Kompjuterska svaštara

• Začetnik teme Začetnik teme epox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio sam zaludan pa sam slikao crt monitor pa to zumirao. Evo kako izgledaju pikseli
crti.jpg
:D

Lici mi na atome,ono iz hemije kad grade neko jedinjenje pa ovako sarene loptice jedna do druge :)

Poslednja izmena:
Gde ima da se nađu
one maske od cd-dvd uređaja ? :think:
Jer na primer za belo kućište treba bela maska za crni uređaj
a za crno kućište treba crna maska za beli uređaj. :bye:

A oni nisu isti , pioneer maska se razlikuje od ove druge.
Ili ispadne da daje dizajnerski kontrast
kada je jednom redu belo a drugom crno :rotf:
nešto u vidu andy varhol- style. :cool:

kako da se promeni keyboard layout
(ili raspored tastature)

tako da dobijete kukičasta slovca Š Č Ć Đ

http://www.lib.uchicago.edu/e/su/mideast/encyclopedia/alt-latin.html
http://frontype.com/how-to-add-language/Serbian-Latin.html

*takođe je latin skoro isti i za croatian ili montenegrian ili slovenian ali se drugačije zove :rumenko:
*postoji i serbian cyrilic to je ЋИРИЛИЦА

*На тастатури НЕ МОРАЈУ да постоје ознаке са кукицама да
би тастатура куцала Ш Ч Ћ Ђ
:D

samo malo prvi linak je neki ALT-latin :rumenko:

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje, posto ocigledno imam problem sa Hardverom... Jednostavno komp nece da cmi cita ni jedan usb, niti aparat ni bilo sta...jedino od telefona i to samo na jednom port-u... E sad posto meni treba samo da mi cita digitalni, sta mislite da li bi moglo ako bih kupila citac memorijskih kartica...Po kom on principu radi, ako je USB ne znam opet da li bi moj komp to citao :///

Imam jedno pitanje, posto ocigledno imam problem sa Hardverom... Jednostavno komp nece da cmi cita ni jedan usb, niti aparat ni bilo sta...jedino od telefona i to samo na jednom port-u... E sad posto meni treba samo da mi cita digitalni, sta mislite da li bi moglo ako bih kupila citac memorijskih kartica...Po kom on principu radi, ako je USB ne znam opet da li bi moj komp to citao :///

Instaliraj windows ti ponovo tu je najverovatnije greska,i to neki noviji ,ne verujem da bi citao sa citaca kartica, ako neko ima koga znas probaj, mozda ce i raditi ali ne verujem

Back