Ma ne, sta ako je sve npr, obrnuto, nema tajne, nije je ni bilo? Sta ako smo mi izmislili tajnu, ili su nas neke "gazde" naterale da je izmislimo?
Ponekad se zamislim oko celokupne stvari tipa humanoidni reptili koji vladaju iz senke,masoni,konspiracije svetskih vlada i wanzemaljaca...ponekad se zamislim otkud celokupnom covecanstvu znanje o tome? Odakle nam? Kako je krenula prica? Koji je izvor tih tema? Sta ako mlatimo praznu slamu?
Onda mi dodje misao tipa,swe je to bilo extra strogo cuvano...i onda je jedan covek od koga je to sve pocelo ( ne znam koje on,ali recimo da je neko progovorio) imao savest,i brinuo je za swe ljude na planeti bojeci se za njih,i poceo je da govori ono sto nije smeo jer je hteo da nas upozori na opasnost koja vreba celo covecanstvo...i onda su ga uklonili...
Ili nisu,mozda su ga pustili da prica o tome,a to toliko zvuci neverovatno da niko nece da poveruje? Jer postoji izreka,
ako zelis nekog da drzis u neznanju,samo ga obaspi informacijama... Istina je jedina stvar koja kad dobije na tezini izranja iz vode lazi,a kad je laka i dostupna,onda tone na tlo okeana lazi...
Istina je da je prava istina neverovatna,i neko nece,neko odbacuje,neko nije siguran i neko weruje u ono sto raspravljamo sada i owde na owom forumu.
Jer ipak,zvuci zaista neverovatno da nas je posetila neka civilizacija iz swemira,zvuci newerowatno da su Atlantida,Mu,Lemurija i ostali kontinenti postojali i da su bili daleko ispred nas,zvuci neverovatno... Ali sta ako je tako?
50% mene ne weruje u owe stvari, 25% weruje, 25% trazi dokaz,ali opet me wuce onih 25% sto weruje u swe owo...
Owo je takwa nauka da jednostavno,wera je jedini dokaz. Mozes werowati da swe owo postoji i bez dokaza,i opet ces biti u pravu,pa ipak i ako ne postoji,owo je jako zanimljiva stvar koja,hteo ili ne,zaokupice ti paznju i dopustice ti da werujes,a neces time izgubiti nista...
Toliko od mene...