Mislim da nikad nije 100% ni izbacenMožda da ga vrate u koka kolu?
Koka kola jedina na svetu nema na etiketi sastav materijala u sebi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da nikad nije 100% ni izbacenMožda da ga vrate u koka kolu?
Spanija je uzela primat u distribuciji droge od holandijenemoj da trolujes ovde, u Holandiji stranac od 18 godina moze da kuoi marihuanu
tamo gde je legalno kupiti drogu tamo ima manje kriminala vezanog a drogu prostp jer je dostupna, ti ne mozes ni parfem preko 100 mililitara da prenes u dugu drzavu a kamoli drogu kave to veze ima
eto ti primer u Spaniji, covek lepo zasadi par biljaka , gaji svoju biljku, ima svoj plodl a diler je ostao bez posla !!!!
Dobro si upucenJeste , ali glavni distributer droge u svetu je CIA i te službe oko njih koje godišnje zarađuju milijarde i milijarde od trgovine narkoticima (koje između ostalog ulažu i u crne projekte, obojene revolucije i slično), pa nisu blesavi da se odreknu toga, tako da oni i ta tzv. duboka država su ti koji ne dozvoljavaju legalizaciju narkotika (čak ni marihuane).
Foreign workers or students can still buy cannabis from these coffeeshops so long as they are residents of The Netherlands.nemoj da trolujes ovde, u Holandiji stranac od 18 godina moze da kuoi marihuanu
tamo gde je legalno kupiti drogu tamo ima manje kriminala vezanog a drogu prostp jer je dostupna, ti ne mozes ni parfem preko 100 mililitara da prenes u dugu drzavu a kamoli drogu kave to veze ima
eto ti primer u Spaniji, covek lepo zasadi par biljaka , gaji svoju biljku, ima svoj plodl a diler je ostao bez posla !!!!
vidi se da si covek od iskustvaSta ti Milo gorac znas o holandiji?
Ako imas para, dace ti holandjani da PUSIS sta ti srce pozeli![]()
Ti bi samo da radiš.A ko će da radi kad se svi nadrogiramo?to može jedino kad nas roboti preuzmu.
![]()
Ma ne ja, zbog toga i pitam.Ti bi samo da radiš.
Bogami nije no misli ako bi uspio da legalizuje kokain, gringo bi nagrnuo u Kolumbiju I popravio finansijsku situaciju.Stara vest.covek to kroz salu pricao![]()
Kako se to zna?
Mislim na netu možeš pročitati bukv svašta, i da je Zemlja ravna![]()
CIA, majka CIA je najveci trgovac narkoticima po svetu
Pitaj @38imak , on sve zna o dobrim obavestajnim sluzbama
Nece proci legalizacija
DEA je glavna u War on Drugs.
Opet ti nemas pojmaDEA je glavna u War on Drugs.
dzabe driblas kljucne reci , jer ljucne reci oje trazimo nisu strani radnik , i student, neko turista sa napunjenih 18 godinaForeign workers or students can still buy cannabis from these coffeeshops so long as they are residents of The Netherlands.
Maastricht and Sittard-Geleen are two districts in the southern part of The Netherlands which do not welcome tourists into the coffeeshops.
Iskreno, ja sam ga isto smatrao lakom drogom, dok nisam pročitao koliko se lako navučeš, pogotovo ako si dubljeg džepa.Blesav je i pokvaren onaj covek koji misli da kokain nije teska droga.
Ma kakvi laka droga, niko se od kokaina nije izvukao.Iskreno, ja sam ga isto smatrao lakom drogom, dok nisam pročitao koliko se lako navučeš, pogotovo ako si dubljeg džepa.
Svakako da je neuporedivo manje štetan od heroina, ali se uopće nije teško navući.
Kerky, nije to baš tako.Ma kakvi laka droga, niko se od kokaina nije izvukao.
Bluelight is a web-forum, research portal, online community, and non-profit organization dedicated to harm reduction in drug use. Its userbase includes current and former substance users, academic researchers, drug policy activists, and mental health advocates. It is believed to be the largest online international drug discussion website in the world. As of December 2024, the website claims over 470,000 registered members.
postoje li stranci koji negde u holandiji ne mogu legalno da kupe đoint?dzabe driblas kljucne reci , jer ljucne reci oje trazimo nisu strani radnik , i student, neko turista sa napunjenih 18 godina
nisi valjda i ti MIilo gorac ?
Kerky, nije to baš tako.
Pokojni Robin Williams se izvukao, ali su ga alkohol i depresija došli glave.
Baš je rekao otvoreno pred kamerama da nikada više ne bi uzeo kokain, ali alkoholizma se nije mogao riješiti.
Imaš jedan online forum, zove se Bluelight
Sa svim napisanim se slažem, ali ovo je teška glupost.Povremeno uzimanje kokaina, čak i ako postoji, samo je privremeno. Vremenom, osobi će trebati sve veća doza kokaina i sve češći unos. Na taj način, lako može doći do predoziranja kokainom.