Koliko vam auto troši?

Normalno ...meni lik kaze kad sam menjao letvu ...e to mora da se skida cela poluosovina ...60 evra za ruke ....ma nemoj pa toliko mi letva kosta za 15 minuta posla da se zameni ...samo motku covek da uzme i da bije ...To mogu da varaju ove zene sto ne znaju nista oko auta ali mene i ko se razume ne moze ....to me uzasno nervira nepostenje ....
Na kojim kolima se letva volana menja za 15min?

Da, u pitanju je sekvent plin. Meni 10 litata plina izvuce i 140 km i ona lampica zapisti cini mi se kasnije nego sa benzinom,nije to sad puno kasnije ali mi znaci makar psihicki mi se cini da trosi za nijasnu manje, plus je jeftiniji. Inace sekvent moram svake godine da kontrolisem jel, da obnavljam onu dozvolu za atest?

IMG_20230211_105835.jpg

Ja uvek merim kad sipam 20 litara mogu da pređem oko 300km nekad više nekad manje to mu dođe oko 6,6 l/100km prošli pur sam prošao 295 km to mu dođe 6,7 a jednom sam prošao 311km to mu dođe 6,4 ali sam tada dosta vozio po autoputu tako da 6,6-6,7 l/100km mi troši u realnosti bez obzira šta piše na displeju što je ok ne troši mnogo

Back