Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.963
To sto se ustedi na novijim plati se na drugim izmisljenim novotarijama elektronike pa dzabe mlatite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekao sam do, naravno da novija vozila troše manje.10-12 litara je prosek za automobile od pre 30 godina.
Rekao sam do, naravno da novija vozila troše manje.
Al zato motori krace traju .Rekao sam do, naravno da novija vozila troše manje.
Kompleksi su cudo ,kazem ti u Francusku kada sam bio zadnji put ,periferija ili centar Pariza ljudi voze gradske aute pretezno ,Reno Twingo je dominirao tada.Voze neke stare automobile i ne mogu da se pomire sa time da postoje normalni ljudi i normalni automobili. Evo ja u zgradi imam nekoliko seljaka koji imaju audije dizele i samo kukaju kako puno troše. Pa kupi gradskia auto seljoberu a ne limuzinom da se guziš po gradu.

Moj Clio benzinac 1.2 je na oko 5- 5,5 litara. Na otvorenom ne vise od 7.Reno Megan 2 1.6 trosi 3 litra benzina u gradu, a na otvorenom potrosnja pada na 2-2.5 litra. Samo vi kupujte nemacke, korejske i ostale krseve.
Slično nešto napisah na prethodnoj strani.Nema automobila koji trosi u Beogradu manje od 7 - 8L jer je prosecna brzina 12 km/h po BGu, cak i mali gradski automobili sa 1.0TSI motorom koji je jako stedljiv pa mozes izaci oko 6L samo ako se naprezes i trudis tokom voznje da izvuces tu potrosnju, a svaki veci automobil od 10 - 12L (poznanik vozi automobil sa 1.5TSI motorom i to je po Beogradu oko 9 - 12L).
"Bajke" o potrosnji su veoma ceste na ovim prostorima, a automobili im trose manje nego plug-in-hibridi po gradu jos malo pa ce poceti i da proizvode benzin.
To je mene, blago receno, dovelo u nedoumicu. Nakon citanja po net-u kako bord gresi i litar, mozda i vise, bio sam u neverici s ovim autom.Interesuje me koliko je merodavna prosečna potrošnja po bordu, voleo bih kad bi neko uporedio sa dosipanjem i postavljanjem proporcije.
O cemu je rec zaista ne znam. Kako obracunava i sta je u pitanju, blage veze nemam.Nema to veze sa kompleksima, nego sa standardom, imas mali auto za po gradu, i veci, koji je udobniji za duze relacije. U Srbiji mozda 1% ljudi ima takav 'vozni park'...Kompleksi su cudo ,kazem ti u Francusku kada sam bio zadnji put ,periferija ili centar Pariza ljudi voze gradske aute pretezno ,Reno Twingo je dominirao tada.
Hibrid ili si pola puta presao na prikolici?Reno Megan 2 1.6 trosi 3 litra benzina u gradu, a na otvorenom potrosnja pada na 2-2.5 litra. Samo vi kupujte nemacke, korejske i ostale krseve.
Ima razlike u potrosnji, ja sam licno merio sipanjem od cepa do cepa, i na relaciji od oko 800km. Nekih 10% vise potrosi kad je klima stalno upaljena...Pa jos ako je klima ukljucena ( nisam tom prilikom primetio vecu potrosnju ),