Koliko uzivate....

Diskusija može samo kada su sagovornici na nekom sličnom intelektualnom nivou. U suprotnom je besmislena rasprava.
Дискусија се увек води на нивоу глупљег, битно је само да разлика не буде велика. И ма колико били образовани, информисани, интелигентни сви се макар и понекад нађу у позицији глупљег.

Ево рецимо ја не пратим спорт, бацио тв пре 15-20 година, а колега који има 150 кила не устаје из фотеље, нездраво се храни прати сваки спорт, од фудбала до трке кокошака. И шта он са мном да прича, када је он у позицији супериорно паметнијег, осим можда једног спорта који ја познајем површно ... и онда се дијалог води само у оквирима тог једног спорта који ја познајем и ја сам у тој причи глупљи и ту ништа не помаже ни чињеница што идем у теретану и што мање више водим спортски живот.

Ja se ne svađam, ali me drugi iz nekog razloga napadaju.
1755430307189.png

Ne praktikujem svađu ni raspravu, niti imam potrebu da ubeđujem neistomišljenike jer to je samo uzaludno trošenje vremena, živaca i możdanih ćelija.
Ima jedna izreka koja kaže da ako se raspravljaš ili svaďaš sa budalom, on/ona će te spustiti na njihov nivo pa te dotući sa iskustvom.

Ne praktikujem svađu ni raspravu, niti imam potrebu da ubeđujem neistomišljenike jer to je samo uzaludno trošenje vremena, živaca i możdanih ćelija.
Ima jedna izreka koja kaže da ako se raspravljaš ili svaďaš sa budalom, on/ona će te spustiti na njihov nivo pa te dotući sa iskustvom.
Ne raspravljam se ja, niti ubjeđujem. Samo kada mi krene citirati režimske muljotine, pogledam, onako značajno, kako ja znam i tu je odmah prekid veze.:zloca:

Back