KOMPLEKSI :)

suprotnosti se privlace ........ ja ne volim niske curice ....... :lol: ...... volim srednje ....... sa finom guzom ....... popunjenom kao punjena paprika ..... ( ne mislim sad na debele ..... BEZ UVREDE .... ) :lol :lol: :lol:

Ja sam visoka 178-9 i mislim da ne bih trebala vise da rastem,jer mi se cini da je ovo normalna visina...
Neke niske devojke su mi bas slatke (pu$$a mojoj fuxici) dok su mi neke niske totalno nesrazmerno gradjene ili sa velikim grudima,dupetom,debelim nogama i slicno...

love_girl:
Ja sam visoka 178-9 i mislim da ne bih trebala vise da rastem,jer mi se cini da je ovo normalna visina...
Neke niske devojke su mi bas slatke (pu$$a mojoj fuxici) dok su mi neke niske totalno nesrazmerno gradjene ili sa velikim grudima,dupetom,debelim nogama i slicno...
Kao ja... Imam veeejike grudi,debele noge.. ogroman stomak... i visoka sam 1.64, teska 59kg.... ali meni svi kazu da mi moja 'visina' lijepo stoji,ja nemam komplexa,sve na sebi volim....

love_girl:
Cmok qrvice :)
Lepo si gradjena,tu nemoj da imas komplekse :) U stvari nemoj nigde :)

newerna_beba:
Kao ja... Imam veeejike grudi,debele noge.. ogroman stomak... i visoka sam 1.64, teska 59kg.... ali meni svi kazu da mi moja 'visina' lijepo stoji,ja nemam komplexa,sve na sebi volim....

hehehe, ista si ko ja (ok, nemam bas veeelike grudi. mozda samo velike)... i ja nemam nikakve komplexe sto se tice izgleda...

Back