Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.373
Glupost.Ovo nije za Muada.
nego drugima nek se zamisle i zarove u istrazivanje.
Nikad ni za jednu nisu uradili poredjenje sa onima koji nisu primili (sto su po regulativi i zakonu morali).
Još jedna glupost, daj dokaze, ali naučne a ne jutub.Ovih dana je bilo za DTaP da su znali vezu sa autismom pre 25 godina i ulepsali tako sto su izbrisali stariju decu.
Pretpostavljam da si mislio hpv a ne gpv, opet, ovde pokazuješ neznanje. Niko ti ne može garantovati da nećeš dobiti neki rak, možeš sprečiti da se dete zarazi glavnim uzročnikom raka i pokriješ 97+% uzroka, ali nikad neće biti 100% zaštite od raka.gpv prema njihovim vlastitim papirima ne garantuje zastitu od raka, procitajte njihov insert. Najbeskorisnija sa cancer promotig sastojcima.
Nemaš ni znanje da se time baviš, kao što ga nemaju ni oni kojima veruješ.U biti me i ne interesuje da mi neko dokazuje kako su vakcine dobre a ja sad treba tu nesto da dokazujem suprotno. Ima ljudi kojima je to posao.
Očigledno je da ne znaš ništa ni o autizmu, sve je to dobro poznato i istraženo, ključ je u tome da autizam nije jedna bolest (nije ni klasična bolest) nego skup neuroloških stanja pod jedinstvenim imenom.Nego interesantno slomise se dokazujuci kako nije autisam od inekcija. Zapitajte se sto se ta vajna "nauka" pharma industrije ne bavi OD CEGA jeste autisam?
Napredak dijagnostike i proširenje nekada vrlo uske definicije. Ne očekujem da razumeš.Sto se ne bave kad bi mozda vakcina bila najprofitabilnija na svetu, u americi u nekim sredinama dostize 1/17 dece? Sta se to promenilo 80/90? Sto su sada skole pune dece sa neuroloskim problemima?
Ne laži.Sto odjednom ne mogu prebrojati osobe iz moje sredine koje su umrle sa glaukomom, najagresivnijeg mozga, ukljucujuci decu 8,10 i18 godina?
Ne lupaj.Hoce ljudi da ih inekcije stite od strasnih zauski i jos strasnijeg gripa a ne pitataju se sto sve vise ljudi bolesno od mnogo ozbiljnijih pa i smrtonosnijih bolesti koje se ocito mogu spreciti.