Elena222
Zainteresovan član
- Poruka
- 106
Teško je takvog naćiA to znači da puca od samopouzdanja, kao ja na primer,a i da je pametan, isto,..
![]()

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško je takvog naćiA to znači da puca od samopouzdanja, kao ja na primer,a i da je pametan, isto,..
![]()
zavisi hde trazisTeško je takvu naći![]()
khm khmNisam to rekla, ne bih mogla da budem sa nekim ko mi nije fizicki privlacan, ali ako sad opet napisem da pre svega mora da me zainteresuje kao licnost, opet cete me optuziti da izmisljam![]()
Deset puta sam ti danas ovde odgovarala na temu...khm khmeto sad si odgovorila na temu
svedno, u svakom slucaju nedovoljno. Al ti je super, da li bi mogao da je zavolis?NImalo?
moj covekAu, pa nećeš sa tom osobom imati prijateljske odnose, već mora da izgleda tako da se pališ
Meni kao ženi je važno
Mada je pitanje lepote relativno, ali ja u tu fiziku dodajem i miris tela, ukus kad se ljubi, sve što je telesno mi je bitno. To je baza, da mi telesno prija, a nadgradnja su osobine ličnosti itd
dobar komentar, balans je dakle kljuc?Svako kreće od sebe. Nekome je bitan, nekome nije. Kraj priče.
Razuveravanje ničemu ne služi.
Oni koji gledaju samo izgled su " plitki ".
Oni kojima je bitno ono ljudsko u čoveku su " budale ".
I tako se vrtimo u krug.
hvala tiDeset puta sam ti danas ovde odgovarala na temu...
svedno, u svakom slucaju nedovoljno. Al ti je super, da li bi mogao da je zavolis?
Meni deluje da se ovde neki pravdaju zato što im je fizički izgled bitanšut ba erotka
al dobro zakljucak, skoro
svi se generalno slazemo da je izgled ipak bitan, nekom manje nekom vise, ali generalno niko od nas nije povrsan samo to da gleda.
Svako na svoj nacin.
Hvala svima na odgovorima![]()
ne pravdam se, samo ne zelim da se povresno protumaciMeni deluje da se ovde neki pravdaju zato što im je fizički izgled bitan
Šta je tačno loše u tome da ti je to bitno?
ribicaVažno da je dobra riba, nije tolko bitan fizički izgled.
moj covek![]()
Ništa. Nego smatram da je baš svima bitanMeni deluje da se ovde neki pravdaju zato što im je fizički izgled bitan
Šta je tačno loše u tome da ti je to bitno?
Pa čak i da nekome nije baš toliko bitan, zašto je za neku vrstu osude to što nekome jeste izuzetno bitan?Ništa. Nego smatram da je baš svima bitan
za vreme "suše" fizički izgled nije presudan...Vise me zanimaju misljenja za na duge staze, ne za varijante, šeme i slično...
Da li bi ste mogli biti sa nekim ko vam nije fizicki privlačan, a ima npr druge osobine?
to ona parola, svuda mu je bolje nego u gacama?za vreme "suše" fizički izgled nije presudan...
niko nikom nije sudioPa čak i da nekome nije baš toliko bitan, zašto je za neku vrstu osude to što nekome jeste izuzetno bitan?![]()