Koliko smo iskreni na forumu ?

Ko je koliko iskren

• Iskren 100 %

glasova: 51 71,8%
  • lazem kad moram

glasova: 5 7,0%
  • uvek kad je u mom interesu

glasova: 2 2,8%
  • lazem cim zinem

glasova: 11 15,5%
  • samo kad me napadaju nisam iskren

glasova: 2 2,8%

• Ukupno glasova
    71
  • Anketa je zatvorena .
Opa! Udarile patrijotkinje jedna na drugu.:eek:
'ajde lepo da vas vidim slozne i zagraljene,i onako ste pukli skroz jos treba i medjusobno da se svadjate.Sramota.:thumbdown:

:hahaha:

Niti sam "patriJotkinja", niti sam "pukla"...!
Samo pokusavam da budem iskrena, kao sto i kaze ova tema.
Ne svrstavam se ni u kakve "kategorije", za razliku od tebe, pa ne bi bilo lose da razmislis pre nego sto napises neki post da li si sasvim nepristrasan, i postoji li i kod tebe neka "sramota" mozda...?
Uostalom, pravo je svakog da nekog ignorise, ma u koju "kategoriju" on spadao...:cool:
A postoje i privremena ignorisanja...:)

Као мод немам ту фамозну опцију игнор, али кад неког ставим у срцу на игнор, та-тај, за мене више не постоји,
ма колико млатарао ручицама, кезио се, плазио, урлао и псовао предамном.

Ставим тачку и крај.

Као што не напуштам театрално овај форум по 100 пута као неки, да би се онда прво покуњено вратила, па затим
кренула прво срамежљиво, а затим и агресивно, да би се на крају све завршило хистеричном еуфоријом...

Ту сам већ три и по године и остајем ту, а многима који су били охоли и пуни себе, видела сам леђа, јер како се
каже - тиха вода брег рони, а бујице дођу и прођу....

...истина, оставе ђубре, талог и муљ за собом...

Ja nikog ne stavljam doveka na IGNORE, ovde sam kad imam uslova i ni jedan drugi forum aktivno ne posecujem.
A koliko cu biti, ne znam ni sama, jer ne zavisi od mene, vec od "tehnickih" uslova.
U svakom slucaju, dok bude bilo dobrih ljudi, rado cu posecivati ovaj forum.
Sada ionako "idem" za nekoliko dana, a nadam se da nisam mnogo dosadila ovih mesec dana, a ako jesam, mogu samo da se izvinim i da konstatujem: koliko ljudi, toliko cudi.
Veoma sam tolerantna i nikom ne pamtim za zlo, cak ni onima koji su mi velike uvrede naneli (svesno ili nesvesno).
Ne znam za ohole i pune sebe, jer se ne bavim time, a mozda je razlog jer nisam dovoljno dugo na forumu, pa ne zapazam dobro.
Bez obzira na to ko je kakav, najvise bih volela da se svi ljudi razumeju i ne spore oko glupih ideja. Ali, to je ocigledno neostvariv san.
Jedino sto i u zivotu, i ovde, na forumu, ne mogu da shvatim, to je zasto me neko mrzi kad mu nista nazao nisam ucinila...Ili mozda jesam, a nemam dovoljno samokriticnosti...?
No, ko god bio kakav, postujem svacije pravo na sopstveni integritet, odluke i licnost...I to iskreno.

Ja nikog ne stavljam doveka na IGNORE, ovde sam kad imam uslova i ni jedan drugi forum aktivno ne posecujem.
A koliko cu biti, ne znam ni sama, jer ne zavisi od mene, vec od "tehnickih" uslova.
U svakom slucaju, dok bude bilo dobrih ljudi, rado cu posecivati ovaj forum.
Sada ionako "idem" za nekoliko dana, a nadam se da nisam mnogo dosadila ovih mesec dana, a ako jesam, mogu samo da se izvinim i da konstatujem: koliko ljudi, toliko cudi.
Veoma sam tolerantna i nikom ne pamtim za zlo, cak ni onima koji su mi velike uvrede naneli (svesno ili nesvesno).
Ne znam za ohole i pune sebe, jer se ne bavim time, a mozda je razlog jer nisam dovoljno dugo na forumu, pa ne zapazam dobro.
Bez obzira na to ko je kakav, najvise bih volela da se svi ljudi razumeju i ne spore oko glupih ideja. Ali, to je ocigledno neostvariv san.
Jedino sto i u zivotu, i ovde, na forumu, ne mogu da shvatim, to je zasto me neko mrzi kad mu nista nazao nisam ucinila...Ili mozda jesam, a nemam dovoljno samokriticnosti...?
No, ko god bio kakav, postujem svacije pravo na sopstveni integritet, odluke i licnost...I to iskreno.

aj ne zla :mrgreen:

Lažem čim zinem ...
a234.gif

Као што не напуштам театрално овај форум по 100 пута као неки, да би се онда прво покуњено вратила, па затим
кренула прво срамежљиво, а затим и агресивно, да би се на крају све завршило хистеричном еуфоријом...

Ту сам већ три и по године и остајем ту, а многима који су били охоли и пуни себе, видела сам леђа, јер како се
каже - тиха вода брег рони, а бујице дођу и прођу....

...истина, оставе ђубре, талог и муљ за собом...

samo si zaboravila sve ovo da napišeš u prvom licu jednine:mrgreen:
kako si se lepo opisala ne mogfu da verujem:hahaha::hahaha:

al ajd dobro ja se nadam ovom: :arrow:
Као мод немам ту фамозну опцију игнор, али кад неког ставим у срцу на игнор, та-тај, за мене више не постоји,
ма колико млатарао ручицама, кезио се, плазио, урлао и псовао предамном.

Ставим тачку и крај.

niko srećniji od mene kad na mene jednom staviš tačku:cmok:
:rumenko:

ne se sekiraj bre....
pa tu "prono" divu svi znacajni kompozitori jure da joj naprave neku pesmicu, reditelji da igra u njihovim filmovima, voditelji da bude gost njihovog programa.....
kazu da je ljubav slepa, ali ljubomora je bas corava:dash::dash::dash:

:lol:

a čuj to ti objasni ovoj šta je na nju ljubomorna....ja nisam...:)

žena naprosto odlepila kad sam na ambasadi postavljao Sevkine snimke...:rotf:

a ja se valjao po podu od smehurije...šteta što to niste videli ...beše to davno...

da je onda bila moderatorka verovatno bi blokirala ko onaj iranski diktator da stavljam slike lepe nam Sevke:mrgreen::sad2:

Back