Sin_tisućljetne_kulture
Veoma poznat
- Poruka
- 13.263
Jeste naročito kada su taksisti u zagrebu naplaćivali 70 kuna start što je cca skoro 10 evra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste naročito kada su taksisti u zagrebu naplaćivali 70 kuna start što je cca skoro 10 evra.
Bilo 70 kuna pre 10 godina imao si table na taksi stanicama. Jel umeš da čitaš šta pišem?
Nije, moj je atmosferacTURBO 1.2 a da li je tvoj turbo ?
(u takmičenju Formula 1, ako je motor turbo - do 1.6 litra, je ograničenje, a ako je klasičan - do 3 litre)
Drugar ima Ww T cros i ima motor 1.1 turbo, isto tri cilindra.. max brzina 197 km/h
To je nevidjena glupost start stop sistem,.Ako sam tacno izracunao prelazim 37km na 1 gallon (1 gallon je 3.785 litara). GMC Terrain '20 ima auto start/stop sistem tj. ugasi se pod kocnicom da cuva gorivo, dok upali/krece kad das gas. Volio bi da se moze ugasit jer iritira svaki put na semafor auto se 'ugasi' pa sve tako.
obicno moze da se gasi imas dugme negde ..Za te GMC nisam siguran . to cudo nikad nisam ni video a i potresja mu je lepa za USA vozilaAko sam tacno izracunao prelazim 37km na 1 gallon (1 gallon je 3.785 litara). GMC Terrain '20 ima auto start/stop sistem tj. ugasi se pod kocnicom da cuva gorivo, dok upali/krece kad das gas. Volio bi da se moze ugasit jer iritira svaki put na semafor auto se 'ugasi' pa sve tako.
To idu oni skupi AGM akumulatori.Ja koliko znam kod svakog može da se ugasi start stop sistem ja ga odmah gasim čim treba da vozim takav auto. Drugar je sad skoro menjao akumulator cca 150 evra.
Ugradi tvin turbo.Nije, moj je atmosferac
Ma ne to, nego colt 1,5 turbo. 150 ks, raritet, to je za mene.Ugradi tvin turbo.

pa dobro, samo je duplo skuplji od obicnogJa koliko znam kod svakog može da se ugasi start stop sistem ja ga odmah gasim čim treba da vozim takav auto. Drugar je sad skoro menjao akumulator cca 150 evra.
Da je obični a ne x trosio bi i manje