Колико сте бустера добили?

Rece Genetski modifikovan ogranizam koji insistira, forsira i misli da se neko onesvestio zato sto je procitao da i inace ima cesta onesvescivanja...

Voimja Oca i Sina...

Cudna ova genetska modifikacija... Na nesto se stalno smejati i ponavlja "Pfff, YouTube izvori", ali ne smeta kada nesto negde samo pise... Onda verovayi da je tako kako pise, iako je napisana apsolutna nemogucnost i ocigledna laz, iako se i na snimku jasno vidi da nije tako, da je nesrecnica bila iznenadjena i nepripremljena na nesto sto joj se, navodno, i inace cesto desava...

Nadam se da je ovaj stepen nesvesnosti samo posledica genske terapije, da nije tako bilo ranije...

Misliš da ćeš me umoriti neprekidnim trtljanjem?

Činjenice su potpuno protiv tebe, vi čak nemate ni najosnovniji agrument koji želite da odbranite - devojka primila vakcinu i onesvestila se, pa šta?

Koji je tu tačno uticaj vakcine van same igle i uboda? Šta je po vama razlog onesvešćivanja?

Da ne pričamo o tome da je ona sama objasnila svoje stanje, koje vi naravno ne prihvatate.

Dakle, šta vi zapravo tvrdite, šta se to desilo?

...But a study analyzing death certificates in Oregon found no deaths directly linked to vaccination-induced myocarditis...
heh, pa ne umire se tako lako, prvo moras da se mucis malo, pa polako...
koliko si puta busterovan, i od toga zavisi
devojka primila vakcinu i onesvestila se, pa šta?
tako i vucic kaze: "pa, sta"? pa nista

Све чешћи извештаји о изненадним колапсима спортиста – некада усред утакмица или трка – научници сада повезују с невидљивим оштећењима срца. А јавност све гласније поставља питање: да ли мРНА ‘вакцине’ имају улогу у овом новом феномену?​

Здрави, млади, мртви: Експлозија срчаних застоја међу спортистима после 2021.

Експлозија изненадних смрти након 2021.

Након увођења мРНА ‘вакцина’ против ковида, лекари, новинари и истраживачи из више земаља бележе неочекиван пораст изненадних смрти, посебно међу младим спортистима и здравим особама.

Више независних база података бележе хиљаде случајева изненадних смрти спортиста од 2021. године – број далеко већи него у претходној деценији.

PA, STA? PA NISTA, SAMO KAZEMO

Poslednja izmena:
heh, pa ne umire se tako lako, prvo moras da se mucis malo, pa polako...
koliko si puta busterovan, i od toga zavisi
Ma evo svi pomresmo od miokarditisa, svi koje znam su isprimali vakcine pre 4 godine i nikom ništa.

tako i vucic kaze: "pa, sta"?
Mani ti Vučića nego mi objasni svoju teoriju o onesvešćivanju zbog sadržaja vakcine.

Naravno da je nemaš.

Mani ti Vučića nego mi objasni svoju teoriju o onesvešćivanju zbog sadržaja vakcine.
У многим случајевима, време између вакцинације против ковида и колапса је свега неколико дана или недеља.
Док службене институције и даље одбацују директну везу, у многим државама се покрећу истраге и позиви на транспарентније анализе.

Научници траже нову дијагностику, јавност тражи одговоре

„Парадокс је у томе што имамо технологију која може да спаси животе – али не знамо код кога да је применимо,“ каже кардиолог Мишел Аисагер из Бордоа.

Без детектовања микроскопских поремећаја, људи делују потпуно здраво – док не буде касно.

У међувремену
Ma evo svi pomresmo od miokarditisa, svi koje znam su isprimali vakcine pre 4 godine i nikom ništa.

Да ли су мРНА ‘вакцине’, које доказано могу изазвати миокардитис и перикардитис, утицале на ову невидљиву рањивост срца код здравих и младих људи?

Кључно питање: Колико живота би могло бити спасено да су тестирања била дубља, а дебата отворенија?

Спортисти, тинејџери, професионалци – сви заслужују истину.

POZ OD PUREBLOODED

Док службене институције и даље одбацују директну везу, у многим државама се покрећу истраге и позиви на транспарентније анализе.
U kojim to mnogim državama. Ima li nekih dokaza sve to ili sve spada u mlaćaenje prazne slame ko po običaju od strane antivax sekte?

U kojim to mnogim državama. Ima li nekih dokaza sve to ili sve spada u mlaćaenje prazne slame ko po običaju od strane antivax sekte?
doslo je nase vreme, vi sada samo mozete da kmecite i jaucete
plus sto se oparujemo nevidjeno, lova do krova, samo kaplje, mi antivakseri postadosmo MILIONERI, a vi? ne mozete vise ni da zaplivate ili odigrate basket... :mrgreen:
COVID Roundup: $12 Million Jury Award For Fired Vaxx Refuser

objasni ovo npr.:
Canadian Government Euthanizes Man With Vaxx Injury

wtf is this?
Pfizer Whistleblower Exposes Vaxx Fraud, Federal Court Dismisses Lawsuit

kuku, i lele, i decy ste ubijali,a ne samo penzionere, sudicemo vam, samo cekaj da uhapsimo faucija, starog lisca!Giga-Vaxxed Fauci Somehow Contracts Ultra-Rare West Nile Virus On Heels Of COVID-19 Infection
Shock Study Finds SIX-FOLD Increased Death Rate in COVID-Vaxxed Kids
Victory! Health Freedom Defense Fund Defeats LA School Vaxx Mandate
COVID-19 And Vax Contributed To Increase In Rare Autoimmune Disease In 2021: Study

Poslednja izmena:
doslo je nase vreme, vi sada samo mozete da kmecite i jaucete
plus sto se oparujemo nevidjeno, lova do krova, samo kaplje, mi antivakseri postadosmo MILIONERI, a vi? ne mozete vise ni da zaplivate ili odigrate basket... :mrgreen:
COVID Roundup: $12 Million Jury Award For Fired Vaxx Refuser

objasni ovo npr.:
Canadian Government Euthanizes Man With Vaxx Injury

wtf is this?
Pfizer Whistleblower Exposes Vaxx Fraud, Federal Court Dismisses Lawsuit

kuku, i lele, i decy ste ubijali,a ne samo penzionere, sudicemo vam, samo cekaj da uhapsimo faucija, starog lisca!Giga-Vaxxed Fauci Somehow Contracts Ultra-Rare West Nile Virus On Heels Of COVID-19 Infection
Shock Study Finds SIX-FOLD Increased Death Rate in COVID-Vaxxed Kids
Victory! Health Freedom Defense Fund Defeats LA School Vaxx Mandate
COVID-19 And Vax Contributed To Increase In Rare Autoimmune Disease In 2021: Study
Gomila nepovezanih gluposti i fejk studija sa đubrarskih portala koji jure klikove.

Ovo nisu dokazi, ovo je smeće, imaš li m00da da uzmeš samo jednu stavku i samo o njoj diskutujemo, a ne da sa minutom guglanja "vakcine loše dokaz" nakupiš gluposti koje ovde kačiš na kilo?

Evo tvoje drugare sam našamarao po pitanju ove medicinske sestre, odaberi i ti bojno polje pa da te preslišam.

devojka primila vakcinu i onesvestila se, pa šta?
Nista. Desava se.
Ali onda su rekli da joj se to i inace desava, a radi kao medicinska sestra...

Da ne pričamo o tome da je ona sama objasnila svoje stanje
A neki genetski modifikovani organizam to progutao i jos gura laz da je odmah nakon licno objasnila sta i zasto joj se desilo, pominjuci, ALI NE I POKAZUJUCI, video jer bi se videlo, da niti je odmah neposredno, niti da je ona u pitanju...

A kolika besmislica je u pitanju, najbolje pokazuju komentari na videu koji pominje...

"OBVIOUSLY A LIE: because if she passes out from pain - she would have passed out when the needle went in and not many minutes afterwards."

ili

"I’m a nurse and I pass out if I stub my toe.... yeah right. This woman has two kids you can’t tell me she passes out at the slightest amount of pain."

...koji su inace sjajni i ima ih mnooogooo.

...pominje, ali nikako da postavi, jer onda ne bi moglo da se nastavi laganje i izmisljanje.
Ili bi moglo?! GMO su u pitanju... A i tu su Crne zvezde i Nulajedanaestice sa palcima na gore.

Evo tvoje drugare sam našamarao po pitanju ove medicinske sestre
Zamisljati da je "nasamarao" nekog samo zato sto je rekao nesto, lazuci o apsolutnoj nemogucnosti...

Nadam se da je ovaj stepen nesvesnosti samo posledica genske terapije...
I straha...

Nista. Desava se.
Ali onda su rekli da joj se to i inace desava, a radi kao medicinska sestra...

A neki genetski modifikovani organizam to progutao i jos gura laz da je odmah nakon licno objasnila sta i zasto joj se desilo, pominjuci, ALI NE I POKAZUJUCI, video jer bi se videlo, da niti je odmah neposredno, niti da je ona u pitanju...

A kolika besmislica je u pitanju, najbolje pokazuju komentari na videu koji pominje...

"OBVIOUSLY A LIE: because if she passes out from pain - she would have passed out when the needle went in and not many minutes afterwards."

ili

"I’m a nurse and I pass out if I stub my toe.... yeah right. This woman has two kids you can’t tell me she passes out at the slightest amount of pain."

...koji su inace sjajni i ima ih mnooogooo.

...pominje, ali nikako da postavi, jer onda ne bi moglo da se nastavi laganje i izmisljanje.
Ili bi moglo?! GMO su u pitanju... A i tu su Crne zvezde i Nulajedanaestice sa palcima na gore.

Zamisljati da je "nasamarao" nekog samo zato sto je rekao nesto, lazuci o apsolutnoj nemogucnosti...

Nadam se da je ovaj stepen nesvesnosti samo posledica genske terapije...
I straha...
Pa šta?...:cool:

Eh... Od...
Završio sam s tobom
...do...
Misliš da ćeš me umoriti neprekidnim trtljanjem?
... ni u dva dana...
To moze samo kod genetski modifikovanih...

A taman poceh da se malo zabavljam sa besmislenim nelogicnostima genetski modifikovanog i da pitam...
Vi ste ti koji ste i dalje u bolesnom strahu.
A od cega smo u bolesnom strahu?
Zna li neko?
Cega bi se to sada bolesno plasili?!

Pazi budalu, on kao argument citira komentare sa tvitera :hahaha:

Jer šta zna medicinska sestra koja ceo život radi sa doktorima u bolnici, u komentarima je istina!

Season 7 Ugh GIF by Curb Your Enthusiasm

Zabava je kratko trajala... Laganje i izmisljanje se nastavilo...

Komentare na pominjani, ALI NIKADA PODELJENI, video se ne moraju ni traziti i izdvajati.
Bukvalno idu jedan za drugim od pocetka do kraja:

"If she really faints on a regular basis, no-one would employ her at intensive/critical care unit. Nurse."

"True I am a nurse and I was injured on the job in the ccu i was placed on a different unit to work and that was just an ankle INJURY .SHE IS LYING THROUGH HER TEETH SMDH. I HOPE THEY PAY HER ENOUGH TO tell LIES."

"Well said. Exactly. No one is gonna hire a nurse that faints all the time."

" have it too. Point is as a nurse (I no longer work bedside) there is no way you can work with patients with this condition due to safety reasons."

"I think a nurse, especially in the unit, can’t safely work on patients with chronic syncope when even minor pain occurs. It’s a patient safety issue, regardless of why it’s occurring."

"no way this is real. I was an ICU nurse and no hospital would risk that kind of potential harm to patient or possible injury to employee. Absurd to even think about it"

Da je ovde podeljen i pokazan video moglo bi se cuti da "ona" kaze i...
"Exactly. This happened to her six times in the past six weeks? There's simply no way a hospital would employ (or continue to employ) her to care for ill patients."

"she said she passed out six times in the past six weeks. That's an average of once a week. Definitely considered "on a regular basis""
...ali onda bi se, mozda, moralo prestati sa laganje i izmisljanjem?!

Mozda... Ko zna u sta su pretvorenim i na sta sve spremni Genetski Modifikovani Organizmi...

Poslednja izmena:
Ovo nisu dokazi, ovo je smeće, imaš li m00da da uzmeš samo jednu stavku i samo o njoj diskutujemo
mogao si ti za primer da raskrinkas bilo koji naslov,a moja poenta je da sada mi vas raskrinkavamo, pukli ste vakseri, a nama roditeljima kada ne daju da dete ide na letnji kamp, tj. lekar lekarsko uverenje, kao vladaju measles, a mi nismo pelcovali, mi samo odemo kod drugog, i on nam da, a lekara vaksera prvo ispsujemo i stavimo na crnu listu - ne ici vise kod ovog k...a/k...le

Former CDC Director Says FDA Underreported Adverse Vax Side Effects To Prevent Vaccine Hesitancy
Family Judge Pushes Vaxx, Kid Gets 18 Shots in Single Day, Immediately Develops Autism
COVID Roundup: Bill Would Force Pfizer to Cough Up Compensation For Victims of Its Vaxx Fraud

Poslednja izmena:
Evo zašto se sa antivakserima ne pregovara nego se primenjuje zakon. Čak i kada je istina toliko očigledna da može oči da mu izbije, on se drži onog prvog stava zasnovanog na videu od 5 sekundi. Čak i kad ona lično objasni svoje stanje on to ne prihvata, jer mu kvari teoriju koju je već stvorio na osnovu tih 5 sekundi i kraj brate. On zna ko sme da bude med. sestra, on zna da je ona bila iznenađena, sve on zna, samo je neobrazovan i glup ko pendrek.

Zakon i kraj.
Zanemarimo taj jeb video sa med sestrom. Ima na hiljade videa sa onima koji imaju probleme, vece ili manje.
Evo jedan sa nekim ko nije neka nepoznata sestra:
https://www.imdb.com/news/ni63297343/

Back