Kompjuterska svaštara

• Začetnik teme Začetnik teme epox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to je samo msi najavio, al kontam da ce i drugi polako..mozda ostali malo nabudze read bar na 15..meni to lici na dobar read 12, s obzirom da trenutno je pcie 4.0 oko 7.500..skoro pa duplo..
Znas kako pcie ima limit od 64GB, ovo nije ni blizu... dakle ista fora ko sa sata u pocetku :P
tek je ssd dostigao sata3 brzine, a nema teorije da dostigne pcie 3.0 sa 32GB limitom :P.

IMG-1b84f429724a6316b7765a040dc8ac56-V.png

ja jos cekam, nadam se da ce cijene pasti...al tanko nesto..
Ma to je jeftino vetj sada, gledaj takva snaga je nezamisliva a samo oko 400k dinara sve da zbudzish. To je samo 3000 i kusur evra,
boranija, jeftino. Pazi obichna 286ica je 92' koshtala 2500maraka, shto bi se sad transliralo u 2500 evra... dakle,
a ako ti je *potrebna* tolika snaga, bez razmishljanja uzmi!

a definitvno sam odlucio za 13600k..no problem je maticna..oci gladne za z790, a cijena asusovih paprena..no nije to problem sto je paprena vec sto nikako ozbiljnog kupca za z690 e gaming koju sam nabavio po jeftinoj cijeni, a sad im je takodje cijena paprena, skoro ko asus z790 f gaming...ni za gpu 3070 ozbiljnog kupca..a preso bi na 4070ti..sad su oci gladne za lian li kucistem, a takodje nabavio 5000d prije nego je poskupio..pa sad i njega prodajem, al opet ozbiljnih kupaca nema..

a definitvno sam odlucio za 13600k..no problem je maticna..oci gladne za z790, a cijena asusovih paprena..no nije to problem sto je paprena vec sto nikako ozbiljnog kupca za z690 e gaming koju sam nabavio po jeftinoj cijeni, a sad im je takodje cijena paprena, skoro ko asus z790 f gaming...ni za gpu 3070 ozbiljnog kupca..a preso bi na 4070ti..sad su oci gladne za lian li kucistem, a takodje nabavio 5000d prije nego je poskupio..pa sad i njega prodajem, al opet ozbiljnih kupaca nema..
Vidi se da si napaljen :P
Ta tvoja plocha podrzhava 13 ice, chemu tu troshak? Koliko vidim, komp ti je dobar :P
uzmesh 4070ti 800$ mada sumnjam da u radnjama toliko koshta, uzmesh 13600k to ti je ovde oko 350 evra i eto te :P
Mada sad ne znam, daj ispod cene malo, dovoljno da te okrpi :p
Mada na tvom da sam mestu mozhda bih smo grafichku promenio...

kod mene je trenutno 4070ti od 850 pa do 1100 funtica...al bi gigabajtovu aero jer je bijela, ona je oko 950..ma dajem dijelove i ispod cijene, al englezi polovne stvari zele 90% dole, pa ti makar koristio kuciste il gpu 5 mj...ja na starom kucistu 465x ni onu zastitu na staklima nisam skidu, cuvam ga ko oci u glavi..i to bi ljudi da kupe za 30 funti..e pa neces, ja cu saksije fikusa staviti u njega..

Cablemod’s 12VHPWR cable melts

Poslednja izmena:
kod mene je trenutno 4070ti od 850 pa do 1100 funtica...al bi gigabajtovu aero jer je bijela, ona je oko 950..ma dajem dijelove i ispod cijene, al englezi polovne stvari zele 90% dole, pa ti makar koristio kuciste il gpu 5 mj...ja na starom kucistu 465x ni onu zastitu na staklima nisam skidu, cuvam ga ko oci u glavi..i to bi ljudi da kupe za 30 funti..e pa neces, ja cu saksije fikusa staviti u njega..

Cablemod’s 12VHPWR cable melts
Daj na kp, tamo prodaju precenjeno polovnu robu... budi malo jeftiniji od proseka, i ode. Jedino ako ti je problem da distavish robu...

Back