Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 89.817
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada se ne svađamSamo iznosim svoje mišljenje u raznim formama
![]()
Primi moje iskreno saucesce.ja delujem neozbiljno ali slusam ljude sta pricaju![]()
Retko se svadjam sem kad su bas bezobrazni ali volim da ih satirem argumentovano.... da se svadjate sa politickim neistomisljenicima?
ne kapiram .. ko je ovo na slici?
Tvoj partijski kolega, i ludi direktor gimnazije u Sremskim Karlovcima.ne kapiram .. ko je ovo na slici?
znas da se zarez ne stavlja ispred "i"Tvoj partijski kolega, i ludi direktor gimnazije u Sremskim Karlovcima.
Sakrij se. Preporuka!Ja se ne svađam, ali me drugi iz nekog razloga napadaju.
Pa i ne uživam. Gledam da se sklonim da se ne nerviram.... da se svadjate sa politickim neistomisljenicima?
Slično,slično ,eto okle tebi i nick,od sad te zovem Pro-lapsi ( prolaps ). ,msm da je to krajnji domet kad nategneš svu svoju pamet i iskustvo,ProlapsiTako se ne čuva zdravlje. Što na umu, to na drumu. Time oslobađaš negativnu energiju i čistiš um, slično kao debelo crijevo.
De si ti Prcko? Što si sakrio nosić?Slično,slično ,eto okle tebi i nick,od sad te zovem Pro-lapsi ( prolaps ). ,msm da je to krajnji domet kad nategneš svu svoju pamet i iskustvo,Prolapsi
zvakom za ili protiv?Pa i ne uživam. Gledam da se sklonim da se ne nerviram.
Eto gazda stana u kom živim me izludi kad dođe i krene sa vučić žvakom ali moram da ga iskuliram tih pola sata-sat.
![]()
Čik pogodizvakom za ili protiv?
Samo pazi da ti ne ispadnu crijeva.De si ti Prcko? Što si sakrio nosić?
Sav si mi ko praćka. Nategnem te i opalim.