- Poruka
- 33.195
Tema u najavi, uživanje na moruTebe? Šta sa tobom da radim, crna ti? Hoćeš da te vodim na more?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema u najavi, uživanje na moruTebe? Šta sa tobom da radim, crna ti? Hoćeš da te vodim na more?
Najgori su oni koji prepisuju tuđa mišljenja...Da bi bilo neistomisljenici moraju imati misljenje....a posto ga nemaju nego samo iz koristi onda napushavanje sta drugo
Botovi Ali to nisu musljenja nego unapred napisane frazeNajgori su oni koji prepisuju tuđa mišljenja...
U pretis loncu, da budem preciznija.da mozes skuvala bi ih u loncu?![]()
mozeTebe? Šta sa tobom da radim, crna ti? Hoćeš da te vodim na more?
pa kad nema podforum BDSM...........mora covek negde da turi ovaku temu.тема за ПДФ ЉИС/Психологију/спорт
Дискусија се увек води на нивоу глупљег, битно је само да разлика не буде велика. И ма колико били образовани, информисани, интелигентни сви се макар и понекад нађу у позицији глупљег.Diskusija može samo kada su sagovornici na nekom sličnom intelektualnom nivou. U suprotnom je besmislena rasprava.
Uzivam da gledam propast naprednjaka.... da se svadjate sa politickim neistomisljenicima?
da bolje omeksajuU pretis loncu, da budem preciznija.![]()
u vezi cega?
Ja se ne svađam, ali me drugi iz nekog razloga napadaju.
to samo znaci da je potajno zaljubljena u tebeEvo recimo ova lapsi me zna napasti.
![]()
Ne raspravljam se ja, niti ubjeđujem. Samo kada mi krene citirati režimske muljotine, pogledam, onako značajno, kako ja znam i tu je odmah prekid veze.Ne praktikujem svađu ni raspravu, niti imam potrebu da ubeđujem neistomišljenike jer to je samo uzaludno trošenje vremena, živaca i możdanih ćelija.
Ima jedna izreka koja kaže da ako se raspravljaš ili svaďaš sa budalom, on/ona će te spustiti na njihov nivo pa te dotući sa iskustvom.
Hhhhmmmmm... pa nije ni to isključeno, moram ispipati teren u vezi toga.to samo znaci da je potajno zaljubljena u tebe
ko se bije taj se voli.
I te kako!mene je najvise u osnovnoj skoli stipala devojcica koja je posle priznala da je bila zaljubljena u mene..
ljubav ume da boli....![]()
Više bih uživao kada bi forum bio malo labaviji sa pravilnikom... da se svadjate sa politickim neistomisljenicima?
Ja se ne svađam, ali me drugi iz nekog razloga napadaju.
Da,fantasticno,inace volim da se svadjam tj da bockam ljude i na poslu ,u kafani, politici nije bitno,na poslu bockam 10 ljudi i kad primjetim da se neko pali ko hepo kockica ,dan mi je dobar.... da se svadjate sa politickim neistomisljenicima?
Aj ne hvali se, sad kao ti išao u osnovnu školu?mene je najvise u osnovnoj skoli stipala devojcica koja je posle priznala da je bila zaljubljena u mene..
ljubav ume da boli....![]()