nevernabeba89
Primećen član
- Poruka
- 807
Pa pogledaj donji grafikon na tom linku gdje piše full load. Jaoj brate pa u šta gledaš.
Pa to ti i pričam. 185W cijeli sistem. Ti kažeš da sama kartica uzima 180W.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pogledaj donji grafikon na tom linku gdje piše full load. Jaoj brate pa u šta gledaš.

E evo i ja da upadnem malo u svastaru. Hteo bih da pitam da li slucajno neko zna informaciju kolika je radna temperatura graficke karte ATi Radeon 4650HD 1GBDDR2? Ja sam nesto procackao po netu i nasao da je oko 50 stepeni radna, kod mene je u idle rezimu 52. Ajd ako neko ima iskustva ili zna da mi odgovori...

Imam dva dodatna coolera i jos je kuciste otvoreno, mnogo se greje kad ga zatvorim. Cetiri HDD-a i Q6600 je izgleda dobra kombinacija ako zelis da kuvas jaja u kucistu![]()
![]()
Zatvori kućište i ugradi kulere naprijed - da ubacuju hladan vazduh, i nazad - da izbacuju topao vazduh. Sa otvorenim kućištem kuleri nisu efikasni jer se ne može vršiti protok vazduha.
Ovako:![]()

Ja se izvinjavam na upadu na vas podforum ali kao potpuni duduk za informatiku volela bih da mi neko ukratko objasni
sta znaci kad se za neki posao trazi : rad u excel-u
Ja sam pogledala malo program i vidim milion nekih opcija.
Za koliko to moze da se nauci i da li bih ja mogla to sama , bez kurseva i statijaznam?
Da li negde moze da se nauci online? Nasla sam neku knjigu od cca 900 strana a nekako mi se cini da to moze jednostavnije da se objasni i na primerima
Ovo me asocira na prognozu vremena
Oćemo u kafanu?
![]()

Winamp je postao smece i to je to..meni zabaguje 5 puta dnevno..a berm jednom dnevno na neki novi nacin...