Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.225
Ja delim optimizam i sakom i kapom... Gotovo uvek ga imam vise nego sto mi je potreban...
Smile! Tomorrow will be worse

Smile! Tomorrow will be worse

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Incognito:Ja delim optimizam i sakom i kapom... Gotovo uvek ga imam vise nego sto mi je potreban...
Smile! Tomorrow will be worse![]()
![]()
![]()
Nisi jedina...JOVANA77:meni danas fali malo optimizma.............
a meni je8ena kristalna kugla da bih mogao da vidim buducnost... a mozda i pasulj moze da posluzi.........JOVANA77:meni danas fali malo optimizma.............
probaj s astrologijom ... tarot kartama ili... snovima.. :wink:d1:a meni je8ena kristalna kugla da bih mogao da vidim buducnost... a mozda i pasulj moze da posluzi.........JOVANA77:meni danas fali malo optimizma.............![]()
d1:a meni je8ena kristalna kugla da bih mogao da vidim buducnost... a mozda i pasulj moze da posluzi.........JOVANA77:meni danas fali malo optimizma.............![]()
u robi, naturalno..Incognito:Kako vam danas nedostaje optimizma, ja bi mogao i da zaradim na deljenju istog... Doduse, nekima ga dajem besplatno
![]()
Kakva bi merna jedinica za optimizam bila? I koliko bih trebao da naplacujem za isti (pa da i ja zaradim nesto od onoga sto mi je 'bog' dao!)?
e, moje nisi probao...Incognito:kafice, supice, bioskopi, pecurke (koje samo ja lepo spremam!)... no, ipak, imam ja optimizma![]()

ne daj se prevariti :wink:Incognito:nisam, a kako sve to ide, izgleda da i necu...![]()
![]()
![]()
ian:ne daj se prevariti :wink: