Neverovatan obrt...Studenti odustali od protesta, Predsednik podneo ostavku, DJ Vučićević se izvinio jer je bio nepristojan, Žeks se skinuo sa belog..

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.971
...

Kako mi autorski laufer javlja...

Desio se neverovatan obrt...

Studenti odustali od protesta, Predsednik podneo ostavku, Žeks se skinuo sa belog, a DJ Vučićević se izvinio jer je bio nepristojan i vratio je sve oteto konju...

Čuda su ipak moguća u Srbiji ❤️❤️❤️

.
.
.
P.S.
April li li liiii...
.
.
.

Dopišite čudo u najavi 🤗

...

...

Kako mi autorski laufer javlja...

Desio se neverovatan obrt...

Studenti odustali od protesta, Predsednik podneo ostavku, Žeks se skinuo sa belog, a DJ Vučićević se izvinio jer je bio nepristojan i vratio je sve oteto konju...

Čuda su ipak moguća u Srbiji ❤️❤️❤️

.
.
.
P.S.
April li li liiii...
.
.
.

Dopišite čudo u najavi 🤗

...

Kurt Kobejn izdao solo album, Ustanici u Srbiji pobedili.:hahaha:

Kurt Kobejn izdao solo album, Ustanici u Srbiji pobedili.:hahaha:

Време је да се повучеш,

у супротном,

Ел Команданте Јово Бакић ће доћи и по тебе.

Време је да се повучеш,

у супротном,

Ел Команданте Јово Бакић ће доћи и по тебе.
272837499_459061662358172_388667253410765965_n.jpg

Ok. :heart:

O, no. Fina mlada dama španjolskog porijekla. Stvarno me nisko držiš dobri moj. :lol:
🤣 🤣 🤣 🤣

Mislio sam da si slikao ovako neku nepoznatu, pa sam joj mislio udijeliti kompliment.
Znaš i sam koliko volim Jovanicu.

:heart2::heart2::heart2:🐈

Miloš Francuz se pojavio na blokadama bez noža za pojasom, opozicionari počeli da dele cveće staricama umesto da ih obaraju na asfalt, Mitrović prestao da namešta kosicu prilikom svakog intervjua, SNS zabranio Vučiću da ubuduće koristi izraz pristojna Srbija ( dokhurčio i njima) , forumaš -38imak tri dana nije pomenuo kontrolu kapitala, FSB i Putina diktatora.

Back