Kolonijalno carstvo kontinenta Mu

@Ctrl_Alt_Elite:hehehe.Pa ako se cimaju tako izokola 5000 godina cisto sumnjam da su lenji.

@Zabranjena_Arheologija: Koliko sam ja ukapirao planovu su im da nas porobe.Sto to ne uciniti direktno nego ici izokola i dzabe trositi vreme i resurse?

@nemcoi: ok, ja sam glup, ali mi ti ipak nisi odgovorio na pitanje zar ne? nemoj da izbegavas odgovor nego mi lepo ukratko UKRATKO objasni zasto se cimaju toliko kad vec mogu da se pojave i porobe nas bez ikakvih problema.

@kapetan81: a sto se ne mesaju ni jedni ni drugi?Mislim na te cistokrvne.

@jos_1_5ak: Zasto se desavaju najmonstruozniji zlocini? Pa zato sto su ljiudi takvi a ne zato sto retili hrane nasim strahom.

1. nisu lenji nego nas lepo natenane muzu.
2.Nije izokola nego lepo.Porobili su nas odavno a sad, kad im kolko treba tolko nas uzgoje i po potrebi pobiju u nekom ratu ili epidemiji.
3.Odgovorio sam ti ja u predhodne dve tačke.
4.Sad će da se umešaju i o tom nadolazećem događaju govori mnoštvo svetskih religija.
5.Ljudi su izvorno dobri. Pokvare se naknadno, pod uticajem reptila , ne svi i ne u istoj meri.

Poslednja izmena:
Zasto macka ne ubije misa direktno?

Zato sto obozava da oseti strah u zrtvi, isto kao drakoni.
Bolje biti biljojed ali sa dobrim rogovima a covek ukoliko bi to postao bi ih imao dovoljno velike da se zastiti od drakona i svih ostalih predatora uiverzuma.

V je znak za odbranu, bivolski robovi kao znak otpora zlu - Lazar ih nosio, secate se onog stene lavino(turci)

A( siljak) - znak za napad, zmijski jezik i zubi obrazuju...

Poslednja izmena:
Hm.... bar znamo kako da te prepoznamo.... Ne nose svi ljudi bivolske rogove na glavi...

Svojim rogovima proboscu svakog gustera, velke i male macke....ali moji rogovi nisu na glavi vec unutar nje.
Sve sta treba sa smislim je kako osloboditi ljude prvo njih samih i to i uradim ali ne naravno sve vec neki reprezentativan uzorak. Otkijem im tehnologiju kojima ce postati ono sta im zapravo pripada ukoliko zasluze i niko im nista nece moci.
Jedino sto ce morati da se potpuno povuku na ostrvo i nikada se ne vrate medju ostali svet jer bi odali tajne koje ukoliko padnu u pogresne ruke mogu napraviti haos. To ce biti nova Atlantida, neugasivo svetlo ali ovoga puta samo za one probrane. Svako ko pozeli da ode slobodan je ali pre toga ide brisanje memorije od trenutka kada je krocio na ostrvo. Ima li zainteresovanih?

Poslednja izmena:
Kao prvo Demister ne veruje u ta sra*a... Kao drugo, ljudi se ne kvare vremenom. Uvek imate jedno dete koje saplete drugo bez razloga samo da mu napakosti i gleda ga dok place... BeeyotchezZz you've FAILED! EPIC FAIL!

Ovoga puta nece biti slucaj jer nece biti reptilskih upada. Kada deca odrastu u drugacijem sistemu vrlo je mala verovatnoca da ce biti takvih uzivaoca u tudjem bolu ,sem toga ovo nije za obicne ljude....Verovaces kad budes video na CNN-u veliki energetski stit koji ce se prostirati iznad neba nove nase domovine, ali nazalost zabranjen ce ti biti ulaz.

Ovoga puta nece biti slucaj jer nece biti reptilskih upada. Kada deca odrastu u drugacijem sistemu vrlo je mala verovatnoca da ce biti takvih uzivaoca u tudjem bolu ,sem toga ovo nije za obicne ljude....Verovaces kad budes video na CNN-u veliki energetski stit koji ce se prostirati iznad neba nove nase domovine, ali nazalost zabranjen ce ti biti ulaz.

Dete koje je naucilo da hoda (a ima i onih koji samo chupaju za kosu vec sa nekoliko meseci) ne moze da bude iskvarena licnost!!! Frojd je izbacio najludju teoriju na tu temu, da se dete formira do trece godine, ali to je daleko vise nego ono o cemu mi pricamo!

Opet prica ne drzi vodu!!!

Dete koje je naucilo da hoda (a ima i onih koji samo chupaju za kosu vec sa nekoliko meseci) ne moze da bude iskvarena licnost!!!

O ovom pitanju moze da se raspravlja koristeci vise teorija za podlogu, pa tako necu se ni truditi da ih koristim. Iz licnog iskustva znam da su neka deca jednostavno mirna i tiha, kao sto sam ja bio, dok su druga od malena nezaustavljiva i nmoguce ih je kontrolisati. Takva deca kasnije u skoli su problem za ucitelje...

Frojd je izbacio najludju teoriju na tu temu, da se dete formira do trece godine, ali to je daleko vise nego ono o cemu mi pricamo!
Sta ako licnost vec imamo od nulte godine tj dosla je reinkarnacijom...

Opet prica ne drzi vodu!!!
Izgovoris dve recenice i sve pada u vodu? Ne moze tek tako. Sem toga niko nije ni rekao da ce se na tom ostrvu uopste radjati deca. Rodice se izvan a sami ce odluciti hoce li poci tim putem i dospeti na ostrvo. Svi oni koji budu uspeli da se popnu ta taj stepen bice besmrtni. Njihovo telo ce prestati da stari a ukoliko bude dolazilo do fizickih povreda koje je nemoguce sanirati, sto ce biti veoma retko jer je gotovo nemoguce da takav covek dozvoli da mu se to dogodi, tu su nova tela ili jednostavno se otisne u duhovnu dimenziju i tamo ostane...

:rotf: Jos samo da Hari Poter doleti na metli duvajuci u rog. Tek da znate, ako je to ostrvo tropsko, naseljava ga toliko gusterova i zmija da cete istupiti rogove od nabadanja.
hpsbcandymaker1.jpg

zanimljivo da se glavni Harijev neprijatelj iz skole zove Draco Malfoy i albino je beo kao i lideri draco reptila

DracoMalfoy.jpg

Poslednja izmena:

Back