- Poruka
- 71.641
Nisam ih ja sjebao, same su se sjebale.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da...ti si samo ovo bez početnog "s"!Nisam ih ja sjebao, same su se sjebale.
Haha ok. Ja sam mali isfrustrirani forumas. Odoh sada da napisem 100 puta na tabli.Da, da...ti si samo ovo bez početnog "s"!
Ne znam zasto imam osecaj da se to zapravo provlaci kroz temu.Ma jeee ako otkacis neku mora da je sjebana a ti si skot
Никад никог нити ћу.svesno devojaka/tipova sjebali da ste svesni?
Znate da ste vi smisleno uhebali SVE...
Računa se ako si ga stigla i dotukla, da nauči da nije pristojno da podmeće rame kad ga dama gađa u glavuJe l se u shebavanje racuna i to sto sam mu shebala rame?
Gadjala sam ga kamenom.
Tj. stenom.
Promasih glavu...

Vidiš... to ti je ljubavna karma! Budi srećan što te "klepila" još u ovom životu, kako se u sledećem ne bi zlopatio!Ja mislim da nikad nisam bio toliki format srcolomca/ebača da neku syebem
mada jesam povredio njih par kad sam bio mlađi
ali ne što sam hteo da ih povredim,
nego što sam bio balvan nesvestan da će ih povrediti to što radim
Kad je i mene par puta klepilo, onda sam naučio da pazim na tuđa osećanja
Jedini način da se u sledećem životu ne zlopatim zbog žena jeste da se rodim ko žensko.Vidiš... to ti je ljubavna karma! Budi srećan što te "klepila" još u ovom životu, kako se u sledećem ne bi zlopatio!![]()
Kud ćeš gore...kukkuu!Jedini način da se u sledećem životu ne zlopatim zbog žena jeste da se rodim ko žensko.
Šta hvaliKud ćeš gore...kukkuu!

Nikog na zalostsvesno devojaka/tipova sjebali da ste svesni?
Znate da ste vi smisleno uhebali SVE...
M?
pu za mene...THE ONE I LOVE
jbg zivot i sve...a Ti forumasice/u
ja sam veliki greshnikjbg zivot i sve...a Ti forumasice/u

Ima ona izreka:”Pogresi covek a ne zena.”![]()

isto tako, bz mi je bila neispravna, a jednu sam bas onako povrijedio prije, nisam ponosan na to, al stas, taka turaTek da pitaš :lol.
Teško da sam bilo koga stigla pre nego su ga njegovi roditelji khmkhm, mislim svesno i smisleno rasturili u parampaarčad...
ja sam im bila laki kondicioni za ono što su im roditelji uradili...
tako da ne snosim nikakvu odgovornost za nešto što je bilo neispravno još pre upotrebe