Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
dizanje frekvencije necega...
npr imas intel celeron 2.4 ghz, klokas ga i dobijes 3.4 ...npr..
npr imas intel celeron 2.4 ghz, klokas ga i dobijes 3.4 ...npr..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to planiras da malo kloknes procesor?![]()
A šta je overklokovanje?
![]()
A šta je overklokovanje?
Gde ima da se nađu
one maske od cd-dvd uređaja ?
Jer na primer za belo kućište treba bela maska za crni uređaj
a za crno kućište treba crna maska za beli uređaj.
A oni nisu isti , pioneer maska se razlikuje od ove druge.
Ili ispadne da daje dizajnerski kontrast
kada je jednom redu belo a drugom crno
nešto u vidu andy varhol- style.![]()
Pa gledala sam i ranije sve i svašta, ali ili ga pre nije bilo ili sam bila toliko ćorava da ga nisam nikad pre videlaA kako se to isključuje?
Ne mogu da se setim šta sam tačno gledala, mislim koji program je bio u pitanju VLC (ja ga zovem "beograd put") ili mp4.
Pa jel hoće belo na belo, belo na crno, crno na belo ili crno na crno...
andy varhol
a zasto da iskljucujes, stavis nesto ispred monitora da se ne vidi i gotovo
![]()
Kako se vrsi vracanje izbrisanih podataka? Jel ti fajlovi ostanu neobrisani ili ostane neki trag koji se cita nekim programom ili...?
Imam jedno pitanje, posto ocigledno imam problem sa Hardverom... Jednostavno komp nece da cmi cita ni jedan usb, niti aparat ni bilo sta...jedino od telefona i to samo na jednom port-u... E sad posto meni treba samo da mi cita digitalni, sta mislite da li bi moglo ako bih kupila citac memorijskih kartica...Po kom on principu radi, ako je USB ne znam opet da li bi moj komp to citao :///
Nisam nicim i nakada nego me inace interesuje. Recimo da sam formatirao fles i na koji nacin se to vrati?
treba mi pomoc.
ne razumem se u hardver, pa mi treba neko ko se razume, da odgovori da li je sledeca konfiguracija dobra:
http://winwin.rs/-altos-panter-(ma2esp-4).66.html?productId=34613