PavleJurisicSerbin
Početnik
- Poruka
- 6
Protivnici ovog stava ce reci da je to teorija zavere, ponovice da je to stvar pravopisa i slicno, ali je cinjenica da narod stvara pravopis, a on moze i da se menja, pa bih bio srecan kad bi se u sadasnjosti ili buducnosti podigla svest veceg broja ljudi o ovoj temi i kada bismo vratili nas stari, istinski i ispravni naziv "serbski" i "Serb", pa bismo se time bar malo bolje povezali sa nasom bracom koja su nam pomogla mnogo vise nego mi njima, a istorija im je bila jos stravicnija nego nasa i stradali su mnogo vise.
PS Znam da ce da se jave "strucnjaci" koji ce reci da mi nemamo bas nikakve veze sa tim Srbima. Odmah da im porucim da se nigde drugde na svetu nisu pojavila dva naroda sa istim nazivom. Pored toga, postoje istorijski dokazi da smo jedan narod.
PS Znam da ce da se jave "strucnjaci" koji ce reci da mi nemamo bas nikakve veze sa tim Srbima. Odmah da im porucim da se nigde drugde na svetu nisu pojavila dva naroda sa istim nazivom. Pored toga, postoje istorijski dokazi da smo jedan narod.