Колико сте бустера добили?

Jeste, ubile me vakcine još pre 4 godina :hahaha:
1750452813263.jpeg

Kanalizacijski stakor ovde pominje odgovornost i preuzimanje odgovornosti ljudi koji ne zele da budu zigosani zigom zveri i drugima savetuju isto, u svojoj napamet naucenoj pricici i agendi...

...a upravo je Phizer taj koji ne preuzima odgovornost i prebacuje je na same pacijente, ogradjujuci se od bilo kakve odgovornosti i isticuci da je odgovornost na samom pacijentu, koji je, eto, "dobrovoljno" pristao da bude zigosan zigom zveri...

Kanalizacijski stakor ovde pominje odgovornost i preuzimanje odgovornosti ljudi koji ne zele da budu zigosani zigom zveri i drugima savetuju isto, u svojoj napamet naucenoj pricici i agendi...

...a upravo je Phizer taj koji ne preuzima odgovornost i prebacuje je na same pacijente, ogradjujuci se od bilo kakve odgovornosti i isticuci da je odgovornost na samom pacijentu, koji je, eto, "dobrovoljno" pristao da bude zigosan zigom zveri...
зашто би фајзер преузео одговорност ако су глупаци брез проблема ишли да им се убризга ко зна шта у организам?
у најбољем случају, непровјерена и опасна по жива бића "технологија"

Upravo to.
Niti pruza garancije, niti preuzima odgovornost, ali onaj kanalizacijski stakor je tako naucio napamet, isto kao i one mantre, agende u pricici - "nauka", "vakcine", generalizacije... pa pominje i trazi odgovornost, a pritom je nije dobio od onih koje podrzava i gleda kao ispravne...
Ali dobro, on je placen i podplacen za te svoje nebuloze, pa je razumljivije.

Treba procitati i komentare na tom videu! Obavezno!

Upravo to.
Niti pruza garancije, niti preuzima odgovornost, ali onaj kanalizacijski stakor je tako naucio napamet,
Aj ponovi to štakor još jedno 300 puta, da nas ubediš

isto kao i one mantre, agende u pricici - "nauka", "vakcine", generalizacije... pa pominje i trazi odgovornost, a pritom je nije dobio od onih koje podrzava i gleda kao ispravne...
Ali dobro, on je placen i podplacen za te svoje nebuloze, pa je razumljivije.
Naravno da jeste plaćen, jer kako drugačije može da se ne slaže s tobom i tvojim religijskim uverenjima?

Treba procitati i komentare na tom videu! Obavezno!
To bre, komentari na videu su pravi izvor istine :rotf:

Kao i za sve u vezi ovoga, mora da se izmislja i laze, kako bi se uklopilo u pricicu i agendu, kako je neko priklonjen vlasti, rezimu ili nekoj grupi, pa radi to sto radi, zato sto je priklonjen nekoj strani, a ne zbog svoje strucnosti, znanja i obrazovanja.
Pa tako i kanalizacijski stakor, pokusava da je ugura profesorku doktorku u kalup pripadnosti nekoj stranci, nemajuci pojma o stvarnom stanju stvari...
"Ne, uopste nisam iz Nestoroviceve stranke, nisam pripadnik ni jedne stranke, ne, ne ne, nestranacka licnost, ali sam podrzala patriotsku opciju, kao intelektualac, ali nikada nisam bila... Dveri, ali nisam clan stranke, vec sam patriota i suverenista i podrzavam sve sto je protiv globalizma, a za interes pojedinca i gradjana Srbije, za Srbiju kao suverenu drzavu i za gradjane koji imaju prava da odlucuju..."

Poslednja izmena:
струка тврди да имуни систем не постоји, а ако и постоји онда не ваља ништа
без убризгавања отрова у крвоток не може се преживити и нема живота
срећа па имамо доктора гејтса и остале стручњаке струке који не раде ништа у животу него спашавају глупаке

без убризгавања отрова у крвоток не може се преживити и нема живота
срећа па имамо доктора гејтса и остале стручњаке струке који не раде ништа у животу него спашавају глупаке
Ne lupaj, nauka sve lepo objašnjava i dokazuje, a istorija nas uči da zarazne bolesti ne prolaze same od sebe i smrtnost se poboljšanjem kvaliteta života i napretkom medicine smanjuje, ali zavisno od bolesti i nikad na nulu.

Jel ti veruješ svom savršenom imunom sistemu, dobroj ishrani i čistoj vodi dovoljno da dopustiš da te sad neko zarazi Marburgom, sidom, Ebolom ili makar hepatitisom?

Ja sam se vakcinisala ruskom vakcinom jer mi je ćerka, farmaceut i hemičar a i sestrić, dr hemije rekao da je sastav te vakcine najbolji za moj organizam. I buster dozu sam primila. Hvala Bogu, još uvek imam srce ;)
То је преко везе. Имала си среће. Руска вакцина физички и није била дуго доступна. Имали су мало и чували за трећу дозу

Ne lupaj, nauka sve lepo objašnjava i dokazuje, a istorija nas uči da zarazne bolesti ne prolaze same od sebe i smrtnost se poboljšanjem kvaliteta života i napretkom medicine smanjuje, ali zavisno od bolesti i nikad na nulu.

Jel ti veruješ svom savršenom imunom sistemu, dobroj ishrani i čistoj vodi dovoljno da dopustiš da te sad neko zarazi Marburgom, sidom, Ebolom ili makar hepatitisom?
Моји бабе и ђедови су живили по 90 година а нико ништа од тих гвана није примао. Живили су на своме имању, здраво се хранили и живили здрав људски живот. Ђед ми је био рањен у ДСР пола стомака су му извадили. Неким чудом свашта су преживили без др. Гејтса и "вакцина".

Живи здраво и не бој се. У томе је тајна. Наравно да нема гаранције 100 посто из овога или онога разлога. Али то је то. Само ви трпајте шаком љекове и убризгавајте свакакве отрове немам ништа против. Против сам тога да то намећете другима!

Моји бабе и ђедови су живили по 90 година а нико ништа од тих гвана није примао. Живили су на своме имању, здраво се хранили и живили здрав људски живот. Ђед ми је био рањен у ДСР пола стомака су му извадили. Неким чудом свашта су преживили без др. Гејтса и "вакцина".

Живи здраво и не бој се. У томе је тајна. Наравно да нема гаранције 100 посто из овога или онога разлога. Али то је то. Само ви трпајте шаком љекове и убризгавајте свакакве отрове немам ништа против. Против сам тога да то намећете другима!
Koliko braće i sestara su imali a koliko ih je doživelo odraslo doba?

Au, koji strah, frka i panika... Menja svest kompletno...
Nastavilo se, i pojacalo, laganje i izmisljanje, govorenje i za drugog i "sta drugi misli"... Steta sto na Forumu ne postoji neka opcija citiranja, pa da to mogu i da pokazu... Svi bi poverovali, a ne samo Ptica Ponovo...

Sarlatanka na strani rezima, SNSovka i cacijevka, koja, nekako, ima pravno sukobljavanje sa rezimom...
"Da, oni sada smatraju, da, da, ovo o cemu ja govorim, ide na ruku rezimu, ali to apsolutno nije tacno. Ja protiv ovog rezima vodim 5 sudskih sporova."

Au, koja nesvesnost...
Onaj podeli vest koju je neki medij samo PRENEO, diskredituje je zbog toga ko je samo PRENEO, dobije podrsku za to, a celo vreme onaj ko je to rekao i ko je izvor te vesti je Vlada Slovacke i rezultati istrazivanja Vlade Slovacko.
Kao da izmisljanje, laganje, govorenje umesto drugih, omalovazavanje, vredjanje i diskreditovanje strucnih, obrazovanih ljudi, vec nije bilo dovoljno...
Potpuna, potpuna promena sveti.

Vreme je da se tretiraju kako su pokazali da i zasluzuju - ismevati.

Au, koja nesvesnost...
Onaj podeli vest koju je neki medij samo PRENEO, diskredituje je zbog toga ko je samo PRENEO, dobije podrsku za to, a celo vreme onaj ko je to rekao i ko je izvor te vesti je Vlada Slovacke i rezultati istrazivanja Vlade Slovacko.
Kao da izmisljanje, laganje, govorenje umesto drugih, omalovazavanje, vredjanje i diskreditovanje strucnih, obrazovanih ljudi, vec nije bilo dovoljno...
Potpuna, potpuna promena sveti.
Evo tebi pametnjakoviću link na tu vest: https://makismd.substack.com/p/breaking-news-slovakia-government

Sad mi odgovori na neka pitanja:

- koji je originalni izvor vesti?

- da li ima ikakav link ili referencu na slovačku vladu ili to istraživanje koju je moguće ispratiti da bi se dalje informisao?

- vest je datirana na 14.03.2025, a lik obećava da će dostaviti sve vladi do kraja marta, možeš li mi, kao vrstan istraživač, dati neku informaciju od "zemljotresu" koji je izazvalo ovo saznanje? Evo već je prošlo više od 3 meseca.

- jesi li svestan koliko glupo i jadno zvuči naslov "People who took COVID-19 Vaccines are "Genetically modified organisms""?

Poslednje, pa i pretposlednje pitanje, je retoričko, zanima me tvoj odgovor na prva dva.

Poslednja izmena:
Sta strah moze da uradi...
Od nekoga ko je govorio i u tudje ime i o tudjem misljenju, lagao, izmisljao, vredjao, diskreditovao, nazivao...sada bi da prica i postavlja pitanja...
Mozda bude prilike. Sad mi je do malo zabave.

Genetski Modifikovani Organizam, nego sta.
Tako radi ta genska terapija, nista to nije skrivano i nepoznato. Moze da ti se nesvidja takvo nazivanje koliko hoces, ali je tako...

Meni se, naprimer, izraz za mene, bas, svidja! Čistokrvan. PureBlooded. Bas mi je, nekako, epski, mitoloski.
A bicemo i trazeni:
535d4f02-002c-4324-b5f0-90a1129ee104_source-aspect-ratio_default_0.jpg

Poslednja izmena:

Back