Колико сте бустера добили?

Nema problema da se nešto pita ako se pita u dobroj nameri i bude se spreman da se odgovor prihvati, uz eventualno drugo mišljenje.

Nažalost, moje iskustvo govori da te dobre namere i iskrene zabrinutosti nema. Postoje dogmatska, religijska uverenja i pitanja se postavljaju ne da bi se nešto naučilo nego sa zadnjom namerom.

Šta misliš, da li sam ja bio spreman da svoje dete, lečeno od raka, tek tako vakcinišem? Da nisam okrenuo svaki kamen i konsultovao više lekara, da nisam debelo proverio ono što su mi rekli i tek onda odabrao najbolje za svoje dete? Ja takve ljude ne vidim po forumima, vidim propovednike koji nemaju lični ulog i rade propagandu sa predrasudom koju je nemoguće promeniti. Ako se ne slažem s njim, onda sam plaćenik, soroševac i šta još ne.
Све је то у реду са твоје стране. Ја се лично са тим не слажем. И ја сам рецимо мислио слично прије 15ак година док замало нијесам платио главом ту вјеру.
"Флу шат" ме замало не уби.

Нека хвала, од Ковида живим здравим животом и осјећам се милијон пута боље!

2025. It's starting, Bill Gates announces the next pandemic date and outbreak location
Ко не би свој живот и здравље повјерио овоме доктору?

"Give credit where credit is due"

Neko je "predvideo" i najavio sve sto se desilo i sve korake oko ove situacije i pre pojave "vakcina"...

Haha, neko ko procita i veruje da neko i inace cesto pada u nesvest, a radi kao medicinska sestra, govori o logici i argumentima...

Vicevi se pisu sami od sebe...
Vic si ti koji i dalje trtlja u prazno a da nije pogledao video, gde ta med.sestra lično i detaljno objašnjava svoju situaciju, neposredno nakon događaja.

Samo iznova praviš budalu od sebe

A joj, genetski modifikovan organizam je odlucio da nastavi da se ukopava, kopajuci sve dublje i dublje, a bacajuci iskopanu zemlju na svoju glavu...

Tako normalan ne moze da radi, samo genetski modifikovan ogranizam.

I dalje ce se drzati i forsirati mogucnost da je neko sa stanjem cestih padanja u nesvest, bila zaposlena i radila kao medicinska sestra...?!
Na konstataciju da na snimku nigde i nicim ne pokazuje da je bila spremna i da nije bila iznenadjena, onim sto sledi, usledilo je samo podpitanje "A da pogledaš video?", nigde ne pokazujuci gde se na videu vidi ono sto se ne vidi...

A sada jos jedno laganje onih nesrecnika koji zalutaju na ovu temu, pa procitaju laganja genetski modifikovanog organizma. I opet nista pokazano, nigde videa... Ja znam o cemu genetski modifikovani organizam govori, ali nisam hteo da ja budem taj koji ce nesto da insinuira postavljanjem necega, cekao sam da se genetski modifikovan organizam dodatno izblamira postavljanjem snimka, slicno kao sa citanjem community notes-a: da "i inace ima stanje cestih padanja u nesvest", a radi se o medicinskoj sestri(?!), video na kom se jasno vidi da je u pitanju potpuno druga osoba, nije licno i da uopste nije neposredno posle dogadjaja, vec danima posle...
A i kako postaviti nesto sto pokazuje laganje i stepan nesvesnosti...

Sta drugo ocekivati od nekoga ko laze, vredja, obelezava, govori umesto drugih, gura ih u nekakvu grupu, ne bi li se uklopili u njegovu mantru...

Pa je tako, neko ko jei od naucnih krugova iz fonda dobio pola miliona evra za svoje istrazivanje, i to u bas tokom najaktivnijeg dela kampanje diskreditovanja, obelezavanja, nazivanja i vredjanja - nekvalifikovan?!
Najcitiraniji naucnik jedne godine u zemlji, profesor na fakultetu - neograzovan?!
Neko ko se spori i vodi sudske sporove sa aktuelnim rezimom - na strani rezima i cacijevka?!

Nisam bio, ali sada sam siguran - genetski modifikovan organizam - je potpuno adekvatan naziv!

Poslednja izmena:
A joj, genetski modifikovan organizam je odlucio da nastavi da se ukopava, kopajuci sve dublje i dublje, a bacajuci iskopanu zemlju na svoju glavu...

Tako normalan ne moze da radi, samo genetski modifikovan ogranizam.

I dalje ce se drzati i forsirati mogucnost da je neko sa stanjem cestih padanja u nesvest, bila zaposlena i radila kao medicinska sestra...?!
Na konstataciju da na snimku nigde i nicim ne pokazuje da je bila spremna i da nije bila iznenadjena, onim sto sledi, usledilo je samo podpitanje "A da pogledaš video?", nigde ne pokazujuci gde se na videu vidi ono sto se ne vidi...

A sada jos jedno laganje onih nesrecnika koji zalutaju na ovu temu, pa procitaju laganja genetski modifikovanog organizma. I opet nista pokazano, nigde videa... Ja znam o cemu genetski modifikovani organizam govori, ali nisam hteo da ja budem taj koji ce nesto da insinuira postavljanjem necega, cekao sam da se genetski modifikovan organizam dodatno izblamira postavljanjem snimka, slicno kao sa citanjem community notes-a: da "i inace ima stanje cestih padanja u nesvest", a radi se o medicinskoj sestri(?!), video na kom se jasno vidi da je u pitanju potpuno druga osoba, nije licno i da uopste nije neposredno posle dogadjaja, vec danima posle...
A i kako postaviti nesto sto pokazuje laganje i stepan nesvesnosti...

Sta drugo ocekivati od nekoga ko laze, vredja, obelezava, govori umesto drugih, gura ih u nekakvu grupu, ne bi li se uklopili u njegovu mantru...

Pa je tako, neko ko jei od naucnih krugova iz fonda dobio pola miliona evra za svoje istrazivanje, i to u bas tokom najaktivnijeg dela kampanje diskreditovanja, obelezavanja, nazivanja i vredjanja - nekvalifikovan?!
Najcitiraniji naucnik jedne godine u zemlji, profesor na fakultetu - neograzovan?!
Neko ko se spori i vodi sudske sporove sa aktuelnim rezimom - na strani rezima i cacijevka?!

Nisam bio, ali sada sam siguran - genetski modifikovan organizam - je potpuno adekvatan naziv!
Evo zašto se sa antivakserima ne pregovara nego se primenjuje zakon. Čak i kada je istina toliko očigledna da može oči da mu izbije, on se drži onog prvog stava zasnovanog na videu od 5 sekundi. Čak i kad ona lično objasni svoje stanje on to ne prihvata, jer mu kvari teoriju koju je već stvorio na osnovu tih 5 sekundi i kraj brate. On zna ko sme da bude med. sestra, on zna da je ona bila iznenađena, sve on zna, samo je neobrazovan i glup ko pendrek.

Zakon i kraj.

Hahaha, znaci strasno...
Opet samo izmisljanje i laganje, nazivanje i guranje u neku grupu ne bi li se uklopilo u njegovu mantru...

Opet i i dalje nigde nikakvog snimka, nista iz cega bi se videlo i sto bi pokazalo laganje i izmisljanje...

Tuga spopadne coveka kada vidi u sta je nekog pretvorila genska terapija.
Video si odavno dobio, dosta laži.

Ne treba vam veci pokazatelj da je u pitanju genska terapija, od toga da testirani subjekat ne zna vise ni sta je rekao ni sta nije, ni sta je pokazao ni sta nije, ni sta je slagao ni sta n...dobro, laganje je uvek bilo konstantno...

Od govorenja sta drugi misle, guranja drugih u neku grupu, vredjanje, omalovazavanje, diskreditovanje strucnih i obrazovanih, a sada i do laganja da je neki video pokazan iako nije...

Potpuna izmena svesti od genske terapije i straha od neizvesnosti testiranja kome se podvrgao...

Koja nesvest i bezobrazluk.
Samo genetski modifikovan organizam moze da govori za tebe, sta ti mislis, vredja, naziva i diskredituje, pa da ocekuje da sa njim diskutujes nakon svega.

Izgleda da je uzasavajuce strahovati i pribojavajuci se da moze da ti se desi isto:
Evo ga post antivakserko oštećenog mozga, u njemu tviter post, u njemu community note...

4 stranice je potrošio negirajući očigledno, samo zato što mu istina ne odgovara. Sve je u samom postu koji je on okačio.

I onda neko treba takve površne debile da shvati ozbiljno i da uvažava njihovo moronsko rezonovanje kad odlučuje o svom i zdravlju svoje dece.... sreća pa se takvi uglavnom ne razmnožavaju.

Poslednja izmena od moderatora:
Ja sam negirao da je video ovde postavljen, ne da ga nema...
Lepo sam i rekao da znam o cemu genetski modifikovani organizam prica:
Ja znam o cemu genetski modifikovani organizam govori, ali nisam hteo da ja budem taj koji ce nesto da insinuira postavljanjem necega, cekao sam da se genetski modifikovan organizam dodatno izblamira postavljanjem snimka
Ali to genetski modifikovanom organizmu nije vazno, vazno je lagati kao i do sada....

I kao da mi cistokrvni nismo imali i mogli da postavimo snimak koji nema "community notes".

Sad mi zao sto nisam, bilo bi zanimljivo videti koje lazi bi genetski modifikovan organizam onda izmislio..

Jos samo da genetski modifikovani organizam kaze na kom delu snimka se vidi da je ona bila spremna, pripremljena i navika na cesta padanja u nesvest koji joj se i inace desavaju.

Kada sam razmisljao koji snimak da stavim, mislio sam da nije potrebno onaj sa "community notes", da niko nije dovoljno lud da procita i poveruje, iako sopstvenim ocima vidi da nije tako, a razumom zna i da ne moze biti...
Ali eto ipak je bilo, genetski modifikovan organizam je procitao, poverovao i drzi se te apsolutne nemogucnosti, nastavljajuci da konstantno laze, ne bi li mu se uklopilo u mantru...

Nulajedanaestice u imenu, tema je o covid boosterima, ja pricam o covid "vakcinama", a to sto ti i drugi genetski modifikovani organizmi generalizujete stvari i pominjete nesto od pre 100 godina i gurate me u neku grupu, iz ocaja i straha, je vas problem.

Ako vec nekog gurate u nekakvu grupu, red bi bio bar da citirate i pokazete na osnovu cega to radite...
EDIT: Sad videh i setih se da ti ni ne umes da koristis citat funkciju... Bas da vidim kako ces onda da citiras necega cega nema...

On 6 and 9 August 1945, the United States detonated two atomic bombs over the Japanese cities of Hiroshima and Nagasaki, respectively, during World War II. The aerial bombings killed between 150,000 and 246,000 people, most of whom were civilians”

that’s killing nearly 400,000 people.

80 Years Later – 2025

“Over 600,000 people in Japan are now confirmed dead from the Covid ‘vaccines’.
And the only reason we know is because someone had to file FOIA requests to get the truth out of the government.”

Back