upadnes s istima u razred,ebeš srednju...Tako sam se ja posvadjala sa CELIM razredom u 8. pa čak i sa ''najboljim drugaricama''...i sad oni su mislili da su nešto postigli time što nisu pričai samnom...pwf...ja ih lepo oterala u **** i počela da se više družim s ostalim razredima...sa svima sam se pomirila,ali nikome ne govorim sve o sebi,imam problem s tim,jer uvek mislim na 8. razred i na te ''drugove'' & ''drugarice''...Osim toga,komplexe nemam(ako ovo uopste može da se računa kao komplex)

Tamplja_90:
Ako upadnes s istima u razred,ebeš srednju...Tako sam se ja posvadjala sa CELIM razredom u 8. pa čak i sa ''najboljim drugaricama''...i sad oni su mislili da su nešto postigli time što nisu pričai samnom...pwf...ja ih lepo oterala u **** i počela da se više družim s ostalim razredima...sa svima sam se pomirila,ali nikome ne govorim sve o sebi,imam problem s tim,jer uvek mislim na 8. razred i na te ''drugove'' & ''drugarice''...Osim toga,komplexe nemam(ako ovo uopste može da se računa kao komplex)

Zivim u malom gradu, ali niko, koliko cujem iz prica, nece na prirodni smer. Njih 6-7 idu u gimnaziju. Ostali na trogodisnje skolovanje.

hehe, ja mislio isto, ali sve se svede na slicno. ja sam u osnovnoj bio totalni haos, MRZELI me i djaci i profesori, u srednjoj se nisam nesto ni isticao, ali u principu... boli me za sve to, ove iz osnovne nisam vise ni video, ove iz srednje batalio, imam neko svoje drustvo, ma najbolje ti je da se druzis sa ljudima koji se ne isticu puno, svi ostali su u glavnom velike puvadzije, ides bukvalno onom iz reklame budi svoj, sledi svoje instinkte

moj najveci kompleks i traje vec 6 godina od prvog porodjaja a to je tezina.kakva sam riba bila a ljudi me
jedno vreme nisu prepoznavali.ali zato sada jos malo pa stara maja.ipak ima da se izlecim.rekla sam sebi sad ili nikad.e to vam je moja tuzna prica!

mozda sam rekla a mozda i nisam...
nemam nikakve tripove oko tih komplexa i sl..
za mene je to totalna glypost...trebash da prihvatish sebe onakav kakav si i kraj...
ja sam davno imala "komplex" da imam desno yvo klempavo...a posle se ispostavilo da je to bio jedan veliki trip zbog kog nikad nisam vezivala kosy ;PPPpp
sada sve opyshteno 8-)

Ja nemam komplekse... odavno sam shvatio da sam ruzan i pomirio se s' tim... A onda kad vidim neke ljude... dodjde mi da se zveknem u glavu, jer sam tolikaaa buddaaaala bio... Volim i ja vas.. Rock'n'Roll, PUNKS!

Back