bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
srecna kompjuterska nova, zelim sto manje faulty hardware-a 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je dobar majstor pravio, nema brige.al uvijek razmisljas hoce li koja pipa popustiti..![]()
Jedino fabricki ako je doslo imam poverenjaAko je dobar majstor pravio, nema brige.![]()
Ovo su Threadripperi sa 16 jezgara, njima treba dobro hlađenje. Sad cupkam i čekam 3-ći da se otvore radnje, da sklopim aždaju sa i9-13900KF i NZXT Kraken hlađenjem.Jedino fabricki ako je doslo imam poverenja
Ima tih pocesora sa mnogo jezgara kojima treba vodeno![]()
Ja mislio jedno 64 jezgra treba vodenoOvo su Threadripperi sa 16 jezgara, njima treba dobro hlađenje. Sad cupkam i čekam 3-ći da se otvore radnje, da sklopim aždaju sa i9-13900KF i NZXT Kraken hlađenjem.
TDP je jedini relevantan pokazatelj, ne broj jezgara.Ja mislio jedno 64 jezgra treba vodeno
Blago tebi
Ja sam presao na low power varijante, adzaha Mac Studio sa 20 jezgara, na obicnom malom kuleru |
https://www.apple.com/uk/mac-studio/
Cuj taj 13900kf je obican 8jezgarni procesor, koji obmanjuju javnost da ima 24 jezgraTDP je jedini relevantan pokazatelj, ne broj jezgara.
Srećna ti nova UPS godinaAhahha, provalio sam u cemu su tih 4W potrosnje. Kad se ugasi ekran nemerljivo na ups, manje od 1W
A kad pojacam osvetljenje na maks onda trosi 9W![]()
Zamisli, Apple ne laze CPU trosi 200mw, ceo laptop manje od 1W, kad je ugasen ekranSrećna ti nova UPS godina![]()
de baci koju sliku kad slozis..nxzt aio il bas vodeno..Ovo su Threadripperi sa 16 jezgara, njima treba dobro hlađenje. Sad cupkam i čekam 3-ći da se otvore radnje, da sklopim aždaju sa i9-13900KF i NZXT Kraken hlađenjem.
Ovo sam hteode baci koju sliku kad slozis..nxzt aio il bas vodeno..
Taj je za AMD, a hoces Intel-a. Bem ti kad za 8jezgarni CPU treba vodeno
Ma ne znam cime se njegova firma bavi, sigurno nije razvojem softvera, jer ja ne vidoh da takve masine nekom trebaju...aio..al su mu digli cijenu strasno..corsair h150i capellix je mnogo bolji po pitanju fan speed, pump speed, cfm i h20..nzxt nabio cijenu samo zbog displeja..
vidi se da nisi odavno sastavljao..Taj je za AMD, a hoces Intel-a. Bem ti kad za 8jezgarni CPU treba vodeno![]()
To je glupi mount kit.vidi se da nisi odavno sastavljao..ide to i na intel..fora u opisu sto nema ni za am5 ni za lga 1700 onaj nosac drzac il kako se vec zove na nasem..to ce morati nabaviti posebno..sto fali na 8 core aio..super dodje, temperatura niza u idle i u igranju..
Ma daj uzmes Mac studio i samo se svrckas. 16 kora a trosi ko upaljacvidi se da nisi odavno sastavljao..ide to i na intel..fora u opisu sto nema ni za am5 ni za lga 1700 onaj nosac drzac il kako se vec zove na nasem..to ce morati nabaviti posebno..sto fali na 8 core aio..super dodje, temperatura niza u idle i u igranju..
Za mene, nova era kompjutera pocinje sa M1 procesoromnije sreca uvijek u malim stvarima..
Pogodio sam te u sred osigurača na UPS-u.Hebo te tviter...
Kupi usb hub sa sopstvenim napajanjem....Imam problem koji se povremeno javlja na Windows 10, pa valjda pitam na pravom mestu...
Ponekad, kada uključim jedan od svojih PC džojstika u prednji USB port, miš se isključi i pojavi se poruka:
Pogledajte prilog 1278634
Ako uključim taj džojstik u neki od zadnjih portova, miš se neće isključiti, ali i dalje će stizati ova poruka, više puta. Kažem "ponekad", jer uglavnom džojstik normalno radi kada ga uključim, ali nekad se desi i ovo i onda moram da pribegavam resetovanju kompjutera, isključivanju drugih USB uređaja, i uglavnom posle nekog vremena problem nestane tj. džojstik radi normalno.
Inače, taj džojstik imam već više od deset godina, radio je bez problema i na desetki, pa i na sedmici i na mom starom kompu i nikad mi nije izbacivao ovo da navodno nema struje za njega, sve do pre nekog vremena. Neki savet?