Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
Zavisi, sa normalnim mp3 pesmama je ok, al hull hd filmovi od po par gig , flac format pesme itd..ne da se saplice nego sabija..win 7 64 bit
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto razmišljam...mislim da je WinAmp jedini program koji mi nikad nije bagovao...![]()
Zavisi, sa normalnim mp3 pesmama je ok, al hull hd filmovi od po par gig , flac format pesme itd..ne da se saplice nego sabija..win 7 64 bit
Društvo...IMAM JEDAN PROBLEM...koji samo neko ko je to radio može da reši...i da pomogne jednom mom prijatelju na forumu... Pokušao sam da mu pomognem...ali ne znam ni ja...to me nije interesovalo...ALI SADA...pošto želim da mu pomognem...INTERESUJE ME...
Moj prijatelj je malo stariji čova...i ne razume se baš mnogo u kompjutere i softver...tako da sve informacije koje mi budete dali...moraću da prilagodim njegovom znanju...i da mu prepričam kako bi skontao...KAKO ...ŠTA...URADITI...![]()
A... PROBLEM JE....kako postaviti ...GIF ANIMACIJU... u polje za ...AVATAR...ali da to ..RADI....da je ...POKRETNO...
Slično pitanje sam postavio i kao ...TEMU...na pdf Pitanja....ali nisam dobio ...UPOTRBLJIVE SAVETE.....( sve što je savetovano ...PROBAO SAM...i NE RADI .
..)
Društvo...IMAM JEDAN PROBLEM...koji samo neko ko je to radio može da reši...i da pomogne jednom mom prijatelju na forumu... Pokušao sam da mu pomognem...ali ne znam ni ja...to me nije interesovalo...ALI SADA...pošto želim da mu pomognem...INTERESUJE ME...
Moj prijatelj je malo stariji čova...i ne razume se baš mnogo u kompjutere i softver...tako da sve informacije koje mi budete dali...moraću da prilagodim njegovom znanju...i da mu prepričam kako bi skontao...KAKO ...ŠTA...URADITI...![]()
A... PROBLEM JE....kako postaviti ...GIF ANIMACIJU... u polje za ...AVATAR...ali da to ..RADI....da je ...POKRETNO...
Slično pitanje sam postavio i kao ...TEMU...na pdf Pitanja....ali nisam dobio ...UPOTRBLJIVE SAVETE.....( sve što je savetovano ...PROBAO SAM...i NE RADI .
..)
Pa jel on pokušao staviti taj .gif? Ostalima radi, evo hardal je stavio...
Која је то тема? Где да је довнлоадујем?
to je relativno, jesi probao da režeš diskove u njemu?Nešto razmišljam...mislim da je WinAmp jedini program koji mi nikad nije bagovao...![]()
vidi suncha, sad winamp učita pola internet explorera sa onom medija librarijom kad se pustiMalopre reko' da uzmem da si pustim malo mjuze dok pravim krš u sobi. I kad sam prevukla sve pesme iz foldera u winamp ostalo ovako...
http://i896.photobucket.com/albums/ac161/sunce1/mp3.jpg
I stajalo tako cca 5 minuta
![]()
to je relativno, jesi probao da režeš diskove u njemu?![]()
Mislis ? posto je staro 3 godine .Malo ga ....USISAJ I IZGLANCAJ....pa možeš i ...20 €....