Коме треба бака - сервис?

Ja sam nekako u fazonu da će mi to biti baš top. Izlazila sam, putovala sa društvom , provodila se na max, rodila prvo dete sa 27 i sad lagano i ne znam sta da preživljavam punim plućima sa 50 ? :D osim sa unucima da uživam u parku , na moru mislim sta ćemo deda i ja tad da radimo punim plućima, ne možemo ni "ono" kao nekad , a kamoli nesto drugo hehe ..unuci će biti glavni štos, nova uloga
A pa ti si staromodna, ma treba bre da mrzis svoju decu nabolje da ih blokiras svuda i kad dodju unuci ti tresnes vrata ispred nosa sipas sebi vino i nastavis da gledas Elitu.
Ozbiljan problem je " nemati empatiju" i to
sto citam"pa pricuvacu" ...alo nema pricuvacu ja sam tom detetu rod najrodjeniji nema dalje... i sad ja da glumim neku stranu.... idi bre

Па волим ја децу, чак и малу :D , али сервис? Дакле 24/7 обавезе? Након што си своје одгајила?
Ti si ovde postavila lažnu distinkinciju - ispade po uvodu u temu da je baka ili 24/7 servis, ili je boli ona stvar za unučiće i decu.

Nijedno od ta dva nije OK.

Prava mera je uvek negde između.

A pa ti si staromodna, ma treba bre da mrzis svoju decu nabolje da ih blokiras svuda i kad dodju unuci ti tresnes vrata ispred nosa sipas sebi vino i nastavis da gledas Elitu.
sto citam"pa pricuvacu" ...alo nema pricuvacu ja sam tom detetu rod najrodjeniji nema dalje... i sad ja da glumim neku stranu.... idi bre
Pa i ja sam nekako u fazonu da je taj deo našeg mentaliteta apsolutno ispravan u smislu da nismo postali jedno drugom stranci. Znam da je meni mama rekla boze, razmišljala sam kako cu da volim nekog kao tebe, sad ih volim vise nego tebe :D i samo se sekira da li će da doživi njihovo odrastanje i da bude tu za njih

Mislis da je to definicija za život punim plućima? :D
Ne mislim nista, nego to ti je kad vidis tamne oblake a ne znas da procenis da li ce kisa po mirisu , onda ocekujes pljusak jer su tamni oblaci..

Ja srecem puno agresivnih bakica, a nisu moj reon, tako da bih rekao da je vreme tmurnih oblaka, a tesko da nece pasti kisa...trsa...

Da ovo uvedu kod nas, otimali bi se da čuvaju unučiće :D

2024-10-24 22_06_53-Window.png

Tako je , kad smo oboje bili popodne pakao bukvalno . Ko će po njih u vrtic, ko će sa njima kuci, sat vremena čuvanja dvoje dece minimum 600 din, džabe si radio, a ne možeš na nekim poslovima stalno tražiti prvu smenu ..hebi ga. Neka nama baba, otplaticu ja to sve.

Takodje , i njima će trebati pomoć isto jednog dana, ko će ako ne mi. Ili da ih samo strpamo u neki dom i cao. Ne ide baš, nije lepo
Sigurno.

Ja sam nekako u fazonu da će mi to biti baš top. Izlazila sam, putovala sa društvom , provodila se na max, rodila prvo dete sa 27 i sad lagano i ne znam sta da preživljavam punim plućima sa 50 ? :D osim sa unucima da uživam u parku , na moru mislim sta ćemo deda i ja tad da radimo punim plućima, ne možemo ni "ono" kao nekad , a kamoli nesto drugo hehe ..unuci će biti glavni štos, nova uloga

Sa 50? Pa ja sa 46 teram kao kad sam imao 20, ne vidim zasto necu moci i sa 50 😊

Pa i ja sam nekako u fazonu da je taj deo našeg mentaliteta apsolutno ispravan u smislu da nismo postali jedno drugom stranci. Znam da je meni mama rekla boze, razmišljala sam kako cu da volim nekog kao tebe, sad ih volim vise nego tebe :D i samo se sekira da li će da doživi njihovo odrastanje i da bude tu za njih
Ko je tako vaspitan,on i nastavlja tako da zivi.medjutim ovo vreme je napravilo snobove od ljudi,pa niko nikog ne postuje.

Bukvalno zamišljam babu kako snima klipove za tik tok i gleda rijaliti dok secka krompir za musaku

Dobila sam unukicu pre par meseci, nema šanse da prođe dan da ne skoknem do njih, samo malo da je pomirišem makar :heart2: naravno da ću uskočiti kad treba, to ne znači 24/7 ali vreme provedeno sa njom mi bukvalno vrati svu energiju koju izgubim tokom dana, aposlutno zaboravim na sve ostalo. Šalila sam se sa ćerom da mi je tek sad jasno zašto su kupili stan blizu nas ;)

Eto biznis ideje , povedemo baba i deda jedno 20 komada i lagana provizija , dok ne pocne neki lokalni deda da nas reketira
Eto organizuj...treba i babama i dekama logistika....kupovina i donosenje namirnica...ja bas i ne razumem ljude i omladinu u Srbiji , nece to da rade, a ja ne vidim tu nista minus, em doneses nista tesko , em te stalno caste, nesto spreme, em svi sretni ...

Back