buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.441
@Ctrl_Alt_Elite:hehehe.Pa ako se cimaju tako izokola 5000 godina cisto sumnjam da su lenji.
@Zabranjena_Arheologija: Koliko sam ja ukapirao planovu su im da nas porobe.Sto to ne uciniti direktno nego ici izokola i dzabe trositi vreme i resurse?
@nemcoi: ok, ja sam glup, ali mi ti ipak nisi odgovorio na pitanje zar ne? nemoj da izbegavas odgovor nego mi lepo ukratko UKRATKO objasni zasto se cimaju toliko kad vec mogu da se pojave i porobe nas bez ikakvih problema.
@kapetan81: a sto se ne mesaju ni jedni ni drugi?Mislim na te cistokrvne.
@jos_1_5ak: Zasto se desavaju najmonstruozniji zlocini? Pa zato sto su ljiudi takvi a ne zato sto retili hrane nasim strahom.
1. nisu lenji nego nas lepo natenane muzu.
2.Nije izokola nego lepo.Porobili su nas odavno a sad, kad im kolko treba tolko nas uzgoje i po potrebi pobiju u nekom ratu ili epidemiji.
3.Odgovorio sam ti ja u predhodne dve tačke.
4.Sad će da se umešaju i o tom nadolazećem događaju govori mnoštvo svetskih religija.
5.Ljudi su izvorno dobri. Pokvare se naknadno, pod uticajem reptila , ne svi i ne u istoj meri.
Poslednja izmena:

Jos samo da Hari Poter doleti na metli duvajuci u rog. Tek da znate, ako je to ostrvo tropsko, naseljava ga toliko gusterova i zmija da cete istupiti rogove od nabadanja.