Kome je teže...

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
onako zanima me....koliko si nezasita??:cool::cool::cool:

Za tebe je taj podatak potpuno nebitan..i kada smo vec kod toga ..sta znaci .nezasit..meni je to bzv..postoje osobe kojima je jedan kompletan sex u prosecnom vremenu trajanja i dobro svrsavanje sasvim dovoljan..i to ih zadovoljava..Opet drugima je potrebno vise puta a treci opet ni u jednoj od dve opcije ne mogu da se pronadju a to je vec bolest koju je medicina definisala..

Za tebe je taj podatak potpuno nebitan..i kada smo vec kod toga ..sta znaci .nezasit..meni je to bzv..postoje osobe kojima je jedan kompletan sex u prosecnom vremenu trajanja i dobro svrsavanje sasvim dovoljan..i to ih zadovoljava..Opet drugima je potrebno vise puta a treci opet ni u jednoj od dve opcije ne mogu da se pronadju a to je vec bolest koju je medicina definisala..

vidis da znas..(ok,ok ne zanima me vise..naljutices se jos:oops:)

Ma on to nerazume.
Iako je bio donji uspeo je da padne sa kreveta.:lol:

Naravno da jeste. Teze je muskarcima.

Zasto bi muskarcima bilo teze..da li zbog stava pre ravnopravnosti polova da je muskarac taj koji treba da ulovi, obezbedi,cuva,nastavi vrstu pa i zadovolji zenu..ja nemam taj stav i mislim da je to stvar interakcije u vecini slucajeva ali ima situacija kada muskacima jeste malo teze.:D .ha..treba podici svoju dragu..odneti do kreveta..drzati je na rukama ...sta tu jos svega nema...:lol:

Back