Koliko vam auto troši?

Svaki auto moraš održavati
Jeftini majstori,obično te najskuplje izađu
Pa normalno 25 000 godisnje i da je nov bi isli redovni servisi,ti skupi majstori pokazu sijalicu koju ne zamene,odem kod mog jeftinog sutradan i kazem da otvori da vidimo jel zamenjena,nije,olos za 700 din se kompromituje i to se vise puta desilo tako da nikom ne ostavljam auto kod mog sam prisutan

To nema nikakve veze sa majstorima,sve sta je riknulo su sitnice i tacno kao sto kazu na koliko ode tad je otislo,po ceni odrzavanja novih automobila mogu ovaj da sredjujem 20god
Za nov auto mi je oko 7 godina išlo oko 100e godišnje za servis, jednom je bio 200e kada sam menjao i kočnice i akumulator.
Znači oko 800e za 7 god.
Osme godine sam radio i veliki servis oko 350e sa delovima.
sve ukupno nešto manje od 1200e za 8 godina. posle sam ga prodao.

A svaki moraš da servisiraš.

Za nov auto mi je oko 7 godina išlo oko 100e godišnje za servis, jednom je bio 200e kada sam menjao i kočnice i akumulator.
Znači oko 800e za 7 god.
Osme godine sam radio i veliki servis oko 350e sa delovima.
sve ukupno nešto manje od 1200e za 8 godina. posle sam ga prodao.

A svaki moraš da servisiraš.
Zavisi koliko prelazis to je najbitnije,a tek putevi,ja sam prvi veliki servis radio posle 30 000 drugi posle 80 000,male servise na 15-20 000,2x ulje u menjacu,svecice par puta,sve na plinu otprilike zamenio,uglavnom redovna odrzavanja,diskovi i plocice,konkretno nesto da rikne bobina,hladnjak,poluosovina,lezaj,neki senzor termostata,ja ne znam sve to dal je 200-250€,meni nije puno bas zato sto je auto 20 god star

I meni brate trebaju pare ali ne varam nikog ni za sraf
Normalno ...meni lik kaze kad sam menjao letvu ...e to mora da se skida cela poluosovina ...60 evra za ruke ....ma nemoj pa toliko mi letva kosta za 15 minuta posla da se zameni ...samo motku covek da uzme i da bije ...To mogu da varaju ove zene sto ne znaju nista oko auta ali mene i ko se razume ne moze ....to me uzasno nervira nepostenje ....

Normalno ...meni lik kaze kad sam menjao letvu ...e to mora da se skida cela poluosovina ...60 evra za ruke ....ma nemoj pa toliko mi letva kosta za 15 minuta posla da se zameni ...samo motku covek da uzme i da bije ...To mogu da varaju ove zene sto ne znaju nista oko auta ali mene i ko se razume ne moze ....to me uzasno nervira nepostenje ....
Zato ovaj moj stara garda 2000 din radio sat ili par dana izgubi na drkanje,nije ni on zlatan jbg ali najposteniji kog sam nasao

Back