Колико сте бустера добили?

Genetski modifikovani organizam koji procita da neko i inace ima cesta padanja u nesvest, a radi kao medicinska sestra, sebe smatra normalnim i razumnim?!

Boze me sacuvaj i sakloni...

Zanemarimo taj jeb video sa med sestrom.
Ne zanemarimo video, zanemarimo apsolutnu nemogucnost koja pise da i inace ima cesta padanja u nesvest, medicinska sestra na hitnom prijemu intenzivne nege.
Insistirajmo da genetski modifikovani organizmi kazu i pokazu gde se to sa snimka moze videti da ona nije bila iznenadjena i da je bila pripremljena za padanje u nesvest, koje joj se i inace cesto desava?

Setih se sad i da ovi sto glume zdravstvene/medicinske radnike koji su je prihvatili onesvescenu, se nisu setili ni da skinu masku sa usta i nosa onesvescenoj osobi...
1753117402569.png

...da dodje do malo vise vazduha u nesvesti i okruzise je kao da je pod satorom, da se nesrecnica dodatno ugusi, dok se gledaju izmedju sebe i domundjavaju sta bi sad trebalo raditi...

Meni samo zao sto sam dao neke mostove po Nju Jorku za dzabe, nije bilo zainteresovanih da ih kupe.
Da sam ih zadrzao, ovde bi mogao da ih prodam, na vise mesta, za dobre pare...

Poslednja izmena:
Eto zasto ne bi trebalo odustati od videa.

Genetski modifikovani organizmi nece ni pokusati da pokazu gde se i kada na videu vidi da ona nije bila iznenadjena i da je bila pripremljena i naviknuta na cesta padanja u nesvest.
Drzace se za ovu apsolutnu nemogucnost, kao pijan plota, jer je jedino sto imaju, koliko god nemoguce bilo...

A da je podeljen i video "njenog" objasnjena moglo bi se procitati i da nije, ni izbliza, logicno:

"Fainting as a pain response wouldn't take 15 minutes after the painful event to kick in."

"OBVIOUSLY A LIE: because if she passes out from pain - she would have passed out when the needle went in and not many minutes afterwards."

"She fainted a time AFTER she was injected. If she truly had a vagal response to the "pain" of the shot it would have happened at the time of the shot or very shortly after."

"I have the exact same disorder. You pass out within seconds of pain NOT 17 minutes later. She's lying and she knows it. Her eyes tell everything. Liar!"

"If she faints when she feels even the slightest of pain, why didn't she faint when they stuck the needle in her arm? Why 17 minutes after she got the jab?"

"The thing is, the response is immediate. It starts happening when the needle is still in the arm. It would have happened before the nurse even stood up from the chair after the vaccine. This is too delayed to be from the pain of the shot. "

"Sooo, knowing that you have this um, "condition" where you can pass out if you feel the slightest pain. I would think that you would have announced that before getting the shot... Like, "Just to let you all know. I be fainting and stuff ""

Rekoh ja, sjajni komentari na videu, od pocetka do kraja.
Sad uzivati i gledati migoljenje genetski modifikovanih organizama dok bauljaju u forsiranoj, nemogucoj, nelogicnoj lazi, kao riba na suvom,

Jedino mi zao sto dadoh ovo za dzabe...
queensboro-bridge-in-nyc.jpg

Mogao sam ga ovde prodati za fine pare...

Ima na hiljade videa sa onima koji imaju probleme, vece ili manje.
Ja nisam postavljao sve sto sam video, ne zeleci da, dodatno, plasim nekog ko je mozda svojevoljno ili pod prisilom ucestvovao u eksperimentu...

Ali, nakon ovakvog stepen bezobrazluka genetski modifikovanih organizama... necu se suzdrzavati...

Iako licno mislim da nemate razloga za brigu.
Price za javnost i televiziju su jedno, a stvarnost nesto sasvim drugo.

Verujem da niko, pa ni ovi nasi, nisu dovoljno zli i ludi da vrse eksperimente na ljudima sa neproverenim sredstvom, pogotovo gde je strucna javnost izrazito protiv.
Novac iz budzeta je uzet, nesto je i potroseno na nabavku i kupovinu "vakcina", a deo pokraden kao i kod drugih stvari, ali to ne znaci da je kupljeno i dato ljudima... A i nakon sto su videli ste prve i prave doze rade ljudima, sigurno druge vise nisu bile te "prave".

Sto se kaze - "papir trpi sve".

Poslednja izmena:
ваксерска логика: ако и ти не носиш возачки појас ни мој мене неће моћи заштитити
ако и ти не узмеш таблету за притисак (иако немаш проблема са тим) онда моје таблете за притисак неће мени помагати

нека ми неко објасни ту уврнуту култашку и секташку "логику"?

ваксерска логика: ако и ти не носиш возачки појас ни мој мене неће моћи заштитити
ако и ти не узмеш таблету за притисак (иако немаш проблема са тим) онда моје таблете за притисак неће мени помагати

нека ми неко објасни ту уврнуту култашку и секташку "логику"?
Opet lupaš i izvrćeš.

Ako hoćeš paralelu sa saobraćajem, prikladnije bi bile:
"Ne možeš da voziš stranom puta kojom ti hoćeš"
"Moraš da poštuješ semafore i pešačke prelaze"
"Ne možeš da voziš pijan"

Opet lupaš i izvrćeš.

Ako hoćeš paralelu sa saobraćajem, prikladnije bi bile:
"Ne možeš da voziš stranom puta kojom ti hoćeš"
"Moraš da poštuješ semafore i pešačke prelaze"
"Ne možeš da voziš pijan"
Како год да окренеш и изврнеш, испада да вас ваше вакцине не штите ако се ви бојите антиваксера? Према томе, ако сте се заштитили шта вас боли к. за нама?

https://slaynews.com/news/top-epidemiologist-sounds-alarm-mrna-vaccination-chemical-lobotomy/

https://rumble.com/v6wmmxa-top-epid...a-vaccination-causes-severe-brain-damage.html

топ епидемиолог: мрна технологија је једнака хемијској лоботомији :eek:

Како год да окренеш и изврнеш, испада да вас ваше вакцине не штите ако се ви бојите антиваксера? Према томе, ако сте се заштитили шта вас боли к. за нама?

Najstariji i najretardiraniji antivakserski "argument", prevedeno na saobraćaj glasilo bi "zašto se ti plašiš mene pijanog u saobraćaju ako si ti trezan i imaš dobre reflekse?" Jel sad jasno koliko to glupo zvuči?

Morate da se vakcinišete jer su to ZARAZNE bolesti, time što se ne vakcinišete vi održavate viruse u cirkulaciji, a zbog toga stradaju ne vakcinisani nego oni koji ne mogu da se vakcinišu - starci, imunokompromitovani, bebe...

Što se mene tiče ne morate da se vakcinišete protiv tetanusa kada se povredite ili vas ujede pas, vaša stvar i utiče samo na vas, ne morate ni protiv difterije jer protiv te bakterije ne možemo izgraditi kolektivni imunitet, ali za male boginje i veliki kašalj ili neku drugu zaraznu bolest ima da se vakcinišete. A kada su u pitanju deca, makar bila i vaša, njih ćete da vakcinišete ili ćete u zatvor, jer deca nisu kriva što su im roditelji retardi i moraju biti zaštićena.

Da je bilo izbora nikad ne bismo iskorenili velike boginje, učestvujete u civilizovanom društvu i živite u kolektivu, a to ne donosi samo privilegije nego i obaveze. Vaš je problem što ste glupi i ludi, zbog toga ne treba da trpi društvo, kao i na primeru saobraćaja. Sa razlogom postoje pravila da bi se zaštitili oni oko vas, ima da ih poštujete.

Jos kazu da smo u nekom bolesnim strahu sada?

Od cega? Od koga?
Ja bih to voleo da znam...
Od izmišljenih stvari ste u paničnom i smrtnom strahu, od nekih otrova u vakcinama, od tragova kondenzacije iza aviona, od izmišljenih HAARPova koji prave zemljotrese i oluje, od mobilne mreže (prvo 3G pa 4G pa sada 5G), od gušter ljudi, od nekih nedefinisanih toksina za koje niko od vas nije sposoban da ih nabroji, od toga da ćete da padnete za ivice ravne zemlje itd itd...

Vi ste najuplašeniji ljudi koji postoje. Totalni paranoici.

Od izmišljenih stvari ste u paničnom i smrtnom strahu
Zasto bi se toga plasili?

od nekih otrova u vakcinama,
Zasto bi se toga plasili, kad nismo bili test subjekti?

od tragova kondenzacije iza aviona
Od kondenzacije iza aviona ne ostaju tragovi.

od izmišljenih HAARPova koji prave zemljotrese i oluje, od mobilne mreže (prvo 3G pa 4G pa sada 5G), od gušter ljudi, od nekih nedefinisanih toksina za koje niko od vas nije sposoban da ih nabroji, od toga da ćete da padnete za ivice ravne zemlje itd itd...

Vi ste najuplašeniji ljudi koji postoje. Totalni paranoici.
Iii, vratismo se na pocetak...
Generalizacija se nastavlja....
Kada se nema sta reci o temi, onda generalizuj sve, trpaj sve, pricaj za druge, guraj ih u neke izmisljene grupe, lazi, vredjaj, nazivaj, obelezavaj...

Kad se setim da ovo radi i dolazi od nekog ko misli da osoba sa stanjem cestih padanja u nesvest moze da radi kao med. sestra...

Uklapa se...

Poslednja izmena:
Pa?
Kako drugacije podeliti ljude na one koji nisu i na one koji jesi primili gensku terapiju?
Sta je tu generalizacija?

I sta lupas tom rukom, kao da si rekao nesto smisleno, a kamoli smesno? Bolje je usmeri na vrh svog tela, pa lupaj...
Pretvori ga genska terapija u Febu i Mstislava. I oni stalno lupaju rukom kada ne kazu nista smisleno i smesno...

U pravu je bio "Unckle Ted". Znao je kome se obraca i njihov jezik.

Šta misliš kako sam znao da te plaši kondenzacija iz aviona?

Zato što si upravo ti ovca slepcu, naivčina kojoj raznorazni prevaranti prodaju debilne pričice. Progutaš ih bez problema jer si spavao na časovima hemije, biologije i matematike (statistike) u osnovnoj, verovatno si išao i u srednju jer mora ali neku bravarsku, pa te današnji svet plaši, jer ne razumeš šta se događa oko tebe i zašto si luzer, a on ti ponudi jednostavne odgovore, jer komplikovane ne možeš da shvatiš, daleko su iznad tvojih kognitivnih sposobnosti.

Zato sada pun ponosa okačiš video nekog "konzervativni roker" idiota koji obučen u maskirno i sa značkama na zidu izigrava budalu na televiziji, jer to je tvoj nivo slepcu.

1753691090888.png

Poslednja izmena:
Šta misliš kako sam znao da te plaši kondenzacija iz aviona?
Nisi znao. Izmislio si. Generalizovao si.

Zato što si upravo ti ovca slepcu, naivčina kojoj raznorazni prevaranti prodaju debilne pričice. Progutaš ih bez problema jer si spavao na časovima hemije, biologije i matematike (statistike) u osnovnoj, verovatno si išao i u srednju jer mora ali neku bravarsku, pa te današnji svet plaši, jer ne razumeš šta se događa oko tebe i zašto si luzer, a on ti ponudi jednostavne odgovore, jer komplikovane ne možeš da shvatiš, daleko su iznad tvojih kognitivnih sposobnosti.
Misljenje nekoga ko misli da osoba sa stanjem cestih padanja u nesvest moze da radi kao med. sestra na hitnom prijemu pacijenata.

Zato sada pun ponosa okačiš video nekog "konzervativni roker" idiota koji obučen u maskirno i sa značkama na zidu izigrava budalu na televiziji, jer to je tvoj nivo slepcu.
Ujka Ted se ovakvima i obratio.

Nisi znao. Izmislio si. Generalizovao si.
i bio sam u pravu. Zašto?

Misljenje nekoga ko misli da osoba sa stanjem cestih padanja u nesvest moze da radi kao med. sestra na hitnom prijemu pacijenata.
I dalje nisi objasnio zašto ne bi mogla.

A znam da nećeš iskreno napisati koje obrazovanje imaš, jer znaš da sam i za to u pravu.

Ujka Ted se ovakvima i obratio.
Obratio se onima koji imaju mnogo više znanja i razuma od njega. Naravno da ih mrzi i vređa.

Wow vidi.
Neki tekst!
Neki tekst koji je bilo ko mogao da napise i da napise sta god je hteo.
Verovacu u to.
I ona medicinska sestra koja brine o pacijentima i odeljenju hitnog prijema stalno pada u nesvest, tako pise, znaci istina je!

I srecan on podeli ovo kao da se genetski tretirani ne zarazavaju non-stop.

I jos ne pise nesto normalno, kao "got the virus", "got covid", pise - "sickened by virus". Mora da zvuci, onako, strasno, uzasno, tragicno, da bi genetski tretirani poverovali i bili zgrozeni...

i bio sam u pravu.
Kako?
Ne znam, mozda zato sto ti govoris i za druge i mislis da su oni rekli i misle ono sto ti za njih kazes i mislis.
To je neki ozbiljni poremecaj.
I dalje nisi objasnio zašto ne bi mogla.
Zato sto bi neko takav stetio takvom okruzenju, predstavljao opasnost i ugrozavao pacijente, a ne doprinosio.
A znam da nećeš iskreno napisati koje obrazovanje imaš, jer znaš da sam i za to u pravu.
Za obrazovanje se brine neko ko je obrazovane i strucne vredjao, nazivao, diskreditovao... Bože Gospode...
Obratio se onima koji imaju mnogo više znanja i razuma od njega. Naravno da ih mrzi i vređa.
Ko mu prica za vredjanje i mrzenje... ...i svi Sveci...

Poslednja izmena:
Kako?

Ne znam, mozda zato sto ti govoris i za druge i mislis da su oni rekli i misle ono sto ti za njih kazes i mislis.
To je neki ozbiljni poremecaj.
Kako sam znao da se baš ti plašiš vodene pare na nebu?
Kako to da sam bio u pravu kad navodno pogrešno generalizujem?
Kako sam znao i da si lično ti neobrazovan?

Zato sto bi neko takav stetio takvom okruzenju, predstavljao opasnost i ugrozavao pacijente, a ne doprinosio.
Glupost. Netačno. Njen posao ne zahteva da se povređuje dok leči pacijente.
Daj mi pravilnik bilo kog zdravstva na svetu gde je to stanje diskvalifikuje da bude sestra.
Znamo i ja i ti da nemaš, dakle opet sam te javno isprašio.

Za obrazovanje se brine neko ko je obrazovane i strucne vredjao, nazivao, diskreditovao... Bože Gospode...
Nema tih obrazovanih i stručnih koji su protiv vakcina, imaš neke sa nekim titulama ali oni su se odmetnuli od nauke i struke i prešli na mlaćenje para prodajom zmijskih ulja slaboumnima. Niko od njih nema ozbiljnu naučnu studiju kojom bi dokazali svoje tvrdnje, ni ne pokušavaju da to urade, mnogo je lakše lagati po internetima i mlatiti pare na "specijalno prilagođenim" suplementima, detoks bućkurišima i zmijskom ulju.

Wow vidi.
Neki tekst!
Neki tekst koji je bilo ko mogao da napise i da napise sta god je hteo.
Verovacu u to.
Naravno da nećeš verovati slepcu, to bi ti narušilo religiozna uverenja.

Nema veze što je u pitanju Associated Press, kada bi bio neki vaccines-kill.com sajt ekspresno bi poverovao.

Nećeš poverovati ni kada vidiš njega lično kako to izgovara, jer "to nije moguće, mora da je fejk", kako je moguće da se ta budala koja je vređala ljude koji su primili vakcinu razbolela upravo od toga od čega ta vakcina štiti, još je žešće nahebao od tog nepostojećeg virusa?

Nema veze što nećeš poverovati, ja ću ipak okačiti video i dodati suzicu sa tvojim imenom, opet si isprašen.
Prelako je, nisi mi dorastao.

Kako sam znao da se baš ti plašiš vodene pare na nebu?
Ne plasim se,
Kako to da sam bio u pravu kad navodno pogrešno generalizujem?
Nema ispravne ili pogresne generalizacije.
Generalizacija je generalizacija.
Kako sam znao i da si lično ti neobrazovan?
To cak nije ni bitno kada obrazovanje pominje neko ko vredja, omalovazava i diskredituje strucne i obrazovane.
Glupost. Netačno.
Misljenje nekoga ko misli da osoba sa stanjem cestih padanja u nesvest moze da radi i brine o pacijentima sa teskim traumama.
Njen posao ne zahteva da se povređuje dok leči pacijente.
Hahahahaha. Bože Gospode...
Daj mi pravilnik bilo kog zdravstva na svetu gde je to stanje diskvalifikuje da bude sestra.
Nema ga. To je toliko jasno i ocigledno da nije potrebno da se takva nemoguca ludost pismeno istakne negde.
Znamo i ja i ti da nemaš,
Ne mozes da imas nesto sto ne postoji.
dakle opet sam te javno isprašio.
Kako opet kada se ni sada, a ni prvi put, nije dogodio?!
Nema tih obrazovanih i stručnih koji su protiv vakcina, imaš neke sa nekim titulama ali oni su se odmetnuli od nauke i struke i prešli na mlaćenje para prodajom zmijskih ulja slaboumnima. Niko od njih nema ozbiljnu naučnu studiju kojom bi dokazali svoje tvrdnje, ni ne pokušavaju da to urade, mnogo je lakše lagati po internetima i mlatiti pare na "specijalno prilagođenim" suplementima, detoks bućkurišima i zmijskom ulju.
Kao sto rekoh - "vredja, omalovazava i diskredituje strucne i obrazovane."
Naravno da nećeš verovati
Verovati u sta?
Niko nikada i nigde nije rekao da ne mozes da dobijes Covid...
to bi ti narušilo religiozna uverenja.
Koja religijska uverenja?
Nema veze što je u pitanju Associated Press
Naravno da nema.
kada bi bio neki vaccines-kill.com sajt ekspresno bi poverovao.
Poverovao u sta?
Nećeš poverovati ni kada vidiš njega lično kako to izgovara,
Niko, nikada i nigde nije rekao da ne mozes da dobijes virus.
kako je moguće da se ta budala koja je vređala ljude koji su primili vakcinu razbolela upravo od toga
Sto ne bi bilo moguce?
Malo manje je moguce da ga dobiju ljudi koji su se vakcinisali vise puta da ga ne bi dobili. Pa su ga, ipak, dobijali non-stop, vise puta.
još je žešće nahebao od tog nepostojećeg virusa?
Nije.
Kada i gde je rekao da je nepostojeci virus?
Po cemu se simptomi Covid virusa, razlikuju od simptoma virusa sezonskog gripa?
opet si isprašen.
Kako opet kada se ni prvi put nije desio?!
Prelako je, nisi mi dorastao.
Naravno.
Mora da je lako kada govoris i za druge, izmisljas misljenja drugih, guras u nekakve grupe, generalizujes, lazes, vredjas i izmisljas.
Tome nisam dorastao.

Back