Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.151
Sad mi se javila ideja za novu temu!
Da li verujete u sopstvene vrednosti?
Mhm?
Mhm?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra temaSad mi se javila ideja za novu temu!
Mhm?
Biće, vremenom - kada nam se frekfencije usaglase?Opet ne razumem tvoje poruke ali dobro![]()
Sažeto : Iskrenost?Meni nije bitna fizicka lepota. To je danas uobicajeno. Bitno mi je da osetim onu vrelinu u srcu kad me namagnetise ka njenom, da me proradi jeza i tezina u kolenima a da mi izmami osmeh na licu i da ga ne skidamo ko dva debila i ona i ja. Onaj osecaj kad pozelis da se uvuces nekome pod kozu.
Viki i Miki to su srca dva.
Ovo bih razumeo da nije upitnikaBiće, vremenom - kada nam se frekfencije usaglase?
p brate ljudi se koce, nekad ispale nesto nespretno ili malo skriveno. Ok mi je to dokle god se oseca ta energija s leptirima medju nama. Sve se to lepo slozi kroz zajednicko i ispunjeno provedeno vreme i duboko poverenje koje se izgradi.Sažeto : Iskrenost?
Kako prožimaš brateuMeni nije bitna fizicka lepota. To je danas uobicajeno. Bitno mi je da osetim onu vrelinu u srcu kad me namagnetise ka njenom, da me proradi jeza i tezina u kolenima a da mi izmami osmeh na licu i da ga ne skidamo ko dva debila i ona i ja. Onaj osecaj kad pozelis da se uvuces nekome pod kozu.
Viki i Miki to su srca dva.
Koče se, da.p brate ljudi se koce, nekad ispale nesto nespretno ili malo skriveno. Ok mi je to dokle god se oseca ta energija s leptirima medju nama. Sve se to lepo slozi kroz zajednicko i ispunjeno provedeno vreme i duboko poverenje koje se izgradi.
Da vish sad kad me napadnu u red s pitanjima: ali kako, ali zastou? kinki? pre si rekao? sad si rekao?Kako prožimaš brateu
![]()
Zjezam se maloDa vish sad kad me napadnu u red s pitanjima: ali kako, ali zastou? kinki? pre si rekao? sad si rekao?
A ja im samo posaljem ovo na pp:
Ma koci nas sve i ego i super ego i giga ego i mini ego i senka i Sunce.Koče se, da.
Koči ih super ego?
Želja da budemo bolji nego što jesmo?
Bez senke?
Bez da volimo kinki stvari?
Ma bajo znam, sta ti je, opusteno, zezay se.Zjezam se malo
Ne zamjeri![]()
MmmoždaJoš, kada su norme generalno lepog prisutne, ono što nam je lično lepo, pa čak i kroz senu, je duboko potisnuo, kao neželjeno?
Podsećaš me da sam imao 1 iz filozofije pa izvukao 2 a na kraju 3Znaš da se i zezam?
Kroz istinu?
Možda, Napokon?
Znaš, Napokon:Podsećaš me da sam imao 1 iz filozofije pa izvukao 2 a na kraju 3
Ti i Napokon neshvaćeni?Znaš, Napokon:
Mene nas dvojica podsećaju na ona dva mapetovca.
Matori, koji uvek imaju neku kritiku društva. Ali u koje su i sami bili.. neshvaćeni?
Jesmo, zar ne?Ti i Napokon neshvaćeni?
Teško
Msm
N
Jesmo, zar ne?
Sve dok nema odaziva?
Problem je u tome:
Što bi ja ni on nismo ovde zbog toga?
Zar ne, Napokone?
ImaDruštvene norme i validacija istih diktiraju norme?
Norma je ono što diktira većina?
Što postaje nešto što je normativ i nama samima?
Pitam se: ima li odstupanja sada, ovde?
A šta si prećutao, kolutaći očima?
Ddddooobro