Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.357
Tvrdoglav ko magare...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
heh, pa ne umire se tako lako, prvo moras da se mucis malo, pa polako......But a study analyzing death certificates in Oregon found no deaths directly linked to vaccination-induced myocarditis...
tako i vucic kaze: "pa, sta"? pa nistadevojka primila vakcinu i onesvestila se, pa šta?
Ma evo svi pomresmo od miokarditisa, svi koje znam su isprimali vakcine pre 4 godine i nikom ništa.heh, pa ne umire se tako lako, prvo moras da se mucis malo, pa polako...
koliko si puta busterovan, i od toga zavisi
Mani ti Vučića nego mi objasni svoju teoriju o onesvešćivanju zbog sadržaja vakcine.tako i vucic kaze: "pa, sta"?
У многим случајевима, време између вакцинације против ковида и колапса је свега неколико дана или недеља.Mani ti Vučića nego mi objasni svoju teoriju o onesvešćivanju zbog sadržaja vakcine.
Ma evo svi pomresmo od miokarditisa, svi koje znam su isprimali vakcine pre 4 godine i nikom ništa.
U kojim to mnogim državama. Ima li nekih dokaza sve to ili sve spada u mlaćaenje prazne slame ko po običaju od strane antivax sekte?Док службене институције и даље одбацују директну везу, у многим државама се покрећу истраге и позиви на транспарентније анализе.
doslo je nase vreme, vi sada samo mozete da kmecite i jauceteU kojim to mnogim državama. Ima li nekih dokaza sve to ili sve spada u mlaćaenje prazne slame ko po običaju od strane antivax sekte?
Opet neko nepovezano baljezganje i nebuloze sa ravnozemljaških sajtova, nije tebi lako.......bolje da potražiš stručnu pomoćdoslo je nase vreme, vi sada samo mozete da kmecite i jaucete
Gomila nepovezanih gluposti i fejk studija sa đubrarskih portala koji jure klikove.doslo je nase vreme, vi sada samo mozete da kmecite i jaucete
plus sto se oparujemo nevidjeno, lova do krova, samo kaplje, mi antivakseri postadosmo MILIONERI, a vi? ne mozete vise ni da zaplivate ili odigrate basket...
COVID Roundup: $12 Million Jury Award For Fired Vaxx Refuser
objasni ovo npr.:
Canadian Government Euthanizes Man With Vaxx Injury
wtf is this?
Pfizer Whistleblower Exposes Vaxx Fraud, Federal Court Dismisses Lawsuit
kuku, i lele, i decy ste ubijali,a ne samo penzionere, sudicemo vam, samo cekaj da uhapsimo faucija, starog lisca!Giga-Vaxxed Fauci Somehow Contracts Ultra-Rare West Nile Virus On Heels Of COVID-19 Infection
Shock Study Finds SIX-FOLD Increased Death Rate in COVID-Vaxxed Kids
Victory! Health Freedom Defense Fund Defeats LA School Vaxx Mandate
COVID-19 And Vax Contributed To Increase In Rare Autoimmune Disease In 2021: Study
Nista. Desava se.devojka primila vakcinu i onesvestila se, pa šta?
A neki genetski modifikovani organizam to progutao i jos gura laz da je odmah nakon licno objasnila sta i zasto joj se desilo, pominjuci, ALI NE I POKAZUJUCI, video jer bi se videlo, da niti je odmah neposredno, niti da je ona u pitanju...Da ne pričamo o tome da je ona sama objasnila svoje stanje
Zamisljati da je "nasamarao" nekog samo zato sto je rekao nesto, lazuci o apsolutnoj nemogucnosti...Evo tvoje drugare sam našamarao po pitanju ove medicinske sestre
Pa šta?...Nista. Desava se.
Ali onda su rekli da joj se to i inace desava, a radi kao medicinska sestra...
A neki genetski modifikovani organizam to progutao i jos gura laz da je odmah nakon licno objasnila sta i zasto joj se desilo, pominjuci, ALI NE I POKAZUJUCI, video jer bi se videlo, da niti je odmah neposredno, niti da je ona u pitanju...
A kolika besmislica je u pitanju, najbolje pokazuju komentari na videu koji pominje...
"OBVIOUSLY A LIE: because if she passes out from pain - she would have passed out when the needle went in and not many minutes afterwards."
ili
"I’m a nurse and I pass out if I stub my toe.... yeah right. This woman has two kids you can’t tell me she passes out at the slightest amount of pain."
...koji su inace sjajni i ima ih mnooogooo.
...pominje, ali nikako da postavi, jer onda ne bi moglo da se nastavi laganje i izmisljanje.
Ili bi moglo?! GMO su u pitanju... A i tu su Crne zvezde i Nulajedanaestice sa palcima na gore.
Zamisljati da je "nasamarao" nekog samo zato sto je rekao nesto, lazuci o apsolutnoj nemogucnosti...
Nadam se da je ovaj stepen nesvesnosti samo posledica genske terapije...
I straha...
...do...Završio sam s tobom
... ni u dva dana...Misliš da ćeš me umoriti neprekidnim trtljanjem?
A od cega smo u bolesnom strahu?Vi ste ti koji ste i dalje u bolesnom strahu.
mogao si ti za primer da raskrinkas bilo koji naslov,a moja poenta je da sada mi vas raskrinkavamo, pukli ste vakseri, a nama roditeljima kada ne daju da dete ide na letnji kamp, tj. lekar lekarsko uverenje, kao vladaju measles, a mi nismo pelcovali, mi samo odemo kod drugog, i on nam da, a lekara vaksera prvo ispsujemo i stavimo na crnu listu - ne ici vise kod ovog k...a/k...leOvo nisu dokazi, ovo je smeće, imaš li m00da da uzmeš samo jednu stavku i samo o njoj diskutujemo
mi ameri smo postavili kenedija, ima da vas udesi za sva vremena, sve vas vaksere, doslo je nase vreme, kao sto rekoh, i igramo samo pressingEvo tvoje drugare sam našamarao po pitanju ove medicinske sestre, odaberi i ti bojno polje pa da te preslišam.
ako ne umukne vise sa njegovom warp speed, onda ko ga sisaPropali ste ko muda kroz pocepane gaće, zajedno sa cirkuzantom Trampom koji će da vas dokusuri.
moja poenta je da sada mi vas raskrinkavamo, pukli ste vakseri
Normalni i racionalni.какви су то људи, ваксери?![]()
Zanemarimo taj jeb video sa med sestrom. Ima na hiljade videa sa onima koji imaju probleme, vece ili manje.Evo zašto se sa antivakserima ne pregovara nego se primenjuje zakon. Čak i kada je istina toliko očigledna da može oči da mu izbije, on se drži onog prvog stava zasnovanog na videu od 5 sekundi. Čak i kad ona lično objasni svoje stanje on to ne prihvata, jer mu kvari teoriju koju je već stvorio na osnovu tih 5 sekundi i kraj brate. On zna ko sme da bude med. sestra, on zna da je ona bila iznenađena, sve on zna, samo je neobrazovan i glup ko pendrek.
Zakon i kraj.