ja se razlikujem od okoline i ponosim se time!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se ne razlikujem puno fizicki...jedino mozda zbog stila, ali se bas razlikujem psihicki...na to sam i mislilaDaNa_Pa:Moj problem je shto se ne razlikujem od okoline samo fizichki nego i psihichki. Niko me ne kapira.![]()
ja sam nejasna svima...ne druzim se sa ljudima, imam svesku, olovku i svoje pesme...to je sve sto mi treba + decko i to je to.....Shinoda:Kako se to vi svi psihicki razlikujete, da vas cujem!Majku mu, pa normalno da nismo svi isti...![]()
napokon jedna dobra! svi smo razlichiti....Shinoda:Kako se to vi svi psihicki razlikujete, da vas cujem!Majku mu, pa normalno da nismo svi isti...![]()
Uvek je lakse kad je udvoje. Imas ili decka ili drugaricu. Onda te nije briga sta ce reci 100 ljudi do kojih ti nije nesto posebno stalo vec sta ce reci ta 1 osoba kojoj verujes i koju volis.DaNa_Pa:Ma de je bolje...odvratno je...kao da si vanzemaljac.
Ne znam da li si cula ono "bolje da te mrze zbog onog sto jesi nego da te vole zbog onog sto nisi". Sad ja ne znam jel tebe ljudi ne vole ili sta, ali mene skoro svi mrze zbog toga sto se ne pretvaram i sto sam iskrena. Pravo da ti kazem, meni nije zao. Oni su tupi, prosti i dosadni. Zasto onda da sebi trazim sto mana koje nemam?DaNa_Pa:Ponekad ne znam kako da se ponasham pred drushtvom. Mislim, ja se ponasham onako kakva sam ja...oni me ne shvataju, a da bi se druzila sa njima treba da izigravam nekog koga nisam. Ja to volim da zovem "da se spustim na njihov nivo". Al' stvarno su svi nekako priglupi...![]()
Kakav je to izgled svetih mu krastavaca??DaNa_Pa:Kada sam rekla da me nervira izgled, mislila sam zato shto sam onaj tipichno norveshko-shvedsko-ruski, a ne znam nikog ko je takav.
Hvala, hvala...sofffy:napokon jedna dobra! svi smo razlichiti....
pa chekaj,onda si i ti,jer se druzis s njima. prijatelji su ljudi koje volis i koji ti odgovaraju,a ako te svoje nazivas prijateljima plus ih nazivas priglupima,ja stvarno ne znam sta ti hoces.DaNa_Pa:. Al' stvarno su svi nekako priglupi...![]()
DaNa_Pa:Kada sam rekla da me nervira izgled, mislila sam zato shto sam onaj tipichno norveshko-shvedsko-ruski, a ne znam nikog ko je takav.
wild_child:I bice ti muka jos par godina dok ne izadjes iz puberteta. Ne shvataj ovo kao uvredu nego kao realnost jer svi prolaze kroz tu fazu.
Shvati da imas jedan zivot, i da si ti najvaznija. Ne kazem da treba da gazis druge ali shvati da niko nece ziveti za tebe. Dakle sudbinu u ruke i okruzi se samo lepim stvarima......ukljuci u glavi ignore dugmence i ne dozvoli da drugi na tvojim ledjima grade svoju srecu....
Ali bice ti potrebno jos mnogo godina i iskustva dok to ne uspes u potpunosti . Glavu gore:*
wild_child:......ukljuci u glavi ignore dugmence...