Kompjuterska svaštara

• Začetnik teme Začetnik teme epox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jap, jap..to su dobra napajanja koja traju..nema tu sta..
samo moja konfa trosi 180 W max..
Tako da su mi ta napajanja nepotrebna...
Treba mi nesto jeftino a dobro kao sto je onaj chieftec, jer planiram bolju grafu, pa mozda povuce do 250 W..
a moj stari chieftec ima slabe 12 grane pa zato gledam nesto ovako..
a ne bi onaj LC PWER 600 W za 30 e, jer sam u poslednej vreme cuo tonu losih iskustava..

Nije ni ovo...NEDOSTUPNO...ali moraš da budeš ...DOMIŠLJAT.:)..i da ...PLANIRAŠ..:ok:.

Predpostavljam da ...još nisi ...ZAPOSLEN....znači nemaš ...TEKUĆI RAČUN ..u nekoj ..BANCI...pa ni ...PLATNU KARTICU....tako da sve što kupuješ...MORAŠ DA KEŠIRAŠ U PUNOM IZNOSU..:sad2:...BEZ IKAKVIH POPUSTA...:sad2:..( plaćanje u ratama na poček...ili kredit..:)..)

NEMA VEZE ŠTO NISI ...ZAPOSLEN

Svaki ...PUNOLETNI GRAĐANIN...IMA PRAVO I MOŽE DA OTVORI.. SVOJ TEKUĆI RAČUN.:ok:..u bilo kojoj ..BANCI i sam da vrši ...UPLATU..:). ( preporučujem ..EFG Banku .;)..)
-------------------------------------
Nakon otvaranja tekućeg računa....PRVA TRI MESECA....banka prati ...NIVO UPLATE NA RAČUN..;).
-------------
1. Nađi nekog da ti uplati ili pozajmi pa uplati...500 € ( u dinarima )...pa polako podiži i vraćaj pare ..do kraja meseca...
2. TO RADI ...PRVA TRI MESECA...;)
-------------
Nakon ...TRI MESECA...dobićeš od banke ....KREDITNI LIMIT...u visini...DVOSTRUKE PROSEČNE UPLATE...:).

Eeee ...SADA JE VEĆ DRUGA SITUACIJA....SADA JE SVE DOSTUPNO..:ok:.

3. ALI...PAMET U GLAVU...UREDNO IZMIRUJ SVOJE OBAVEZE ...PO TEKUĆEM RAČUNU..;).

Nakon 6 meseci ..do godinu dana...AKO BUDE SVE :ok:...dobićeš ...KREDITNU KARTICU.:D..i biće ti ponuđeno potpisivanje ..ANEKSA...uz koji ćeš biti u mogućnosti...DA KUPUJEŠ NA RATE ..BEZ KAMATE..:ok:..( sam biraš broj rata ..od 3 do 36..:D..)

Nadam se da je bilo...POUČNO..;).

Ne znam gde drugo da stavim pitanjce, a glupo mi da opet smaram biciklistu demikelis:lol:
Malopre reko' da uzmem da si pustim malo mjuze dok pravim krš u sobi. I kad sam prevukla sve pesme iz foldera u winamp ostalo ovako...:

Probaj bez prevlačenja muzike iz foldera u Winamp.

Desni klik na folder sa mp3 muzikom, opcija "Play with Winamp" Tako možeš recimo selektovati samo folder od jedne grupe (pevača), ako ti je muzika sortirana po folderima, ili recimo glavni folder, u kome su podfolderi sa grupama. Možeš kliknuti i na simbol 1-2-3 u desnom uglu winampa, u tom slučaju će pesme birati po slučajnom izboru iz tog foldera, znači ne ide redom, već nasumice.

Nije ni ovo...NEDOSTUPNO...ali moraš da budeš ...DOMIŠLJAT.:)..i da ...PLANIRAŠ..:ok:.

Predpostavljam da ...još nisi ...ZAPOSLEN....znači nemaš ...TEKUĆI RAČUN ..u nekoj ..BANCI...pa ni ...PLATNU KARTICU....tako da sve što kupuješ...MORAŠ DA KEŠIRAŠ U PUNOM IZNOSU..:sad2:...BEZ IKAKVIH POPUSTA...:sad2:..( plaćanje u ratama na poček...ili kredit..:)..)

NEMA VEZE ŠTO NISI ...ZAPOSLEN

Svaki ...PUNOLETNI GRAĐANIN...IMA PRAVO I MOŽE DA OTVORI.. SVOJ TEKUĆI RAČUN.:ok:..u bilo kojoj ..BANCI i sam da vrši ...UPLATU..:). ( preporučujem ..EFG Banku .;)..)
-------------------------------------
Nakon otvaranja tekućeg računa....PRVA TRI MESECA....banka prati ...NIVO UPLATE NA RAČUN..;).
-------------
1. Nađi nekog da ti uplati ili pozajmi pa uplati...500 € ( u dinarima )...pa polako podiži i vraćaj pare ..do kraja meseca...
2. TO RADI ...PRVA TRI MESECA...;)
-------------
Nakon ...TRI MESECA...dobićeš od banke ....KREDITNI LIMIT...u visini...DVOSTRUKE PROSEČNE UPLATE...:).

Eeee ...SADA JE VEĆ DRUGA SITUACIJA....SADA JE SVE DOSTUPNO..:ok:.

3. ALI...PAMET U GLAVU...UREDNO IZMIRUJ SVOJE OBAVEZE ...PO TEKUĆEM RAČUNU..;).

Nakon 6 meseci ..do godinu dana...AKO BUDE SVE :ok:...dobićeš ...KREDITNU KARTICU.:D..i biće ti ponuđeno potpisivanje ..ANEKSA...uz koji ćeš biti u mogućnosti...DA KUPUJEŠ NA RATE ..BEZ KAMATE..:ok:..( sam biraš broj rata ..od 3 do 36..:D..)

Nadam se da je bilo...POUČNO..;).

Hehe, neka hvala..ako nesto pokusavam u zivotu, to je da sam rukovodim parama koje imam..
trenutno imam odredjen mesecni dohodak, koji uspevam lepo da raspodelim..a kada mi zafali, napravim sam sebi takve rate...( tako sam kupio monitor od 200 e i vratio pare u stek za 3 meseca )
Banka mi za takve stvari ne treba, jer iskreno mrzim sve sto ima veze sa njima..trosim kolko imam..
al hvala na predlogu..
A drugo, kao sto vec rekoh, meni onakvo napajanje, ne treba...sklapao sam stedljivu masinu, sklopio sam je..i ne bacaju mi se pare u vazduh...lepo je svako napajanje koje je modularno, al da dajem 20 e za to da bi se qrcio kako imam napajanje od kilowat i sl..nije neophodno :)
znaci meni treba nesto iople kvalitetno, sa min 20 A na 12 grani..

Ne znam gde bih ovo mogla da stavim, jer pojma nemam o čemu se zapravo radi pa aj' da stavim u svaštaru...

ffaffv.jpg

Ја сам код мене све то искључио, не појављује се ни једна иконица кад гледам филм, клип...

Pa gledala sam i ranije sve i svašta, ali ili ga pre nije bilo ili sam bila toliko ćorava da ga nisam nikad pre videla :think: A kako se to isključuje?
Ne mogu da se setim šta sam tačno gledala, mislim koji program je bio u pitanju VLC (ja ga zovem "beograd put" :lol: ) ili mp4.

Da znam odgovorm ne bi uzimao novo napajanje za svaki slucaj :)
u teoriji, zavisno od sistema bi mogla 5770 da radi..medjutim, tu je mnogo pitanja, kolko V na 12 grani ima napajanje, kolko je staro, kolko sistem trosi, dal i su granepovezane unutra ako ih ima vise ili ne itd..
tako da..nema konkretnog odgovora :)

Gledala sam pdf softver ali ne videh ništa slično pa više ni sama nisam sigurna za gde je zapravo ovo pitanje.
Na kompu mi nekoliko god. stoji folder za sestrin stari s.erikson od kog je ona prošle godine izgubila kabal i ne mogu da ga povežem a nije ga nešto mnogo koristila pa mi i nije bilo toliko bitno.
Elem. Taj telefon je prošlog meseca crko i ja sam to deinstalirala.
Malopre sam naletela na to i probala da obrišem folder ali ne može.

Probala sam to da uradim i pomoću unblocker-a ali neće pa neće.

errordel.jpg

U my.comp. je folder sa s.ericsson file manager-om

sefmanag.jpg

u kom se nalazi samo ovo

senotconn.jpg

sa čim mogu da se slikam. jer ne može da se otvori, obriše, ništa

Ajde ovako, prvo preko Task Manager-a ugasi explorer
57761823.jpg

zatim ideš File > New Task (Run..)
18709183.jpg

zatim preko Browse... nadješ fajl koji hoćeš da obrišeš.
19277921.jpg

Kasnije kako bi vratila explorer, u New Task (Run..) kucaš explorer.exe
Uspela sam da obrišem folder sa instalacijom, ali u my comp. i dalje stoji ovo

sonifakingerikson-1.jpg

s' tim što ne mogu da izvedem ništa od ponuđenih opcija.niti da ga obrišem.ništa se ne dešava. ali bar sam ono đubre obrisala
zahvaljujem.
ne bi mi u životu palo na pamet da moram da džaram po task bar-u za to :eek:

u stvari nije u system32 :D

već ovde
http://forum.online-solutions.ru/viewtopic.php?t=140&view=next
Kod:
"ECSEPM" "Sony Ericsson Mobile Communications AB" C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile2\Mobile Phone Monitor\ecsepm.cpl File exists
ili ovde :dash:
Kod:
{A5110426-177D-4e08-AB3F-785F10B4439C} "Sony Ericsson File Manager" - "Sony Ericsson Mobile Communications AB" - C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile2\File Manager\fmgrgui.dll

Back