Koliko ste...

Znate ono...postoje takvi ljudi i žene, prosto su "heart breaker-i",ili imaju takav rejting u društvu. Sad...poznajem lično neke takve ljude i sasvim su ok osobe. Jednostavno..., lepe se za njih svi živi i prosto je normalno da mnogi ostanu razočarani, iako im nisu davali lažnu nadu, itd.Druga stvar je kad vidiš da neko gaji osećanja,a drugoj osobi je svejedno ili joj uopšte nije stalo, pa i dalje nekog "vuče za nos".Kol'ko je neko "ćorav", pa da to ne vidi ili svesno dopušta sebi, pa se dalje upušta u "nemoguću misiju"...kombinacije sa varijacijama su zilion!

Ja mislim da nikad nisam bio toliki format srcolomca/ebača da neku syebem
mada jesam povredio njih par kad sam bio mlađi
ali ne što sam hteo da ih povredim,
nego što sam bio balvan nesvestan da će ih povrediti to što radim :(
Kad je i mene par puta klepilo, onda sam naučio da pazim na tuđa osećanja

Ja mislim da nikad nisam bio toliki format srcolomca/ebača da neku syebem
mada jesam povredio njih par kad sam bio mlađi
ali ne što sam hteo da ih povredim,
nego što sam bio balvan nesvestan da će ih povrediti to što radim :(
Kad je i mene par puta klepilo, onda sam naučio da pazim na tuđa osećanja
Vidiš... to ti je ljubavna karma! Budi srećan što te "klepila" još u ovom životu, kako se u sledećem ne bi zlopatio! 😁

Nisam mnogo samo nekoliko :mrgreen:

Jedna mi je pretila da ce da baci bombu na mene, nekaa druga da ce da me upuca gde me vidi. Ali nista od toga nije bilo.:D

Na kraju sam dobro prosao od nekih devojaka koje su manje bile opasne dobio sam po jedan samar,ali sta cu morao sam da cutim kada sam bio kriv,:kafa:

Ако хоћу да будем баш искрена, пар њих сам искористила и рекла сам им то, али нису се тако осећали.
Ваљда су веровали да су они мене искористили хаххаха. Па у коначници смо сви задовољни. 😁

Tek da pitaš :lol.
Teško da sam bilo koga stigla pre nego su ga njegovi roditelji khmkhm, mislim svesno i smisleno rasturili u parampaarčad...
ja sam im bila laki kondicioni za ono što su im roditelji uradili...
tako da ne snosim nikakvu odgovornost za nešto što je bilo neispravno još pre upotrebe
isto tako, bz mi je bila neispravna, a jednu sam bas onako povrijedio prije, nisam ponosan na to, al stas, taka tura

Back