Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Mislis Biosfere? Pa moze i to, otkud znam kakva bi mogla sutra prirodna ili vestacka katastrofa izbiti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A da li si ti izmerio pritisak na povrsini Venere licno ili si tu informaciju cuo i poverovao u nju?
Na stranu da li je istinita ova Rojalova prica ili ne...ali sko jeste. Ako ova teza o gradovima na Veneri jeste tacna i da su oni koji su sagradili te gradove isti oni koji vladaju nama ovde, onda je i jasno da je i znanje o Veneri koje si ucio u skoli laz. I u svetlu ove teze ne mozes ga iznositi kao dokaz.

Nemoj da mi Seneku koristis za ovakve stvariKao sto je rekao Seneka: "Neke stvari su suvise ozbiljne, da neki ljudi mogu samo da im se smeju" i naravno "Vreme otkriva istinu"!

Slazem se.Ti gmazovi imaju veoma, mnogo, puno, naprednije tehnologiju od nas, po vasim pricama.Ne znam cemu svo to cimanje od strane njih.Ako stvarno hoce da nas porobe mogu samo da se pojave i da kazu:"VI ste od sad nasi robovi" i gotova stvar.
Kako plitko razmisljanje tvoje i Demijevo....

Dobro, znaci ramisljam plitko.Onda mi reci tvoje tumacenje toga.Da podsetim;mnogo su napredniji od nas u tehnologiji.Dakle, pitanje je sto se samo ne pojave i porobe nas nego se cimaju evo vec cirka 2,3,5 hiljada godina??

Dobro, znaci ramisljam plitko.Onda mi reci tvoje tumacenje toga.Da podsetim;mnogo su napredniji od nas u tehnologiji.Dakle, pitanje je sto se samo ne pojave i porobe nas nego se cimaju evo vec cirka 2,3,5 hiljada godina??
fora je sto ne vladaju oni nego njihovi hibridi koji su ostali tu medju nama i nisu direktno povezani sa njima.Dobro, znaci ramisljam plitko.Onda mi reci tvoje tumacenje toga.Da podsetim;mnogo su napredniji od nas u tehnologiji.Dakle, pitanje je sto se samo ne pojave i porobe nas nego se cimaju evo vec cirka 2,3,5 hiljada godina??
JER MORA U SVAKOJ ******* TEMI DA BUDE PRICA O REPZTILIMA,ZAVERAMA ITD...