Колико сте бустера добили?

Ovo nije za Muada.
nego drugima nek se zamisle i zarove u istrazivanje.
Nikad ni za jednu nisu uradili poredjenje sa onima koji nisu primili (sto su po regulativi i zakonu morali).
Glupost.

Ovih dana je bilo za DTaP da su znali vezu sa autismom pre 25 godina i ulepsali tako sto su izbrisali stariju decu.
Još jedna glupost, daj dokaze, ali naučne a ne jutub.

gpv prema njihovim vlastitim papirima ne garantuje zastitu od raka, procitajte njihov insert. Najbeskorisnija sa cancer promotig sastojcima.
Pretpostavljam da si mislio hpv a ne gpv, opet, ovde pokazuješ neznanje. Niko ti ne može garantovati da nećeš dobiti neki rak, možeš sprečiti da se dete zarazi glavnim uzročnikom raka i pokriješ 97+% uzroka, ali nikad neće biti 100% zaštite od raka.
U biti me i ne interesuje da mi neko dokazuje kako su vakcine dobre a ja sad treba tu nesto da dokazujem suprotno. Ima ljudi kojima je to posao.
Nemaš ni znanje da se time baviš, kao što ga nemaju ni oni kojima veruješ.

Nego interesantno slomise se dokazujuci kako nije autisam od inekcija. Zapitajte se sto se ta vajna "nauka" pharma industrije ne bavi OD CEGA jeste autisam?
Očigledno je da ne znaš ništa ni o autizmu, sve je to dobro poznato i istraženo, ključ je u tome da autizam nije jedna bolest (nije ni klasična bolest) nego skup neuroloških stanja pod jedinstvenim imenom.

Sto se ne bave kad bi mozda vakcina bila najprofitabilnija na svetu, u americi u nekim sredinama dostize 1/17 dece? Sta se to promenilo 80/90? Sto su sada skole pune dece sa neuroloskim problemima?
Napredak dijagnostike i proširenje nekada vrlo uske definicije. Ne očekujem da razumeš.

Sto odjednom ne mogu prebrojati osobe iz moje sredine koje su umrle sa glaukomom, najagresivnijeg mozga, ukljucujuci decu 8,10 i18 godina?
Ne laži.

Hoce ljudi da ih inekcije stite od strasnih zauski i jos strasnijeg gripa a ne pitataju se sto sve vise ljudi bolesno od mnogo ozbiljnijih pa i smrtonosnijih bolesti koje se ocito mogu spreciti.
Ne lupaj.

I dalje se trudis da demantujes mene i da me omalovazavas, a sve sto radis je da mases svojom arogancijom.
Demantuj ne mene nego njihove papire i istrazivace. Kad ces to da uradis ili ces samo da se cerekas?

Nisam se obracao tebi jer ti nisi ni odgovorio na ono sto pitam
Hajde gde su vam one 100% efektivna dokazi?
Gde su ti dokazi o svim fazama testiranja i da su bila uspesna?
Gde su ti dokazi da stiti i sprecava transmisiju?
Kad ces da nam prezentujes nesto o toj ozbiljnoj nauci i konacno se izjasnis koji su to naucnici i studije kojima ti verujes?

Hoces da ti izlistam sta je u hpv? Jesi ikad procitao o posledicama (njihovi papiri i databases) ili ces sad da trcis da mene demantujes?
Jedino sto znas da me ismejavas za typing error.
Svi naucnici na svetu su veoma zainteresovani za tvoj rad. Sto nisi u toj struci kad si tako pametan?

Bezosecajni pricku.
Jedno od dece je od kolege necak (umro u roku dva meseca), drugo rodjak, trece isto znam.

Poslednja izmena od moderatora:
I dalje se trudis da demantujes mene i da me omalovazavas, a sve sto radis je da mases svojom arogancijom.
Demantuj ne mene nego njihove papire i istrazivace. Kad ces to da uradis ili ces samo da se cerekas?
Kad ćeš ti (ili bilo koji tvoj antivaks kompanjon) da izneseš neki ozbiljan dokaz pa da o njemu diskutujemo? Sve što radite je da arogantno pišete nebuloze kao da su činjenice, nemam ja šta tu da debankujem sem da napišem da su to obične gluposti.

Na tebi je da argumentuješ svoje tvrdnje, nije na meni da dokazujem da nisu tačne.

Poslednja izmena od moderatora:
mislio sam da vredis,
ne trudi se vise, ides na ignor sa ostalim trolovi
Opet bežanija, ovako izgleda kad antivakser pročita moj post u kome mu tražim argumente :mrgreen:
Friends Reaction GIF

Gde su ti dokazi o svim fazama testiranja i da su bila uspesna?
Gde su ti dokazi da stiti i sprecava transmisiju?
Meni cak ni ne treba nista zvanicno, oficijalno, dokumentovani dokazi...

Ja bih bio zadovoljan i kada bi genetski modifikovan organizam mogao da kaze, preprica, svojim recima, kako je dokazana sigurnost i efikasnost u tako kratkom roku? A pogotovo kako je dokazana bezbednost upotrebe na trudnicama, zbog koga se kazan u Paklu vec krcka za sve one koji su sprovodili to testiranje.

Ali, kako je genetski modifikovan organizam vec pokazao da mu je dovoljno da vidi neki napisani tekst, iako na njemu pise da je neko radio kao medicinska sestra sa stanjem cestih padanja u nesvest, nije ni pomislio ni posumnjao u napisano sto vidi, poverovao je u takvu apsolutnu nemogucnost, smejuci se drugima, vredjajuci ih i nazivajuci retardima.
Ne ocekujem vise ni toliko.

A nastavljena generalizacija je sada, nadam se, dostigla svoj vrhunac sa nazivanjem nekoga - ubicama dece...

Aaahhh, zakasnih....

A taman htedoh reci:

- Aaaa, ne moze to, YouTube, YouTube.
- Sta ima veze sto je YouTube, valjda se gleda i slusa i bitno je ono sta osoba na videu kaze, a ne gde je video?!"
- YouTube, YouTube.
- I kako je dokazana efikasnost necega od pre decenija, dokaz i za ovu gensku terapiju, samo zato sto se isto nazivaju?!

- Vakcina, Vakcina
- Generalizacija?!
- Vakcina, vakcina
- ...

Prestize me gensko modifikovani organizam...

A koliki je stepen nesvesnosti i bezobrazluka genetski modifikovanog organizma, pokazuje ovo...
https://www.cdc.gov/covid/vaccines/pregnant-or-breastfeeding.html
...ponudjeno kao "kako je dokazivano i dokazana bezbednost upotrebe na trudnicama", gde nema niti jedno slovce o tome kako je dokazivano i dokazano...
Potpuno odsustvo svesti i razuma... Nadam se da je to posledica genske modifikacije, da nije neko zaista bio takav i pre...

Nije ni cudo sto ne moze da kaze i preprica sopstvenim recima. Niti je video i procitao, niti su mu rekli kako...

Ali sta drugo ocekivati od genetski modifikovanog organizma koji moze da procita da neko i inace ima cesta padanja u nesvest, i da to proguta, istakne i ponavlja, iako se radi o apsolutnoj nemogucnosti i vidi se sopstvenim ocima da nije tako...

Poslednja izmena:
Kada bi antivaksersko mentalno oštećeni organizam imao sposobnosti da isprati moje linkove bio bi sposoban da nađe masivnu metaanalizu naučnih studija koje se bave efikasnošću i bezbednošću kovid vakcina kod trudnica:
1000007115.jpg

Ali naravno, ovo je kokoška-jaje problem, iliti meksički standoff: kada bi imao dovoljno mozga i mentalne dubine da to uradi, ne bi bio antivakser :mrgreen:

Sta uradi genska modifikacija i strah od spoznaje da si, potencijalno, u problemu... Sve ti smesno i na sve se cerekas...

Kao sto rekoh u onom mom "dijalogu"
- I kako je dokazana efikasnost necega od pre decenija, dokaz i za ovu gensku terapiju, samo zato sto se isto nazivaju?!

...kao "dokaz" se uzimaju rezultati necega drugog od ranije, pa se na osnovu toga zakljucuje da ce biti isto i za ovu...
Gde opet nigde nema nacina, postupka, koraka, procesa, proteklog vremena, kako je dokazivalo...

Sta drugo ocekivati od genetski modifikovanog organizma, koji procita da neko cesto pada u nesvest, istice to, iako sopstvenim ocima vidi da nije i ne moze biti tako, nego da se ovako hvata za... prazno... nista...

Uz, naravno, konstantno nazivanje nekoga necim sto nije, nicim to pokazao i citirao, a pricajem umesto drugog i sta je taj drugi mislio i govorio...iako nije...

Poslednja izmena:
Daš mu metaanalizu 23 studije sa preko 100.000 kovid vakcinisanih trudnica i on to izignoriše i nastavi dalje... zato se sa teroristima vođenim religijskom dogmom ne pregovara.

Imaš nauku, imaš zakon koji je podržava i sprovedeš ga, pa nek vrište koliko im volja i nek se pozivsju na jutub klipove sa dramatičnim naslovima do prekosutra, zakon ima da poštuju.

100 000 testiranih trudnica, a od pojave virusa do pojave "vakcine" je proslo koliko...? Manje od 2 godine? 24 meseca?
Koliko ono bese meseci traje trudnoca? 9 bese?
I u tom roku je i sprovedena vakcinacija....pardon...testiranje, i uocene posledice i doneseni zaključci i po trudnicu i po plod...
Efikasna i pouzdana neka test faza...
Verovatno pitase i novorodjenu bebu od par dana, da li je sve OK? Potvrdila beba i potpisala se na svoju izjavu,,,

Valjda su gledali samo da se testirana ne srusi odmah po primanju "vakcine" kao ona nesrecnica, i da onda mogu da kazu i proglase to kao sigurno i efikasno...

A trudnice bi trebalo da izbegavaju cak i odlazak kod zubara i tretmane kod njega, tokom trudnoce, i da sve sto imaju kod njega obave pre ili tokom ranih faza trudnoce. A ovi spricali trudnice neproverenim eksperimentalnim sredstvom, tokom i za vreme svih stadijuma trudnoce...

Bože me sacuvaj i sakloni...
Neka kazan u Paklu bude velik i zagrejan za ovakve koji dolaze...

Poslednja izmena:
100 000 testiranih trudnica, a od pojave virusa do pojave "vakcine" je proslo koliko...? Manje od 2 godine? 24 meseca?
Koliko ono bese meseci traje trudnoca? 9 bese?
I u tom roku je i sprovedena vakcinacija....pardon...testiranje, i uocene posledice i doneseni zaključci i po trudnicu i po plod...
Efikasna i pouzdana neka test faza...
Verovatno pitase i novorodjenu bebu od par dana, da li je sve OK? Potvrdila beba i potpisala se na svoju izjavu,,,
Jesi pročitao metaanalizu i ispratio studije na kojima se bazira, sve tamo piše?

Ја фајзеру све вјерујем. Спасили су толики народ премда су прије тога били компанија са највећом казном за превару. Да, варали су прије али су се овијем искупили!

Живела струка, масовно убиство и још масовнији профит!

Vakcine nisu zajebancija već ozbiljna nauka koja je spasila desetine miliona života.

Lično moje dete je rak dobilo pre prve vakcine, medicinom je spašeno i nakon toga je primilo sve vakcine pa i hpv pre nekoliko meseci. Eno je živa, zdrava i napredna, na Vidovdan osvojila odbojkaški turnir kao kapiten ekipe.

Ne lupaj, gde izbroja 80? Ajde kreni da nabrajaš.
Драго ми је да то чујем.
Вјера у било коју струку не ваља ако је превише, ако се служи преварама и лажима. Каква је то струка кад се људима пријети ако поставе питање?

Ваљано питање је основа било које струке и науке (осим код вас ђе се не смије питати, људима се пријети, нападају се, забрањују, цензуришу, приморавају итд.).
Ваша вјера је совјетског типа ђе су милиони платили главом такво исто лудило.

Biti pitan da li sam nesto procitao, od strane nekoga ko je procitao da "i inace pada u nesvest", poverovao, progutao i to ponavljao kao objasnjenje za razlog dogadjaja, iako se i vidi, a i apsolutno je nemoguce, za jednu med. sestru, da nije tako....
Nebuloz vece odavno prevazisle sve granice...

Hej, eto ga onaj prvi, meni najbolji, skec, koji nisam pronasao zasebno...
Koji upravo govori o ovoj dilemi:
Kako to primis "vakcinu" da se zastitis, ali moraju i svi drugi da prime, jer ugrozavaju tebe koji si primio "vakcinu" da bi bio zasticen?

Драго ми је да то чујем.
Вјера у било коју струку не ваља ако је превише, ако се служи преварама и лажима. Каква је то струка кад се људима пријети ако поставе питање?

Ваљано питање је основа било које струке и науке (осим код вас ђе се не смије питати, људима се пријети, нападају се, забрањују, цензуришу, приморавају итд.).
Ваша вјера је совјетског типа ђе су милиони платили главом такво исто лудило.
Nema problema da se nešto pita ako se pita u dobroj nameri i bude se spreman da se odgovor prihvati, uz eventualno drugo mišljenje.

Nažalost, moje iskustvo govori da te dobre namere i iskrene zabrinutosti nema. Postoje dogmatska, religijska uverenja i pitanja se postavljaju ne da bi se nešto naučilo nego sa zadnjom namerom.

Šta misliš, da li sam ja bio spreman da svoje dete, lečeno od raka, tek tako vakcinišem? Da nisam okrenuo svaki kamen i konsultovao više lekara, da nisam debelo proverio ono što su mi rekli i tek onda odabrao najbolje za svoje dete? Ja takve ljude ne vidim po forumima, vidim propovednike koji nemaju lični ulog i rade propagandu sa predrasudom koju je nemoguće promeniti. Ako se ne slažem s njim, onda sam plaćenik, soroševac i šta još ne.

Kakav zaokret...
Od vredjanja, nazivanja, govorenja i za drugog i sta drugi misli, smestanja drugog u grupu koja odgovara mantri, ali ne odgovara stvarnosti, diskreditovanja struckih i obrazovanih lica, najcitiranijeg naucnika zemlje, dobitnika pola miliona eura naucnih fondova Evrope za naucna istrazivanja...
Nazivati takve Cacijima, dok se takvi sude i spore sa rezimom i vode sudske sporove protiv rezima...

A braniti placenog kanalizacijskog stakora, koji je ponovo izmileo, sada protiv blokadera, na strani rezima i Cacija...
Ali on nije Caci... Nije ni kanalizacioni stakor... On je "vakcinisan".

Kako se kaze ono? "Pretpostavka je majka svih zajeba"... svađa, nesporazuma, nejasnoća i pogrešnih shvatanja.
Evo... Knjiski primer ovoga.

Back