Ja nikog ne stavljam doveka na IGNORE, ovde sam kad imam uslova i ni jedan drugi forum aktivno ne posecujem.
A koliko cu biti, ne znam ni sama, jer ne zavisi od mene, vec od "tehnickih" uslova.
U svakom slucaju, dok bude bilo dobrih ljudi, rado cu posecivati ovaj forum.
Sada ionako "idem" za nekoliko dana, a nadam se da nisam mnogo dosadila ovih mesec dana, a ako jesam, mogu samo da se izvinim i da konstatujem: koliko ljudi, toliko cudi.
Veoma sam tolerantna i nikom ne pamtim za zlo, cak ni onima koji su mi velike uvrede naneli (svesno ili nesvesno).
Ne znam za ohole i pune sebe, jer se ne bavim time, a mozda je razlog jer nisam dovoljno dugo na forumu, pa ne zapazam dobro.
Bez obzira na to ko je kakav, najvise bih volela da se svi ljudi razumeju i ne spore oko glupih ideja. Ali, to je ocigledno neostvariv san.
Jedino sto i u zivotu, i ovde, na forumu, ne mogu da shvatim, to je zasto me neko mrzi kad mu nista nazao nisam ucinila...Ili mozda jesam, a nemam dovoljno samokriticnosti...?
No, ko god bio kakav, postujem svacije pravo na sopstveni integritet, odluke i licnost...I to iskreno.