spavach
Poznat
- Poruka
- 9.284
samaraju se vatima..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje guglati nego tripovatiKosmopolita gugla u 5. brzini![]()
https://ipon.hu/sa kojeg madjarskog sajta iz srbije se kupuju komponente il ako neko ide licno u madjarsku..treba mi par sajtova da nesto uporedim cijene..
Cini mi se da se uzima sa kupujem prodajem, a likovi idu u Madjarsku po komponente. Inace KP cene su naduvane...sa kojeg madjarskog sajta iz srbije se kupuju komponente il ako neko ide licno u madjarsku..treba mi par sajtova da nesto uporedim cijene..
Cela Subotica živi od šverca.fala Cosmopolite...
bmaxa
ma znam za to, al kontam da ipak neko ode do madjara i preko granice sakrije u gace ..![]()
Znas kako, nisam nesto primetio da direktno kupuju od Madjara...fala Cosmopolite...
bmaxa
ma znam za to, al kontam da ipak neko ode do madjara i preko granice sakrije u gace ..![]()
Tek je izaslo, moras da platis. Onda izadje sledeca, pa ovima iz prethodne padnu cene, a onima pre toga jos vise...znas zasto pitam..citam tamo na benchmarku tip kupio u 7-8 mjesecu tuf b550m plus za 92 eura..a sad vidim ove ft kad prebacim u funtu ispadne oko 132..sto je neka cijena i ovdje..sad sam vidio 13-ta intel generacija malo skuplja u madjarskoj..
malo citam benchmark, vidim neki pisu da su isli u madjarsku..pogotovo za noviju intel 13 i amd am5 generaciju..Znas kako, nisam nesto primetio da direktno kupuju od Madjara...
Mora da su mnogo skupi u Srbiji...malo citam benchmark, vidim neki pisu da su isli u madjarsku..pogotovo za noviju intel 13 i amd am5 generaciju..
Sad gledam, da najjeftiniji 520 evra.pa granica, porezi uvoz ovo ono, kontam u srbiji 13700K nije ispod 500 evra..
Ne volem vodena hladjenja, nit sam ikad kupio after market coolerand man and wasp build..
![]()
Sklapao sam PC-je od 1992. Al reko dosta 2014. i od tad samo servis to radini ja..al prosto kad neko slozi odusevim se i nalozim..ko neka vrsta izazova..
Da, al ovaj Mac mini moze da posluzi. Al zajeb, 200 igara koje imam ne rade na njemutesko je naci bas minijaturno kag gpu zezaju..al takodje itx mi je izazov..
Ako Maxa ne voli vodena hlađenja, znači da vrede razmatranja.Ne volem vodena hladjenja, nit sam ikad kupio after market cooler![]()