Koliko vam auto troši?

Možeš i ti da napraviš te uslove, da kupiš letnje gume, ugasiš klimu, voziš lagano, kočiš motorom, putuješ noću itd.

Ps novija vozila odavno imaju led dnevna svetla koja ništa ne troše. Dakle ti voziš fijestu staru 20 godina i filozofiraš o potrošnji.
Ti mislis da je kocenje motorom jedini nacin da smanjis potrosnju?
Koliko ti ustvari pojma nemas... I ko to kaze da nemam letnje gume, nisam ja ti pa da stedim na svemu )))
Ma pusti ti plaćene članke na portalima. Na jutjubu imaš da vidiš šta se vozi po americi. Realno po ulicama.
Sinko, ne portali nego zvanicni podaci provereni u IRS.

Cekaj, ti vise verujes YT nego podacima Americke poreske sluzbe?
Ti definitivno nemas pojma.
Napusti sahranu.

Ti mislis da je kocenje motorom jedini nacin da smanjis potrosnju?
Koliko ti ustvari pojma nemas... I ko to kaze da nemam letnje gume, nisam ja ti pa da stedim na svemu )))

Sinko, ne portali nego zvanicni podaci provereni u IRS.

Cekaj, ti vise verujes YT nego podacima Americke poreske sluzbe?
Ti definitivno nemas pojma.
Napusti sahranu.
Neko ko vozi forda pa još starog 20 godina pa još ima i letnje gume hahaha to ne postoji u srbiji. Al bitno se hvatati za neke leve statistike :lol:

Evo traže i radnike, prijavi se da šrafiš

Web-Banner-copy-1024x384.jpg

Jeste znam dobro sam upoznao mučenike koji voze fordove i alfe.

Ultimativna pravila kupaca nemačke zastarele automobilske tehnologije:

1. mora da se kvari jer se sve kvari.
2. troši mora da troši jer mnogo dobro ide.

I onda mi se pojave filozofi stručnjaci da tvrde kako motornim kočenjem se ne štedi gorivo i kočioni sistem.

Al mario zasto ne napises sta si ti to vozio od VW automobila kad non stop pises o tome kako trose vise nego sto fabrika deklarise i da su prevaranti.
Hajde da cuju novopridosli kakvo bogato iskustvo imas a ovde laprdas i obmanjujes narod.

Vw corrado g60, golf 2,3,4 passat b5 što te to zanima? Jesu prevaranti prodaju zastarelu tehnologiju koja samo u brošurama ima bolje performanse. Nemcima se to osladilo jbg a voz prošao.

I ja ne laprdam kao ti tebi je to u opisu posla jbg.

Sto lazes da si imao ta kola kad svi znamo da si posle Corada kupio I20?
I pazite ,on je od Corada sa 160ks ocekivao da mu trosi 6-7L pa se razocarao kad je video da trosi mnogo vise i to ni manje ni vise nego auto iz 90-tih.
Ove ostale sto je naveo su sve automobili iz 90-tih i on vama prica o Golfu 7 ili 8 kako lazu o potrosnji!!!!!!
Laprdanje za medalju!:rotf:

Čuj sve slabije sam ga vozio mogao je da pređe jedva 250 km sa punim rezervoarom. Jeftinije mi bilo da idem avionom :lol: ne kajem se uopšte ne trebaju mi obaveze i omče oko vrata. Da mu ugrađujem sekvent i devastiram ga to nije dolazilo u obzir.

Jok brale kupio sam i20 za po gradu jer mi je g60 mnogo trošio.

Dva moja auta vrede kao sve to sto si nabrojao a lazes da si ih imao i to je ono najvaznije jer si non stop laprdao o Coradu i posle njega i20 a Corado si vozio 15 godina.
NPAzite,ovaj lik na osnovu Corada prica kako VW trosi!!!!!!:hahaha:
A koji to sportak trosi kao dizelas i da ima preko 150ks?
Ti i nisi imao G-lader u Coradu kao sto ga niko i nije imao jer su svima pocrkavali i bili su izvadjeni. Samo mislis da si ga imao.:zcepanje:

Poslednja izmena od moderatora:
Zayebo me meni pri toj brzini troši 4,5 na magistrali to je ta brzina otprilike.

Fora je što kada ja uđem u grad potrošnja mi skoči na vrtoglavih 5,5-6 litara a njemu ode na 12-15.

Ko ima pare i kupuje novu mečku je škrtica samo takva i sve meri u gram. Zato i ima.

Back