Koliko uzivate....

Bolje je lepo se posvadjati nego iz prikrajka gledati i "lajkovati" uvrede na neku osobu. To je zadnji stepen patologije.

@ tema

Volim da se svadjam, iskreno i od srca i to ne krijem. Samo, nisu svi podjednako vredni svadje, ni inspirativni kao ove "fine" podmukle "zenice".

svasta se moze procitati na internetu..ali sutina je u prvoj recenici
e, pa nije, pogresno su vas ucili, jer:
То правило, тако строго, никад није ни постојало. То је једна од познатих грешака професора или непажљивих ученика ;D. Зарез никад не треба писати испред и при набрајању. У свим осталим случајевима према потреби о којој се може детаљније писати, али не у пола два ;D. Зарез се и иначе може употребљавати прилично слободно, осим у неколико случајева када је обавезан.
ako nabrajas kod poslednje stavke stavljas umesto zareza veznik i da se zna da je poslednja
jezik nisu samo striktna pravila, vec i logika

alter ga je stavio bespotrebno, ali cak i tada nije protivno pravilima; protivno bi bilo da sam ga ja ubacio ovde

Poslednja izmena:
al eto pre neki dan sedeo ženin stric sa nama..deda od 80 godina.. i počne da mi ke nja o studentima
pitam ga: pa što su striko na ulicama kad je sve super u Srbiji?
pa plaćeni su
ko ih je platio?
đilas a njega brisel
pa što ih je platio
pa da sruše Srbiju, da otcepe Vojvodinu.

samo kažem : e u pravu si striko, nije mi to palo napamet..
žena se smeje

šta dalje da pričam sa budalom?! da se svađam..odjbeš glupana.. isprani mozgovi i to je to..

Poslednja izmena od moderatora:

Back