Kolonijalno carstvo kontinenta Mu

Do sada sam mislio da su najvece obmane i gluposti napisane u Bibliji,ali posle ovog sto sam ovde procitao svatam zasto ljudi veruju u iliju gromovnika.Jos samo da pocnu raspravu kako je Tolkinov svet stvaran samo mi pobogu nismo svesni toga!!Kao klinac sam procito knjigu put u srediste zemlje i kao klinac sam shvatao da je to samo knjiga ali vidim neki nisu presli taj nivo gdje se razilazi stvarnost i mit!!

A da li si ti izmerio pritisak na povrsini Venere licno ili si tu informaciju cuo i poverovao u nju?

Na stranu da li je istinita ova Rojalova prica ili ne...ali sko jeste. Ako ova teza o gradovima na Veneri jeste tacna i da su oni koji su sagradili te gradove isti oni koji vladaju nama ovde, onda je i jasno da je i znanje o Veneri koje si ucio u skoli laz. I u svetlu ove teze ne mozes ga iznositi kao dokaz.

Nisam ja nego ruski naučnici kojima je prva sonda stradala odmah po ulasku u atmosferu ,poslije su napravili još jaču ali čini mi se da je i ta uspjela samo da se spusti i onda je prekinula emitovanje .Jednostavno tamo ne može biti života , i zašto bi neko išao na Veneru kad je Mars kud i kamo povoljniji za stvaranje nekih baza da ih tako nazovem
Ups, sad sam vidio ovo za laž čuj vjeruj u šta hoćeš boli mene ...samo ne vjerujem da si ti bio na Veneri a oni Rusi su barem poslali sondu u to vjerujem ;)

Eh,kad je bio mart...
:mrgreen:
Umorili se ljudi oko ličnih prepucavanja,pa ajde da Mu i Lemuriju premjeste.
Kraj onolikog Arktika i Antarktika,uvatiše se Venere...
:hahaha:
Pa odlučite se,bre,jesmo li genetski inženjering Grejsa, potomci kolonizatora
sa Venere ili Marsa, ili šta smo već?
Šta smo da smo,odo ja na Jelenka...
:cool:

Ljudi, malo aktivirajte mozak!

1. Da reptili za koje tvrdite da postoje (a ne postoje) hoce da nas osvoje, pocistili bi nas za sekundu ako su toliko napredniji od nas?! To ti je otprilike isto kao kada bi NATO izvrsio agresiju na neko busmansko pleme... Msm, iako imam 17 godina, bolje rezonujem stvari od polovine ovde...

2. Ako su vanzemaljci uopste dolazili na nasu planetu, dolazili su da nam pomognu... To je hipoteza koja objasnjava na neki nacin rupu u Darvinovoj teoriji o evoluciji...

Dakle ljudi, previse gledanja X Files-a... Secam se bio sam klinac, posle svake epizode nisam mogao da spavam... xD lol

Dobro, znaci ramisljam plitko.Onda mi reci tvoje tumacenje toga.Da podsetim;mnogo su napredniji od nas u tehnologiji.Dakle, pitanje je sto se samo ne pojave i porobe nas nego se cimaju evo vec cirka 2,3,5 hiljada godina??
fora je sto ne vladaju oni nego njihovi hibridi koji su ostali tu medju nama i nisu direktno povezani sa njima.

Ljudi poput Demistera misle da nama vladaju Reptili uz podrsku centrale a to nije tacno. Oni ne vladaju, nama vladaju ljudi sa vecim procentom reptilske genetike. Cistokrvni reptili se ne mesaju direktno u nas razvoj, kao sto se ne mesaju ni cisti Ljudi sa drugih planeta.

JER MORA U SVAKOJ ******* TEMI DA BUDE PRICA O REPZTILIMA,ZAVERAMA ITD...

9. Infinity

[Music:Tolkki/Lyrics:Tolkki]

Mother watch your children
The iron fist of fear is ruling our lives
It's not too late to change the course
We can make this world a better place to be in
How much more do we want until we're satisfied?
What happens when we have what we want?
Acquiring more , still there's never enough
We forget those who really are in need
The end is near, or so they say
Selling peace with guns
Infinity - Where do we go from here?
Infinity - Where do we go?
Guns spitting (out the) message of peace everywhere
Is it really that we don't care?
See mercenaries of fear selling love
Telling salvation comes from above
Arrogance and fear walking hand in hand
We must see that there's much more to life than this
Mother see your children
Make us understand and help us to find the way
The answers lie inside
They are locked inside to the vault of truth for us It's time
to spread the word around
Be yourself and do what you want to do with your life
Remember, you get just what you give
You reap all what you sow
You are in charge of your own life Infinity...
You make your own way As long as you are here
Find your place in life
Make your dreams come true
There's so much more than this
A million ways to live
Unlock the door
To the universe with love
Free your soul

Inace ja pocinjem da mislim kako ona prica o reptilima kako se hrane nasom energijom i strahom sve vise ima smisla.
Jel pogledajmo se desava iz dana u dan, recimo iz dana u dan citamo o najmonstruoznijim zlocinima tipa ; silovao babu pa je ubio", "silovao dete", "nasli telo sa odsecenim rukama, nogama i glavom" dakle najmonstruozniji zlocini se desavaju iz dana u dan, zasto se desavaju /
Zato sto mediji non stop ljude kljukaju nasiljem, krvlju, seksom, razvratom, perverzijama i stvaraju nezdravu atmosferu a ta atmosfera onda budi u ljudima onaj najgori agresorsko-destruktivni duh i prosto ih primorava da cine koje kakve monstruoznosti.

Tako da ocigledno nekom odgovara to sto siri nezdravu atmosferu medju ljudima (i na taj nacin ih porobljava) i radi to vrlo smisljeno i isplanirano.

@Ctrl_Alt_Elite:hehehe.Pa ako se cimaju tako izokola 5000 godina cisto sumnjam da su lenji.

@Zabranjena_Arheologija: Koliko sam ja ukapirao planovu su im da nas porobe.Sto to ne uciniti direktno nego ici izokola i dzabe trositi vreme i resurse?

@nemcoi: ok, ja sam glup, ali mi ti ipak nisi odgovorio na pitanje zar ne? nemoj da izbegavas odgovor nego mi lepo ukratko UKRATKO objasni zasto se cimaju toliko kad vec mogu da se pojave i porobe nas bez ikakvih problema.

@kapetan81: a sto se ne mesaju ni jedni ni drugi?Mislim na te cistokrvne.

@jos_1_5ak: Zasto se desavaju najmonstruozniji zlocini? Pa zato sto su ljiudi takvi a ne zato sto retili hrane nasim strahom.

Back