zemunski kej
Elita
- Poruka
- 21.576
Ne znam za kokain. Marihuana je manje stetna od duvana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne samo da se stvara zavisnost vrlo lako i "preko noci", skoro kao kod heroina, nego konkretno viski sigurno da nema ovakve posledice i uostalom, to su banana i mafijaske drzave koje ne zele dobro ni sebi ni narodu:Sa svim napisanim se slažem, ali ovo je teška glupost.
Sada ispada da netko tko uzima dvaput godišnje sebi pretjerano šteti i da će postati ovisnik.
Niđe veze.
Mene kokain kao droga ne zanima i nikada ga ne bih kupio, da se nađem u prilici mukte probati, probao bih možda, ali samo kada bi znao da je potpuno čist, a i onda je pitanje da li bi 100% probao.
Slažem se da nije bezopasan, ali mislim da se ni od heroina ne stvori ovisnost preko noći.
Kolumbijski predsednik poziva na legalizaciju kokaina - jer on nista nije stetniji po coveka od viskija
Da li vi podrzavate ove stavove ?
Ja licno podrzavam jer bi to izbacilo politicare i narko dilere iz posla .
Posao trgovine kokainom je trenutno ustrojen tako, da je navodno zabranjen , ali ga ima svuda i od toga pare mlate politicari na vlasti i narkodileri.
Svakako borba protiv narkotika je obicna farsa, droge ima koliko hoces svuda, a kad je vec tako , i kad je jasno da ljude ne mozes da sprecis da se drogiraju bolje udariti akcizu na narkotike, pa da se puni budzet, a smanjiti npr poreze na gorivo i PDV ili npr povecati decije dodatke i primanja majkama sa 3 ili vise dece.
Sta mislite ?
Kolumbijski predsednik poziva na legalizaciju kokaina - jer on nista nije stetniji po coveka od viskija
Posao trgovine kokainom je trenutno ustrojen tako, da je navodno zabranjen , ali ga ima svuda i od toga pare mlate politicari na vlasti i narkodileri.
Svakako borba protiv narkotika je obicna farsa, droge ima koliko hoces svuda, a kad je vec tako , i kad je jasno da ljude ne mozes da sprecis da se drogiraju bolje udariti akcizu na narkotike, pa da se puni budzet, a smanjiti npr poreze na gorivo i PDV ili npr povecati decije dodatke i primanja majkama sa 3 ili vise dece.
Sta mislite ?
"Covek je 100% u pravu"
Sta mislite ?
Nije slucajno njega zena ostavila, verovatno je postao zavisnik.