Колико знате о комунизму?

Да ли је могуће укинути класне разлике и ослободити човека?

• да

• не

• то никоме не одговара

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ne karikiraj stvari zenska glavo i ne meshaj hrista sa komunistima ko sinoc patrijarha sa hashkim optuzenicima

mrsish muda takvom prichom.

Komunizam je pobio najvishe ljudi na planeti ikada to jednostavno ne radi. Destruktivno je, kad je sve svacije svi samo kradu, kad je sve svacije niko nista ne radi ili rade oni koji su upregnuti ko robovi ili glupaci zaludjeni za sistem ko ti

bilo je takvih idealista i sad ih ima sto im sevaju iz dnevne titove i staljinove slike

oprani mozgovi

mislim i ja mogu i treba da i evo tjao zdravo gledam svoja posla lupaj do sutra izvini sto ti se mesham u prikljucenija

Ја мислим да је апсолутно био комуниста са једне преспективе!
Узалудно је говорити да су људе побили они који су се крили иза речи комунизам
да би га тако сатанизовали!

Испрани мозгови не верују да сви људи света имају право да буду једнаки!
Да нема разлике ,зар је то тешко да се схвати?

И питах те шта мислиш о Ватикану?

Ја мислим да је апсолутно био комуниста са једне преспективе!
Узалудно је говорити да су људе побили они који су се крили иза речи комунизам
да би га тако сатанизовали!

Испрани мозгови не верују да сви људи света имају право да буду једнаки!
Да нема разлике ,зар је то тешко да се схвати?

И питах те шта мислиш о Ватикану?

Ne mislim nista o vatikanu ne zanimaju me

mozes ti da imash kakva god hoces prava ali hebe se nekome za tvoja ili moja ili bilo cija prava a da dam prava koja imam za prava koja cu mozda da dobijem, neka hvala...

ne gospodjo ja navijam za Zvezdu. Ali sam isto tako pravedan i iskren covek i nije mi tesko da priznam golu cinjenicu da moj voljeni klub nosi simbol od komunizma koji je isti taj simbol preuzeo od najjace srednjevekovne okultisticke porodice koja je napravila i finansirala komunizam.

Ти друже још ниси изашао из времена окултизма и бабиних гатких!

Јел гледаш у пасуљ или тако нешто?

Ја сам другарица !!!!!!!!!

listen,, ja ti kao prvo nisam drug ne znamo se
te tvoje partijske pozdrave serviraj svojim partijskim kolegama

a ovo za pasulj i okultizam ti je neki trip da me isprovociras ne treba pasulj uzmes lepo udzbenik istorije pa citaj, odi na fuc.king wikipediu pa malo razgledaj kako se zivi kad je komunizam

al ima projektila znachi ne verujem..

Istorijski podatak. Informisi se malo: http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family

Ispred kuce im je bila okacena crvena zvezda zato su promenili prezime iz Bauer u Rothschild sto na nemackom znaci crveni stit.

Ne mislim nista o vatikanu ne zanimaju me

mozes ti da imash kakva god hoces prava ali hebe se nekome za tvoja ili moja ili bilo cija prava a da dam prava koja imam za prava koja cu mozda da dobijem, neka hvala...

Није баш тако друже!

Да сви живимо једнако,без разлике ...То што је Ватикан представио као рај на небу
то истински комунизам може да оствари на земљи!

Није баш тако друже!

Да сви живимо једнако,без разлике ...То што је Ватикан представио као рај на небу
то истински комунизам може да оствари на земљи!

ma samo ti napravi taj svoj raj i uzivaj ali ja ne zelim da ucestvujem u njemu
od komunizma nikad nista dobro nije napravljene i ne verujem da ce se ista dobro napraviti

ma samo ti napravi taj svoj raj i uzivaj ali ja ne zelim da ucestvujem u njemu
od komunizma nikad nista dobro nije napravljene i ne verujem da ce se ista dobro napraviti

Добро господине,јел тако боље,морам да ти поновим да прави комунизам никада није спроведен у дело јер да јесте капитализам данас не би постојао.

Komunizam je zlo koje je pobilo duplo vishe ljudi nego fasizam

Јао ....заиста некада не вреди да се полемише !

Јер је урађена веома добра сатанизација комунизма!

Али зар ми који верујемо и знамо немамо право да се боримо за истину?

Добро господине,јел тако боље,морам да ти поновим да прави комунизам никада није спроведен у дело јер да јесте капитализам данас не би постојао.

listen drustvo jednakih je UTOPIJA aka nemoguce AKA neizvodljivo

nije komunizam, komunizam je totalitarno upravljanje, prilicno je izvodljiv i u nekim zemljama i dalje na snazi kao ziv dokaz i svi zivi pokusavaju da pobegnu iz tih zemalja za sta ne mogu da ih krivim...

Јао ....заиста некада не вреди да се полемише !

Јер је урађена веома добра сатанизација комунизма!

Али зар ми који верујемо и знамо немамо право да се боримо за истину?

kakva bre satanizacija to je istorijska cinjenica
bar 20 miliona je roknuo staljin, tito je likvidirao bar 500k, u Kini im se broja ne zna, a ima i drugih primera gde se za rech gine...

listen drustvo jednakih je UTOPIJA aka nemoguce AKA neizvodljivo

nije komunizam, komunizam je totalitarno upravljanje, prilicno je izvodljiv i u nekim zemljama i dalje na snazi kao ziv dokaz i svi zivi pokusavaju da pobegnu iz tih zemalja za sta ne mogu da ih krivim...

Грешиш друже ,друштво једнакости је рај на земљи!

Једино тако човек не мора да чека да умре да би био слободан,па и то је измишљено.

Чекај да цркнеш да би се ослободио мука,зла ,глади и свега што за собом носи капитализам.

Грешиш друже ,друштво једнакости је рај на земљи!

Једино тако човек не мора да чека да умре да би био слободан,па и то је измишљено.

Чекај да цркнеш да би се ослободио мука,зла ,глади и свега што за собом носи капитализам.

meni je kapitalizam ok, daleko od savrsenog ali daleko bolje od ostalih na sceni, iscimas se i izgradish sebi zivot i sudbinu

u komunizmu ne bi ziveo ni mrtav..

Isto lice razlicita maska.

LAŽNO BUĐENJE JE ONO KOJE BISTE VI ŽELELI, PUTEM POMOĆI SPOLJA:

RAJ, KOMUNIZAM, LIBERALNI KAPITALIZAM, NEW AGE UTOPIJE, EU, ITD.

TO SU SVE LAŽNA BUĐENJA KOJA SE UVEK URUŠAVAJU U VAŠOJ KRVI.

ЕУ нема полемике капиталистичка диктатура.

Да ли ти ГОСПОДИНЕ верујеш да је некада давно човек ишао слободно без граница,без разлка,без страха?

И да то путовање није морао да плати!

ЕУ нема полемике капиталистичка диктатура.

Да ли ти ГОСПОДИНЕ верујеш да је некада давно човек ишао слободно без граница,без разлка,без страха?

И да то путовање није морао да плати!

To je bilo samo u SFRJ a to i nije bio komunizam vec blazi oblik socijalizma. U komunizmu koji je zahvatila Sovjetska cizma su ljudi umirali od gladi i ubijani zbog jedne reci a nisu isli slobodno nigde.

meni je kapitalizam ok, daleko od savrsenog ali daleko bolje od ostalih na sceni, iscimas se i izgradish sebi zivot i sudbinu

u komunizmu ne bi ziveo ni mrtav..

Можеш ли мало боље да објасниш?

Теби не би одговарало да сви имају једнако ,права,храну итд..

Видиш један од главних особина капиталиста јесте егоизам!

Жеља да се управља светом,да се влада ,да се пороби све што се може поробити
и да други ,мањи неки не тако важни робови ,раде за тебе!

Можеш ли мало боље да објасниш?

Теби не би одговарало да сви имају једнако ,права,храну итд..

Видиш један од главних особина капиталиста јесте егоизам!

Жеља да се управља светом,да се влада ,да се пороби све што се може поробити
и да други ,мањи неки не тако важни робови ,раде за тебе!

Ti ne kapirash neke stvari

niko nikoga ne bije po ushima da neshto radi u kapitalizmu a u komunizmu tucha je vrlo izvesna
u kapitalizmu se cimash, radish skolujesh se, radish vishe vishe se shkolujes gradish svoju egzistenciju

meni je zao bolesnih ali i za njih zemlje imaju neke oblike davanja

a za ove ostale mi se bash beje shto nisu procitali knjigu u zivotu i sto nista ne znaju da rade, nek gladuju ili nek fizikalishu i toliko o tome

zivot je borba, egzistencija, trud i znoj

da spojimo moj rad i tvoj nerad pa da podelimo platu, kako da ne, ti odmaraj u hladu ja cu da kopam njivu pa da podelimo hleb jeste al sutra..

biti jednak? Da li se u tu tvoju jednakost uklapa i post broj #3 iz ove teme: http://forum.krstarica.com/threads/290378

"Da li bi ZAKON Volje i ljubavi da"radis sta volis da proizvodis-pruzas dajes a uzimas samo koliko potrosis a ne da akumuliras"Onda nema kriminala jer svi imaju sta kome treba,deca bi vaspitana bila da nauce "Pojedi koliko si sit bice i sutra ali nemoj kao hrcak akumulirati jer i drugi su gladni i zedni "Naucili bi decu da DELE medjusobno, a ne da se otimaju i celo drustvo sacinjava davanje,pruzanje i primanje robe i nema para! Nema lopova,prevare,ucene,klice mrznje nemoze da se izrodi! To su Vanzemaljci i njihove vrednosti-sam sebi si policajac sudija-ali vaspitanje od detinjstva pocinje onda je promena."

Znaci ovde pise "sam si sebi policajac", a ne da neki drzavni aparat sa gomilom policajaca nekog prisiljava i salje u logore da bi bili jednaki. Kapiras?

To je bilo samo u SFRJ a to i nije bio komunizam vec blazi oblik socijalizma. U komunizmu koji je zahvatila Sovjetska cizma su ljudi umirali od gladi i ubijani zbog jedne reci a nisu isli slobodno nigde.

Ма мислим сада на мало даљу прошлост не ону која нам је сервирана из Ватикана
пре 2000 година!

Постоји и друга страна историје ГОСПОДИНЕ она страна која може да демантује све твоје тврдње.

Постоји и тврдња да комунизам није само идеолошки правац него да је био првобитни
извор људског рода.Да смо настали без разлике,без религија,без граница...без класне
разлике и без новца!

Ti ne kapirash neke stvari

niko nikoga ne bije po ushima da neshto radi u kapitalizmu a u komunizmu tucha je vrlo izvesna
u kapitalizmu se cimash, radish skolujesh se, radish vishe vishe se shkolujes gradish svoju egzistenciju

meni je zao bolesnih ali i za njih zemlje imaju neke oblike davanja

a za ove ostale mi se bash beje shto nisu procitali knjigu u zivotu i sto nista ne znaju da rade, nek gladuju ili nek fizikalishu i toliko o tome

zivot je borba, egzistencija, trud i znoj

da spojimo moj rad i tvoj nerad pa da podelimo platu, kako da ne, ti odmaraj u hladu ja cu da kopam njivu pa da podelimo hleb jeste al sutra..

Значи ти не верујеш да сваки човек може да буде једнак!

Да један радник и сељак ,земљорадник не може да буде писмен и постане песник
или било шта друго.
Па један мали човек нема права да се школује јер нема новаца,да нема право да једе јер нема новаца,да нема право да живи јер није једнак теби?

Зар ти мислиш да је у историји људског рода новац увек постојао и правио толике разлике међу људима?

Back