Koliko traje strast?

Da, potreban je. Zato je ni nemam. Ne volim osećaj nemira.
Azru volim. :)
ti si u bracnoj luci, a ja. mi smo plovili stalno kroz oluje, dok se nismo nasukali, pa sada i brod potonuo, ja se evo davim...
ali tacno znam da sam mastao i cak se i secam devojke sa kojom sam mogao da imam sto ti imas... ali strast je bila jaca vodilja, kada si mlad i glup, racunajuci da ces kasnije uploviti u sigurnu luku, nemirno more je uzbudljivije, donosi strast ta borba sa olujama, talasima ...

Deluje da strast ima neko vreme za koje traje, neki broj puta susreta.

Koliko ste najduže sa nekim redovnim viđanjem uspeli da budete sa nekim, a da je poluga koja je držala odnos strast?

Par meseci, par godina? Kažu neki ljudi max 1 godina? I onda hlađenje.

I šta se potom radi, start sa novom osobom?
kod mene, na žalost, što češće viđanje, to se pre strast ugasi
generalno ako je jaka u početku može da traje godinu dana uz česta viđanja, ako nije baš toliko jaka ugasi se i ranije
e sad, imala sam situacije i gde splasne, pa se ponovo rasplamsa
tako da pojma nemam, nema tu nekog pravila
zavisi to od obe strane

Od 2018. I dalje traje.
lep postić... baš lep.. dok mi oko (*ebo mu pas mater.. ima naređenje da preskače avatare!) ne ode da vidi ko je autor.. flešbek na teške postove jednog od mnogih ovdašnjih mračnih *ebača..
.. krstarica..

ot: zavisi na čemu se bazira..
kratko ako je posledica pri*ebalosti ili onoga: dobre sise, dupe, debela kita kapitalac, bicepsi i ostale teretanije, lova, zabava, živahnost u tucanju, oduševljeno pušenje i gutanje, kres šeme, izdržljivost i učestalost.. ukratko kecanje iz kičme.
dugo.. može i zauvek ako postoje i druga poklapanja..

Da GospodzoPerfekt ali je stvar pristupa. Kada vec pominjete hortikulturu, neko ce biljku da ostavi da se sasusi jer nije rodla godna a neko ce da digne staklenu bastu oko nje, da zaliva, promeni zemlji, doda minerale, mitamine, pozitrone, eletrone. I onda biljkica ipak rodi. U tome je kultivacija. Dolazi od sebe, iznutra. A samo vas gledam sa: od shes meseci do god'nu dana. Strasno...
Pa razumem te, sve je tačno što kažeš, ali pretpostavljam da lljudi koji su to napisali ipak govore iz iskustva
Strast u jednoj vezi itekako može da procveta u toplom ambijentu staklene bašte
Mi smo izgubili strast dozvolili smo da je izgubimo tačnije ali smo se vratili u nju posle mnogo godina
E sad šta je okidač za nestajanje i pojavljivanje strasti je opširna tema

Koliko ste najduže sa nekim redovnim viđanjem uspeli da budete sa nekim, a da je poluga koja je držala odnos strast?

Od par dana (možda uradi nešto ogavno da ti se zgadi i posle tako kratkog vremena) do pa rekao bih maks 1 god.

ЈааО. Паолица као да има осамнаест.. :tajna:

Zavisi, od osobe do osobe?
Možda je više do nas nego do drugih?
Ja više želim nekog sa kojom sam izgradio neki odnos i prisnost, nego li nekog novog - ko mi je "zagolicati maštu"..

Od 2018. I dalje traje.
lep postić... baš lep.. dok mi oko (*ebo mu pas mater.. ima naređenje da preskače avatare!) ne ode da vidi ko je autor.. flešbek na teške postove jednog od mnogih ovdašnjih mračnih *ebača..
.. krstarica..

Kad želiš da započneš fajt, citiranje je mnogo bolje od copy/paste. Zamal' da propustim.

Reci, šta te prestravilo? :lol:

Back