Колико знате о комунизму?

Да ли је могуће укинути класне разлике и ослободити човека?

• да

• не

• то никоме не одговара

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Па није волео лопове то је истина нити је волео капиталисте!

Само је интересанто да су многи после убиства Стаљина ,пуштени из затвора и загосподарили Русијом.Криминал,мафија,подземни свет лопова који су постали
ГОСПОДА.

Па није волео лопове то је истина нити је волео
капиталисте!
Само је интересанто да су многи после убиства Стаљина ,пуштени из затвора и
загосподарили Русијом.Криминал,мафија,подземни свет лопова који су постали
ГОСПОДА.
Nije taj nishta voleo osim sebe
tvrdish da je ono desetina miliona dusha pobivenih u sibiru bili lopovi?
ili su bili kapitalisti
how convinient..
Staljin je uradio u Rusiji ono shto je Tito uradio u Srbiji obrachunao se sa
neistomishljenicima
Komunisti su najgori moguci vladari jer sebe shvataju sa "pravom" jednom
zauvek, nema protivljenja, nema protivrechja sve koji imaju muda da misle
drugacije odma pobiti
ne znas ti shta je ljudi i ovde kod nas nocu nestajalo, du su ljudi fuc.king
krsne slave morali krishom da slave
komunizam je najblize satanizmu dokle se otishlo
u paravanu jednakosti stradalo je sve shto je dobro
a u paravanu oduzimanja od bogatih opet narod nishta od toga bogatstva nije
video jer je to prigrabila partijska gamad
alergichan sam na komunizam jer je to nechovechnije na kvadrat od kapitalizma
utopijsko uredjenje je neshto drugo ali rech komunizam ne povezujte s tim jer
je komunizam ipak neshto drugo...

Ма не само то, него газде пљачкају своје раднике,ти радиш за профит свога газде
за бедну плату .Он је изнад тебе и добија више ,ти као радник ниси цењен него си
роб једног капиталистичког система.

Ти си оруђе,машина, која је програмирана да вековима ради и остварује профит за капиталисте.

То је заиста тешка навика да се прекине?

ja ne radim za gazdu radim za sebe
ja nemam nikog iznad sebe radim za sebe ako neko novcem plati moje vreme moja dobra volja je da li cu to da prihvatim ili ne

rob si kad radish za dzabe a to je dosta cesto slucaj u komunizmu

ti taj pravilnik primenjuj u prvom licu i radije govri ja umesto ti jer ti ne znas kako ja zivim

ipak je forum PRSO

А шта је по теби демократија него још једна вид капиталистичке диктатуре!

Слажем се да је комунизам идеја и идеологија и верујем да ће једног дана сваки човек да буде слободан и равноправна.И да неће постојати мали и велики,господари и робови

НЕГО ЈЕДНАКОСТ!

А шта је по теби демократија него још једна вид капиталистичке диктатуре!

Слажем се да је комунизам идеја и идеологија и верујем да ће једног дана сваки човек да буде слободан и равноправна.И да неће постојати мали и велики,господари и робови

НЕГО ЈЕДНАКОСТ!

nadam se da se nece zvati komunizam jer je to ime zauvek ukaljano raznim staljinima

isto ko shto je svastika ukaljana hitlerom

Izgradnja komunizma je utopisticki projekat i o njemu ne treba diskutovati.Ljudi ne mogu nikada biti potpuno jednaki u pogledu posedovanja materijalnih dobara,pa i odnosu na mnogo sta drugo sto je svima nama bitno.
Neka kombinacija kapitalizma i socijalizma je moguca i toga vec ima u pojedinim drzavama.
Zainteresovane upucujem na svoj profil i moje radove.
Marksisti nisu zagovarali potpunu jednakost medju ljudima vec da ce svaciji zivot zavisiti od rezultata njegovog rada.
Kapitalisticka klasa je jos potrebna svetu,jer radnici i njihove drzave se nisu pokazali u 20. veku sposobnim da uvecavaju kapital i da obezbede napredak drustvima u kojima su imali ili jos i sada imaju vlast!

nadam se da se nece zvati komunizam jer je to ime zauvek ukaljano raznim staljinima

isto ko shto je svastika ukaljana hitlerom

Да није било Стаљина ти би ГОСПОДИНЕ био мртав,разумеш Стаљин је победио Хитлера али су га капиталисти убили.

Ако добро размислиш и нема велике разлике између Хитлера и Капитализма и он је поробио свет .Он је продукт капитализма!

Да није било Стаљина ти би ГОСПОДИНЕ био мртав,разумеш Стаљин је победио Хитлера али су га капиталисти убили.

Ако добро размислиш и нема велике разлике између Хитлера и Капитализма и он је поробио свет .Он је продукт капитализма!

Hitlera nije pobedio staljin vec zima i glup nachin ratovanja
hitler je sam sebe pobedio

pobedila ga je alavost na teritorije

znao sam da je komunizam tu medju nama :) Staljina su ubacili na Zapad preko Super Maria.

mario-stalin.jpg

Izgradnja komunizma je utopisticki projekat i o njemu ne treba diskutovati.Ljudi ne mogu nikada biti potpuno jednaki u pogledu posedovanja materijalnih dobara,pa i odnosu na mnogo sta drugo sto je svima nama bitno.
Neka kombinacija kapitalizma i socijalizma je moguca i toga vec ima u pojedinim drzavama.
Marksisti nisu zagovarali potpunu jednakost medju ljudima vec da ce svaciji zivot zavisiti od rezultata njegovog rada.
Kapitalisticka klasa je jos potrebna svetu,jer radnici i njihove drzave se nisu pokazali u 20. veku sposobnim da uvecavaju kapital i da obezbede napredak drustvima u kojima su imali ili jos i sada imaju vlast!

А када би се сваком човеку пружила могућност да буде равноправан?

Људи су сви једнаки ,апсолутно једнаки ,нико нема право да капиталистичком диктатуром пороби другог човека.То су корени ,дубоки корени који су настали самом појавом новца.

И специјално садашњом капиталистичком диктатуром радник је и даље у минусу
и даље је роб !Његов газда га пљачка ,он не ради за себе ,не ради за државу него
за капиталисту.

А Кина односно градови у Кини који и даље добро раде без новца ?

Сви раде и сви имају а нико не користи новац!

Ти градови још увек постоје,још увек се дижу револуције ништа још није готово!

Човек се и даље бори против експлоатације и капитализма!

Ovo ne moze.....to je kapitalizam...pa bio novcani ili preko nekog drugog sredstva placanja.....
Cim ti je ovo polazna tacka, nema sanse da se dodje do icega stabilnog...
Mora da postoji neka tiranija i tortura, uslovljavanje i kontrola, a to je odmah nesloboda, diktatura....

Ви како желите али ипак је боље гроб него роб данашњег капиталистичког система!

Осим тога милионима гладних и сиромашних једина опција која се нуди је гроб,и живот после смрти
А комунизам нуди промену ,нуди револуцију и боље сутра,друштво без класе и робова.
Где човек може да има основно право СЛОБОДУ!

Просто не размем људе који добровољно пристају да буду робље !

А када би се сваком човеку пружила могућност да буде равноправан?

Људи су сви једнаки ,апсолутно једнаки ,нико нема право да капиталистичком диктатуром пороби другог човека.То су корени ,дубоки корени који су настали самом појавом новца.

И специјално садашњом капиталистичком диктатуром радник је и даље у минусу
и даље је роб !Његов газда га пљачка ,он не ради за себе ,не ради за државу него
за капиталисту.

А Кина односно градови у Кини који и даље добро раде без новца ?

Сви раде и сви имају а нико не користи новац!

Ти градови још увек постоје,још увек се дижу револуције ништа још није готово!

Човек се и даље бори против експлоатације и капитализма!

Ало.. па не можемо сви да будемо директори. Ко ће да нам овавља најпрљавије послове?
Хирурзи?

Сећам се једне анегдоте, где је тако хирург поранио на посао и опрао целу хирушку салу, а када је касније чистачица дошла и видела га шта је урадио, он јој рече - ево ја сам твој посао обавио, сад ти ради мој.
Ето то је комунизам.

Back