Šta vam je lepo?

Meni nije bitna fizicka lepota. To je danas uobicajeno. Bitno mi je da osetim onu vrelinu u srcu kad me namagnetise ka njenom, da me proradi jeza i tezina u kolenima a da mi izmami osmeh na licu i da ga ne skidamo ko dva debila i ona i ja. Onaj osecaj kad pozelis da se uvuces nekome pod kozu.
Viki i Miki to su srca dva.

Meni nije bitna fizicka lepota. To je danas uobicajeno. Bitno mi je da osetim onu vrelinu u srcu kad me namagnetise ka njenom, da me proradi jeza i tezina u kolenima a da mi izmami osmeh na licu i da ga ne skidamo ko dva debila i ona i ja. Onaj osecaj kad pozelis da se uvuces nekome pod kozu.
Sažeto : Iskrenost?

Kako prožimaš brateu
Australia Admire GIF by MasterChefAU

p brate ljudi se koce, nekad ispale nesto nespretno ili malo skriveno. Ok mi je to dokle god se oseca ta energija s leptirima medju nama. Sve se to lepo slozi kroz zajednicko i ispunjeno provedeno vreme i duboko poverenje koje se izgradi.
Koče se, da.
Koči ih super ego?
Želja da budemo bolji nego što jesmo?
Bez senke?
Bez da volimo kinki stvari?

Back