Koliko vam je bitan fizički izgled?

ma da izgled nikome nije vazan, bili bi i sa klosarom samo da im smota mozak .. bitna je unutrasnja lepota :mrgreen:
Vrlo je bitna fizicka privlacnost, ali daleko od toga da je okidac.
Bar meni ne. Privuce me upravo mozak, karakter, ponasanje ... moze da izgleda idealno ako nema ono sto bi nas spojilo.
Sada, to “ono” je vrlo individualno.
Ljudi se nekako prepoznaju...

Ne znam koliko imas godina, ali mislim da ces promeniti skoro sve sto si ovde napisao.
Cak mislim da postoje dva ili mozda vise perioda u nasim zivotima kada se ti “kriterijumi” bas drasticno izmene.
Osoba koja me duhovno I intelektualno privuce, zasigurno ce I fizicki. U skoro 90% slucajeva.
Moguce je da je kod muskaraca drugacije.
34 imam, moguce je da to ide sa godinama, ne znam.
Ne bih da generalizujem , svako je drugaciji, al mislim da mnogim muskaracima fizicki izgled igra bitnu ulogu u odabiru partnera.
Eto duhovno i intelektualno, jako bitno, al dzaba ako mi se ne dopada, kako da je poljubim, budim se pored nje, a ne uklapa se u taj neki moj ideal, volim aestetiku sta cu

ma da izgled nikome nije vazan, bili bi i sa klosarom samo da im smota mozak .. bitna je unutrasnja lepota :mrgreen:
hahah, bas ih zamisljam xD
Djes mala, sta ima?
ко-је-овај-човек-заправо-v0-3rdijhwtnj891.jpg

joj kako je pametan i sarmantan 🤣😂

34 imam, moguce je da to ide sa godinama, ne znam.
Ne bih da generalizujem , svako je drugaciji, al mislim da mnogim muskaracima fizicki izgled igra bitnu ulogu u odabiru partnera.
Eto duhovno i intelektualno, jako bitno, al dzaba ako mi se ne dopada, kako da je poljubim, budim se pored nje, a ne uklapa se u taj neki moj ideal, volim aestetiku sta cu
Naravno da mora da ti se fizicki dopada, ali nema buducnosti ako postoji samo fizicki izgled kao okidac koji toliko potenciras.

Vise me zanimaju misljenja za na duge staze, ne za varijante, šeme i slično...
Da li bi ste mogli biti sa nekim ko vam nije fizicki privlačan, a ima npr druge osobine?
nema šanse da bih mogla da budem sa nekim ko mi nije fizički privlačan, ali ako biste pitali moje prijatelje rekli bi vam da moji izbori i nisu baš neki manekeni, tako da..

Iskreno, kada bi se mi žene interesovale samo za vaše mišiće, ravna dupeta, veličinu i kvalitet penisa itd. bili bi samci u 85% slučajeva.
Žena ne razmišlja toliko o izgledu, koliko o tome da li ste sposobni da je vodite kroz život. Nema tu sada male plate, nema posla, ne mogu..... Ili možeš ili ideš na otpad, a takvih nemožećih je i previše.
Ipak glasam za fizičku i mentalnu spretnost. Čak ni obrazovanje tu ne igra veliku ulogu. Onaj koji ženu uzme za ruku i krene u jednom pravcu, bez straha je njen doživotno. Ovo ostalo treba da se mijenja, bez grižnje savjesti i moralnih predrasuda. Ako treba deset puta, deset puta.

Naravno da mora da ti se fizicki dopada, ali nema buducnosti ako postoji samo fizicki izgled kao okidac koji toliko potenciras.
svako ima svoje okidace :D
meni je lep osmeh cesto okidac, da se zainteresujem. Al ne shati me pogresno, sve je bitno, ne samo izgled. Zavolis osobu a ne izgled, samo sto ja ne mogu da zavolim osobu koja ni nije fizicki privlacna, a nije da nisam probao ranije.

Lepo je kad zena vodi racuna o sebi. Znaci da je sposobna da vodi i o tebi. Ako je naravno zdrava uglavu.
Znas sad, kao sta bi mogli da jedemo- 3 dana smo jeli picu, peciva, slatkise, kolace, tu je momenat kada oboje treba da kazemo: e sad 3x dana brate na vodi.Sad cemo malo salaticu.. Ili na pr, suve ti ruke, lice, imas dve varijante: jedna ce da ti kaze: ma sta ti tu meni, ne zayebavaj,sta si ti neka seka persa, ili druga koja ce da izvadi neku kremu i da ti kaze: e vidi, ovo je na biljnoj bazi, super je i lepo mirise, pomirisi, pomirisi, smell it !

Iskreno, kada bi se mi žene interesovale samo za vaše mišiće, ravna dupeta, veličinu i kvalitet penisa itd. bili bi samci u 85% slučajeva.
😂😂😂
Žena ne razmišlja toliko o izgledu, koliko o tome da li ste sposobni da je vodite kroz život. Nema tu sada male plate, nema posla, ne mogu..... Ili možeš ili ideš na otpad, a takvih nemožećih je i previše.
Ipak glasam za fizičku i mentalnu spretnost. Čak ni obrazovanje tu ne igra veliku ulogu. Onaj koji ženu uzme za ruku i krene u jednom pravcu, bez straha je njen doživotno. Ovo ostalo treba da se mijenja, bez grižnje savjesti i moralnih predrasuda. Ako treba deset puta, deset puta.
ovo je malo stara skola komentar ;)
malo su se vremena promenila.
dete se vodi kroz zivot, a ne zena :)
zena treba sama da bude sposobna, i nezavisna.
Slazem se da muskarac treba da vodi, a zena da prati, to je ok i prirodno, al to ne znaci da zena treba da bude trut. I ja hocu sposobnu majku za moju decu, koja ce biti u stanju da se bori za njih.

Poslednji deo je malo iritantan, niste vi bas toliko Bogom dane. Ja mogu i kad budem 70 da pravim decu, vama sat kuca tika taka, vi vatate poslenji voz , ne mi. Slazem se da svako sebi treba da nadje sta mu odg, i da treba menjati, ma i 100 puta, al biramo i mi, ne samo vi.
Ja prvi, ne bih bio sa zenom koju ja moram materijalno da izdrzavam. Mislim moze, al onda cutis i slusas i nemas prabo glasa, jednostavno. Svoj dinar svoja sloboda

Lepo je kad zena vodi racuna o sebi. Znaci da je sposobna da vodi i o tebi. Ako je naravno zdrava uglavu.
Znas sad, kao sta bi mogli da jedemo- 3 dana smo jeli picu, peciva, slatkise, kolace, tu je momenat kada oboje treba da kazemo: e sad 3x dana brate na vodi.Sad cemo malo salaticu.. Ili na pr, suve ti ruke, lice, imas dve varijante: jedna ce da ti kaze: ma sta ti tu meni, ne zayebavaj,sta si ti neka seka persa, ili druga koja ce da izvadi neku kremu i da ti kaze: e vidi, ovo je na biljnoj bazi, super je i lepo mirise, pomirisi, pomirisi, smell it !
Sto bolja riba to je bolesnija u glavu

Back