Kompjuterska svaštara

• Začetnik teme Začetnik teme epox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nešto razmišljam...mislim da je WinAmp jedini program koji mi nikad nije bagovao...:think:

Onda mi je znači najbolja solucija
gpc_1-1.gif

Društvo...IMAM JEDAN PROBLEM...koji samo neko ko je to radio može da reši...i da pomogne jednom mom prijatelju na forumu... Pokušao sam da mu pomognem...ali ne znam ni ja...to me nije interesovalo...ALI SADA...pošto želim da mu pomognem...INTERESUJE ME..;).

Moj prijatelj je malo stariji čova...i ne razume se baš mnogo u kompjutere i softver...tako da sve informacije koje mi budete dali...moraću da prilagodim njegovom znanju...i da mu prepričam kako bi skontao...KAKO ...ŠTA...URADITI...;)

A... PROBLEM JE....kako postaviti ...GIF ANIMACIJU... u polje za ...AVATAR...ali da to ..RADI....da je ...POKRETNO...:think:

Slično pitanje sam postavio i kao ...TEMU...na pdf Pitanja....ali nisam dobio ...UPOTRBLJIVE SAVETE...;)..( sve što je savetovano ...PROBAO SAM...i NE RADI .:(..)

Društvo...IMAM JEDAN PROBLEM...koji samo neko ko je to radio može da reši...i da pomogne jednom mom prijatelju na forumu... Pokušao sam da mu pomognem...ali ne znam ni ja...to me nije interesovalo...ALI SADA...pošto želim da mu pomognem...INTERESUJE ME..;).

Moj prijatelj je malo stariji čova...i ne razume se baš mnogo u kompjutere i softver...tako da sve informacije koje mi budete dali...moraću da prilagodim njegovom znanju...i da mu prepričam kako bi skontao...KAKO ...ŠTA...URADITI...;)

A... PROBLEM JE....kako postaviti ...GIF ANIMACIJU... u polje za ...AVATAR...ali da to ..RADI....da je ...POKRETNO...:think:

Slično pitanje sam postavio i kao ...TEMU...na pdf Pitanja....ali nisam dobio ...UPOTRBLJIVE SAVETE...;)..( sve što je savetovano ...PROBAO SAM...i NE RADI .:(..)

Pa bio je kod mene taj avatar. Napravi ga sa PhotoScape. Sa njim je najjednostavnije....Ja sam ga pravio sa njim, možeš podesiti u koliko sekundi da se mijenja, koja slika da malo duže stoji itd...
Evo, vratio sam ga opet....

Poslednja izmena:

Pa jel on pokušao staviti taj .gif? Ostalima radi, evo hardal je stavio...

Nisam znala gde da napisem,ali ajde ovde da vam se obratim...Potrebna mi je pomoc...Naime svaki put kada upalim komp mi se pojavljuje ovako nesto...Kako da gaobrisem u cemu je problem...I nece da se otvori samo moram nekoliko puta na cancel

untitled-1-1.jpg

Nešto razmišljam...mislim da je WinAmp jedini program koji mi nikad nije bagovao...:think:
to je relativno, jesi probao da režeš diskove u njemu? :think:

ili sa wmp , u stvari u wmp u principu ide rezanje ali konvertuje iz .wma
pa je manji kvalitet bio :D

Malopre reko' da uzmem da si pustim malo mjuze dok pravim krš u sobi. I kad sam prevukla sve pesme iz foldera u winamp ostalo ovako...

http://i896.photobucket.com/albums/ac161/sunce1/mp3.jpg

I stajalo tako cca 5 minuta

:eek:
vidi suncha, sad winamp učita pola internet explorera sa onom medija librarijom kad se pusti :rumenko:

ima onaj winamp lite , koji je bez tih nekih pluginova i samo pušta muziku ?

napomena: samo sa cneta ili softpedije ili originalnog sajta skidajte
ako niste sigurni za viruse
http://download.cnet.com/Winamp-Lite/3000-2141_4-10788894.html
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Audio-Players/Winamp-5-Lite.shtml

Poslednja izmena:
Jap, jap..to su dobra napajanja koja traju..nema tu sta..
samo moja konfa trosi 180 W max..
Tako da su mi ta napajanja nepotrebna...
Treba mi nesto jeftino a dobro kao sto je onaj chieftec, jer planiram bolju grafu, pa mozda povuce do 250 W..
a moj stari chieftec ima slabe 12 grane pa zato gledam nesto ovako..
a ne bi onaj LC PWER 600 W za 30 e, jer sam u poslednej vreme cuo tonu losih iskustava..

Back